Wpisy 1 080 639 – 1 080 738
25 sierpnia 2012 23:31 → 25 sierpnia 2012 23:59, 100 wpisów
Lila...ale Ty taka jesteś ....sama nie zaśniesz dopóki wszyscy nie będą pod dachem w łóżeczkach
...siema scolls i juz od razu inaczej mi amigo
13max...no taka już jestem ,może to źle ale nie wyobrażam sobie inaczej,a już jakby nie daj Boże coś im się stało
scolls...a wymień sekretarke wreszcie, bo rustu swoją też zwolni, mówił, że jego głupo się patrzy czy coś
...scolls taka sekretarka cud malina ale tu takich panien na czacie az milo tak mysle
Lila ..ja mam to samo ..z kim się bawie czy tam coś innego musi byc git
13max..normalnie przez tyle lat ***a pierwszy raz widziałam swojego męża w takim staniea jaki ***a wygadany jebaniecszkoda tylko że sobie ze mną nie może pogadać bo u mnie krótko,won spać
Lila , chodziło mi o byłego prezydenta jak miał startować ponownie to powiedział : nie chce ale musze
michellex ciezko odpowiednia znalezc,wiesz musi miec odpowiednie ...kwalifikacje
scolls..po co taryfa jak my byliśmy autem a ja nie piłam,no oprócz tej lampki wina
Scools dzisiaj jadłem na mieście pitę z warzywami,koszta;9,5zeta chciałem się podzielić z wróblami ale gdzieś znikły był tylko jeden gołąb..
michellex..no mam dobre nie wypieram się jak z kimś jestem lub przebywam lubie wiedzieć że cało dotarł do domu
13max...on jeszcze chyba najebany od Ruskich przyjechał no ***a po 3 piwach zaczął się kiwać to już nie normalne kiedyś walił 15 i nic mu nie było
michellex malo ze glupio jej z oczu patrzy to ciagle musi podnosic....iloraz inteligencji bo to blondynka
Lila ...no od ruskich jak przyjechał to wiesz że tam bimberek ...jest to wcale się nie dziwię ze po trzech naszych się kiwał
Lila , nie dziw się , tyle kilosów zrobić to już jedno piwo może zwalić , zmęczenie robi swoje
...wszystkie baby sa fajne
13max.....ale ***a mówię Cijak on tak się kiwał to mnie w***iał jak nie wiem,myślałam że,zabiję
jackwar...kilosów nie kilosów gówno mnie obchodzi kiwanie nie wskazane
Lila , jak był u ruskich to może napatrzył się na Wańka wstańka
...lila ale on kiwal sie czy CIEBIE hehe
13max..jak Boga kocham dzisiaj swojego męża widziałam pierwszy raz w takim staniejuż ululany.Chyba interes wypalił na maxaale co się najebał to jego .Ciekawe jak jutrokac jak c*** ale to jego tron
13max......on by chyba nie padł,noooo chyba że jedna szybka od żony i leży jak długi
...lilla bez obrazy
jak nie jest tak ze:"morda w błocie świat w kolorach" to dla niektorych to nie impreza
scolls...wystarczy, że sie kiwali, a kiwanie nie wskazanebrawo Lila
13max...a niech nawet na pomarańczową dzwoni ale jak jeszcze raz się doprowadzi do takiego stanu ,to jak jebnę to ino raz
a dla reszty towarzystwa do posluchania i nie tylko
http://www.youtube.com/watch?v=nKcPPXxx_W4
http://www.youtube.com/watch?v=nKcPPXxx_W4
...dobra mykam spac ...trzymajcie sie ...siemka
michellex...no muszę z rańca gotować rosół bo szok będziewalnę nudle szybko w rękach i rosół i powinno być dobrze
hejka wszystkim xd
michellex.....a najlepsze było bo kolega przyjechał z żoną do restauracji i tak po kilku piwach sie na nią patrzy i mówi: ale Ty brzydka jesteś jaja jajami ale lekko przegiął
13max...szoku można doznać,chyba musze przyjechać do Wawy i się zresetować