Wpisy 1 082 852 – 1 082 951
27 sierpnia 2012 11:55 → 27 sierpnia 2012 12:57, 100 wpisów
Lila s.z.m.a.t.k.e. jak bede musial oddac laptop do naprawy to przesle Ci rachunek wszytko Twoja wina
scolls...nie moja wina tylko jokera ledwo wszedł a już takie rzeczy się wyprawiają.max zamknięty,myszka s***oliła ,laptop ocharchlany sz.m.a.t.k.a. mokra
joker powiesz cos ciekawego?nie koniecznie o Lili myszce bo rozumiem ze nie interesuja Cie takie tematy
joker...dalij kuźwa jakie liczby dzisiaj wskakują bo jak masz jakieś konkrety to jeszcze kuriera z kuponami wyślę ,mnie się już nie chce do ż bo dzisiaj już raz byłam
Lila
scolls
scolls
Użytkownik klaudiss dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
scolls....myszka już wróciła na swoje miejsce małpa wstrętna .No wystraszyła się bidula
Lila to dobrze bo ja jeszcze nie widzialem żeby myszka az takie figle robila
kriss
kriss
Lilus.....coś taka wkurzoona
----------------------------------
1082718. Pasko 2012-08-27 (10:11) Rzeszów
@1082682: na pewno pan Maciej, kierownik Zespołu Gier Liczbowych, bo z nim mam kontakt telefoniczny.
--------------------------------------------
1082720. Pasko 2012-08-27 (10:11) Rzeszów
a ponadto... słyszałem chyba o jeszcze 2 osobach?
---------------------------------------------------
taka osoba pojawił się na forum(wykorzystując wcześniejszy wpis Pasko)
1082718. Pasko 2012-08-27 (10:11) Rzeszów
@1082682: na pewno pan Maciej, kierownik Zespołu Gier Liczbowych, bo z nim mam kontakt telefoniczny.
--------------------------------------------
1082720. Pasko 2012-08-27 (10:11) Rzeszów
a ponadto... słyszałem chyba o jeszcze 2 osobach?
---------------------------------------------------
taka osoba pojawił się na forum(wykorzystując wcześniejszy wpis Pasko)
Liluś....
keiss.....hehehe
keisee....serek
mag.. ta osoba sie pojawi ale chyba wczesniej bedzie wiadomo dokladnie kiedy i jaki bedzie nick a ze agenci obserwuja to wszyscy wiedzaPOZDRAWIAMY
klaudiis..ja kawy w ogóle nie pijam,już chyba co miałam wypić to wypiłam.Teraz tylko herbatka
witam . Jakie typy na dzis ?
siema scolls lila klaudis ...z mala na molo poszedl bym z jakim winiaczem
... Moje typy to 1,2 ,9 , 11 , 24 , 33 , 39 , 51 , 57 , 58
Lila juz przeczytalem "trwa obława na lwa nie wiadomo skad sie wzioł"
pewnie nasi chcieli przemycic i im spierniczyl
pewnie nasi chcieli przemycic i im spierniczyl
... Aaa ja tez ja przyczailem wyglada na pania na wysokiej posadzie annamaria36 .wesolowska
istnieje opcja ze ten lew sie zmaterializowal z innego wymiaru bo nikt sie do niego nie przyznaje
... Lila dzieki za komplement
ale swoja droga to wyobraz sobie taka sytuacje:idziesz z pieskiem a tu na chodniku stoi sobie lewekja tam lubie kotki a nawet kocham ale tego bym sie troszke przestraszyl
... Lila jaknajbardziej mini 19 , 21 , 25 , 37 , 42 ...multi jak wyzej podalem a Ty juz puscilas kupony
ftanek..ja już puściłamchciałam jeszcze liczby od jokera ale z niego sknera i nie chce dać
scolls zalukam na twuj profil
Lila prawda zyjemy obecnie w takich czasach ze trudno sie zorientowac
mieszaja jak kulkami w bebnie tylko ze tych kulek jest niskonczona ilosc
pare liczb podobnych do moich ogulnie lajt
zobaczymy po 14
zobaczymy po 14
scolls panowie szanowne panie 51 siada tak mysle
scolls..moje dobrze a bobo jeszcze nie daje o sobie znac bo za wcześnie
bobo ? Czy mowa tu o dj.bobo ?
no wiem ze za wczesnie ale np.masz jakies zachcianki jak Żela albo wymioty na widok kielbaski
scolls..na widok kiełbaski nie rzygam mdli mnie tylko jak przejeżdżam koło cukierni a tak too jakoś specjalnie zachcianek nie mamzawsze miałam zachcianki tak że się wiele nie zmieniło.Mam ochotę na coś ide i kupuję
aha hehe rozumiem