Wpisy 1 079 339 – 1 079 438
25 sierpnia 2012 00:13 → 25 sierpnia 2012 00:42, 100 wpisów
scolls...ja kiedyś też się upieralam przy jednej licznie i przez to chrzaniłam inne losowaniaa teraz co losowanie inaczej, chociaż nie powiem czasami kusiniech wpadnie, niech Ci bedzie, a jak
no teraz juz musze cisnac bo jak zmienia to franca padnie na zlosc
Krysia tak to mam twój adres e-mail
krysia...no gratulki foto
ale w nastepnym miesiacu typuje taka samo jak na poczatku sierpnia,potem znienilem przez ta 11 i wyniki mizerne
Krysia bo może zauważyłaś ale wykasowałem swoje dane z profilu
miszell...jak się nie zgadzamy nie musimy się odzywać możemy sie ignorować
Tomku niestety nie zauważyłam
ja jak tutaj jestem to tylko na chwilkę aby zatypować i zmykam do synka chyba że czasami ktoś z nim posiedzi to mogę dłużej pobuszować w necie
ja jak tutaj jestem to tylko na chwilkę aby zatypować i zmykam do synka chyba że czasami ktoś z nim posiedzi to mogę dłużej pobuszować w necie
Krysia prawdopodobnie to moje ostatnie wpisy na czacie ogólnie mówiąc niedługo będę tu bardzo rzadkim gościem ale typować będę a jakbyś kiedyś chciała popisać to na moją @
scolls..krysia prawda pisała bobasek ..czytałem kiedyś archiwium
ma ktoś może jakieś pomysły na jutro
mój pierworodny ma urodziny i chciałabym mu sprezentować coś fajnego ale niestety z fudnuszami kiepsko
mój pierworodny ma urodziny i chciałabym mu sprezentować coś fajnego ale niestety z fudnuszami kiepsko
Krysia trochę kiepsko u mnie z liczbami bo nie umiem typować a liczby tylko teraz biorę z chybił trafił ale coś czuję oczywiście nie zapeszając że ruszy ten zestaw co teraz mam
idę jeszcze na mapki i zmykam bo a kilka godzin pobudka na karmienie synka
jociu tobie również dziękuję za gratulacje i
jociu tobie również dziękuję za gratulacje i
jocia
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
witam wszstkich
michellex za dużo by mówić
majoreczka
jocia 
multi

multi
majoreczka kope lat i jak Francja podoba się czy Polska lepsza
scolls
jackwar
jackwar
michellex
multi Polska, zawsze i wszedzie
multi Polska, zawsze i wszedzie
michellex a nie masz mojego maila
jak wygrane? cos podebraliście Totalizatorowi?
max...haj
scolls
scolls
krzysio ..jest jocia i weź pewniaka na jutro .napisze Ci kodem Ty to przetłumaczysz i podasz mi
michellex to pisz jest na moim profilu przez chwilę zaraz skasuję
13maxa...jaki haaj ..ty ty hitler jesteś
michellex...
krzysio, ty to sie nigdy nie witasz 
max... slimaki lepsze

max... slimaki lepsze
yocia ..no dawaj pewniaki jutro ..pisz tajemnicy cyfra
scolls za... zycie
michellex ok
majorka..
krzysio no swietnie
scolls
max... no bez, obślizgłe...bez...
scolls
max... no bez, obślizgłe...bez...
michellex póżniej mi wyślij na mojego maila swój adres e-mail to póżniej tobie napiszę ok
yocia..no trudno nie moze znalesc 1/1 ..ja nie wiem zobaczymy jutro gram sam 2 razy 5/5
uocia..
Dobranoc wszystkim
Po pobycie na mapkach cienko widzę dzisiejsze losowanie o 14tej
Po pobycie na mapkach cienko widzę dzisiejsze losowanie o 14tej
michellex ok
krysia..
krysienka
Krysia nie trać nadziei i nie słuchaj co inni tu nieraz mówią życzę tobie spokojnej nocy kolorowych snów i bardzo wysokich wygranych dobranoc
yocia..nie grałem na 14:00 2 razy 2/5 ..a na wieczór 0/5 i 1/5 ..dobrze wiedziałem nie chciałem jechacha w realu ..
na mnie już też pora jeszcze za typuję i idę spać życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 14:00 oraz 22:15 a także kolorowych snów i spokojnej nocy dobranocdo poklikania.