Wpisy 108 258 – 108 357
26 kwietnia 2010 13:19 → 26 kwietnia 2010 21:49, 100 wpisów
>>>>KOCIO - Ja jak wysyłam przykładowo stawkę x 10 to wysyłam 10 kuponów takich samych i jak mogę to w kilku kolekturach :)
Wyjątkowo dzisiaj gania za mną liczba 35.Jest wszędzie.
A ja i tak na swoje "pewniaki" 71 i 77 gram.
A ja i tak na swoje "pewniaki" 71 i 77 gram.
RafSaw30 - sorry że zapytam po co 10 takich samych wysyłasz w kilku kolekturach? Z góry jesteś skazany na przegraną i to jeszcze stawką 10 no chyba że masz mocne liczby w co wątpie.
<<
źle to odczytałeś chodzi mi że zamiast stawki 10 wysyłam 10 kuponów x 1 :)
Po pierwsze unikasz podatku, a po drugie łatwiej jest wypłacić.
Jeśli z kwotą 500-700 są problemy, to z 1000 czy 2000 tym bardziej.
I to w dużych miastach.
Jeśli z kwotą 500-700 są problemy, to z 1000 czy 2000 tym bardziej.
I to w dużych miastach.
bass>>
Przepraszam, dlaczego od razu "skazany na przegraną" ?
Spójrz na to tak: kiedy trafi, dla kolektora, pozostanie anonimowy
Przepraszam, dlaczego od razu "skazany na przegraną" ?
Spójrz na to tak: kiedy trafi, dla kolektora, pozostanie anonimowy
Co z rodziną ,znajomymi:(:( tu trzeba uważać... bo oskubać by Cie chcieli:) dasz żle , nie dasz tez żle:(: zawsze pod górkę....
taaa
i wiemy już wszystko ;)
i tylko cyferki, liczby pozostają tajemnicą ;)
i wiemy już wszystko ;)
i tylko cyferki, liczby pozostają tajemnicą ;)
Po co rodzina ma wiedzieć :)
Poza tym po to wygrywa się małymi kroczkami
Poza tym po to wygrywa się małymi kroczkami
Ależ skąd.
Dajesz z pisemnym oświadczeniem, ze jak nie wejdą, to nie będzie mieć pretensji.
Spytaj znajomych - ile Ci to podpisze?
Dajesz z pisemnym oświadczeniem, ze jak nie wejdą, to nie będzie mieć pretensji.
Spytaj znajomych - ile Ci to podpisze?
Lila twoje 5 liczb u tczewa pewne
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
wczoraj był na tvn "sknerus"...
kathy, także w podobnym tonie pisała...
Seria artykułów w "Angorze", doświadczenie życiowe...
Po mojemu - najlepiej, jak wiesz Ty, US, no i Matka Boska...
wczoraj był na tvn "sknerus"...
kathy, także w podobnym tonie pisała...
Seria artykułów w "Angorze", doświadczenie życiowe...
Po mojemu - najlepiej, jak wiesz Ty, US, no i Matka Boska...
Od razu wiadomo kto z gęby cholewę robi.
A te 20 baniek to tak naprawdę, czy jakaś podpucha?
A te 20 baniek to tak naprawdę, czy jakaś podpucha?
Ktoś trafi na chybil/trafil pewnie ale chyba jeszcze nie jutro pociagną może do soboty kumulacje coś czuje.
Lilu w realu czy tylko na stronce miałaś taki fuks,ale pi tak piękny wynik.. gratki:):)
ruch z lechią miało być 0-0
a to pech 1-1
ale mecz poprostu śmiechu warte przekręt na maksa
a to pech 1-1
ale mecz poprostu śmiechu warte przekręt na maksa
wesoły , a Ty co rozpierduchę na stronce robisz?? piszesz tam jakieś bzdety... w dzioba chcesz?
Ach to Twoje serduszko:):SirMavins , dlatego też to typowanie jest nie takie jak zawsze... olercia:):)
wesoły, olercia :):piszesz tak zawile,ze dostaniesz po gaciach zobaczysz:):)
moja para weszła - wpis 108262.
Rany, dlaczego 22 nie 21??? Zamist 3900 mam 360 pln.
Rany, dlaczego 22 nie 21??? Zamist 3900 mam 360 pln.
Tak mówią Lilu, ale pozory czasem są bardzo mylące:(:na twarzy uśmiech w środku aż..
lila - o tym to przekonałem się wielokrotnie,że lubią obok....
Jak losowanie prowadzi ten grubszy to śmiało mogę skreślać kratki obok tych cyfr,które mi wychodzą.Tylko ostatni to chyba nie podają w wieczornych transmisjach kto będzie następnego dnia prowadził.Ja naprawdę miałem do wyboru 22 albo 21 i kurde,wybrałem.....
Jak losowanie prowadzi ten grubszy to śmiało mogę skreślać kratki obok tych cyfr,które mi wychodzą.Tylko ostatni to chyba nie podają w wieczornych transmisjach kto będzie następnego dnia prowadził.Ja naprawdę miałem do wyboru 22 albo 21 i kurde,wybrałem.....
ciekawe te Wasze typowania!:)
właśnie idę wysłac coś nie coś! :):):)
właśnie idę wysłac coś nie coś! :):):)
Witam,
pytanie jaka jest kumulacja w Jokera?
pytanie jaka jest kumulacja w Jokera?
Witam mam 3 liczby na 22
6-29-78
jak myślicie czy coś wejdzie czy zmienić je.
dzięki i pozdrawiam
6-29-78
jak myślicie czy coś wejdzie czy zmienić je.
dzięki i pozdrawiam
Simanes Lila :-)
KOCIO>>> chcesz zagrać na jeden strzał....poz za tym witam wszystkich.......
Na 22.15 MM
3) 53,57,74
5) 32,34,36,38,40
8) 3,6,24,31,38,46,63,67
pzdr i powodzenia :)
3) 53,57,74
5) 32,34,36,38,40
8) 3,6,24,31,38,46,63,67
pzdr i powodzenia :)
Może mi ktoś wytłumaczyć jaki sens albo logiczne wytłumaczenie mają wysokości wygranych w Jokera?
Chodzi mi o to ,że jesli trafię Jokera i 0/4 wygrywam 10 pln,prawda?
Ale,jeśli już uda mi się trafić Jokera i jedną liczbę dolosowaną to
wygrywam...również 10 zł.
I to ma być motywacja?
Chodzi mi o to ,że jesli trafię Jokera i 0/4 wygrywam 10 pln,prawda?
Ale,jeśli już uda mi się trafić Jokera i jedną liczbę dolosowaną to
wygrywam...również 10 zł.
I to ma być motywacja?
Za jokera i 1 trafioną liczbę nie wygrywasz 10 zł. Ta kwota jest ruchoma i zależy od ilości zawartych zakładów i ilości wygranych. Popatrz sobie na wcześniejsze wygrane. Tylko joker jest stałą kwotą równą 10 zł. Dlatego ta gra jest nieporozumieniem jakimś. 2,5 koszt a wygrane marne. Gorzej niż numerek. No ale to jest TS......
piterex - wiem,że nie jest to kwota gwarantowana.To dobrze,że bywają wyższe wygrane,ale przykład z ostatniego losowania pokazuje bezsensowne kryteria brane pod uwagę przy opracowaniu regulaminu gry.
Pozostaje mieć tylko nadzieję,że nie zdarzy się sytuacja w której przy małej ilości wysłanych zakładów i dużej ilości wygranych premia za wygraną 6go stopnie będzie niższa niż wygrana gwarantowana 7go stopnia.
O to mibardziej chodziło.
Pozostaje mieć tylko nadzieję,że nie zdarzy się sytuacja w której przy małej ilości wysłanych zakładów i dużej ilości wygranych premia za wygraną 6go stopnie będzie niższa niż wygrana gwarantowana 7go stopnia.
O to mibardziej chodziło.
Monet ja myślę że ten cały joker jest chory.... żeby maszyna za ciebie liczby losowała ...... to tak jak chybił trafił w dużego .....
Witam ponownie.
Ta "nagroda" w J to wiadomo - tragedia.
Ktoś nie pomyślał, i tyle.
Liczy się liczba, a jeśli J wytypuje nam automat?
Tez tyle samo dostaniemy, logiczne.
Szkoda pisać, te 800.000 dziś do podziału.
P O W O D Z E N I A.
Ta "nagroda" w J to wiadomo - tragedia.
Ktoś nie pomyślał, i tyle.
Liczy się liczba, a jeśli J wytypuje nam automat?
Tez tyle samo dostaniemy, logiczne.
Szkoda pisać, te 800.000 dziś do podziału.
P O W O D Z E N I A.
I chyba dobrze liczę?
P w MM dla jednej liczby = 1:4, a J = 1:36, czyli 9x trudniej jest trafić tę liczbę.
Stawki są te same, więc skoro za 2,5 dają 4,00 - Kurs = 1.60, to analogicznie w J powinni dawać 2,5 x 1,6 x 9 = 36,00.
A oni dają TYLKO 10,00.
Aby zachęcić do J mówili "za jedną liczbę dajemy AŻ 10"...tylko zapomnieli dodać sedno tych obliczeń.
P w MM dla jednej liczby = 1:4, a J = 1:36, czyli 9x trudniej jest trafić tę liczbę.
Stawki są te same, więc skoro za 2,5 dają 4,00 - Kurs = 1.60, to analogicznie w J powinni dawać 2,5 x 1,6 x 9 = 36,00.
A oni dają TYLKO 10,00.
Aby zachęcić do J mówili "za jedną liczbę dajemy AŻ 10"...tylko zapomnieli dodać sedno tych obliczeń.
SirMavins witam ... ty mądrze rozpisałeś , łatwiej jest parkę w multi trafić ,temu ten joker mi się nie widzi....
Witam wszystkich
Są tu może jacyś kibice żużla?
Dobry Wieczór
A może te niskie kwoty wygranych wzięły się z małych wpływów i stosunkowo dużej ilości trafionych? Przecież np. samych J+0 było w ostatnim losowaniu(zgodnie z pewnego rodzaju schematem 7-ka,13-ka itd)ze wszystkich, jak dotąd, najwięcej...
A może te niskie kwoty wygranych wzięły się z małych wpływów i stosunkowo dużej ilości trafionych? Przecież np. samych J+0 było w ostatnim losowaniu(zgodnie z pewnego rodzaju schematem 7-ka,13-ka itd)ze wszystkich, jak dotąd, najwięcej...
Raz na 100 lat na miasto wychodzi wróżka złe ziółko szukając osób aby je zmusić do niewolniczej pracy w kuchni.Strach wychodzić z domu.Pozdrawiam.