Wpisy 1 081 895 – 1 081 994
26 sierpnia 2012 20:40 → 26 sierpnia 2012 21:03, 100 wpisów
mala... a tak to du buzi je bierzecie i jakie słodkie a teraz gnoje tak
13max.....był facet który wszystkie drewno rozpoznawał po zapachu.Kolega przyszedł do niego zawiązał mu oczy i podstawił pod nos kawałek drewna.Co to jest pyta? Sosna.Ok zgadłeś .Podstawił drugi-dębinę,zgadł.Wkurzył i sie mówi do żony,ja pieprze on wszystko po zapachu rozpoznaje.Stara mówi do niego daj no kawałek tego drewna.Wyczochrała sobie między nogami i mówi teraz mu daj.Podsrawia kumplowi pod nos i pyta,a ten kawałek drewna to co? Kumpel odpowiada: Kuter rybacki XVI wiek
mala czy li jak z gnojkami ..łapiesz gnoja za szyje i co dusisz go gryziesz
Damian oj wysokie
Damian balerinki fajne i wygodne ale mało kobiecie
Damian balerinki fajne i wygodne ale mało kobiecie
mala..jak taki muskularny jak ten z reklamy Old Spise to ja ***ole mówi jestem napakowany a sama skóra i kość no c*** ale gość
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
mala...biała bluzka,niebieska spódnica,czarne szpilki.tarcza na ramię i do szkoły
13max...jak się za dużo rzuca to dostaje po łbiei leży jak kura na jajkach
jaki gnoje nic nie przejum koniec gadania i z znikam...
13maxa ..ty pintol twoja wina nauczyłeś wszystkie kobity ..gnoje
13maxa ..ty pintol twoja wina nauczyłeś wszystkie kobity ..gnoje
mala.....ja sobie karwa ostatnio piórnik musiałam kupić do tych totolotków
krzysio ...Ty pintolu ..ja nic nie uczyłem ..ja byłem to Ty mnie tu nauczyłeś wszystkiego
lilka piórnik żeś sobie sprawiła też coś muszę pomyśleć nad nim
mala...bo tyle mam tego badziewia że nigdzie się nie mieści ,ołówków,flamastrów cienkopisów,w sumie do szkoły jestem przygotowana
13maxa ..jak ty spotkasZ oboje np na imprezka ..ty pewnie chcesz uduśic kobitooja wiem mam na myśli
lila ..jestem zmęczony ..nic nie umiem witać..