Wpisy 1 077 667 – 1 077 766
23 sierpnia 2012 23:03 → 23 sierpnia 2012 23:30, 100 wpisów
lila...teraz kłaśc do łózka xxx
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Lila ..nigdy nie miałem zakazów i nie będę miał ...dlatego też nie będę pracował nigdy u kogoś ...bo nie zniosł bym jakby mi cos kazali na co nie miałbym w danej chwili ochoty
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane mini lotto
Użytkownik talizman4 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
krzysio ...a Ty spać zboczku i nie przeszkadzaj mi na gg xxx dzisiaj
13maxa ..no dobra jassne nastepnie dzien zobaczymy kto pierwszy przeskada do mnie gg
krzysio...a Ty się ze mną w ogóle nie witaszmi przykro jest wiesss
13max..ja Ci mówię,Tytakie moje kochane jesteś że,ja nie wiem juz sma
Użytkownik Pawcio dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
lilaa..i no ..teraz isć xxx ..ja ciebie nie bede krzyczał
krzysio...xxxto ja mam life w domu nie potrzeba mi siedzieć i patrzeć xxx kompa
miszell...ja czuje zawroty głowy moje oczy zepsute troche nie wyraznie obraz LCD
witam,,,
witam,,,
13maxa ..widzisz lila ..juz ma wwwxxx na live
michellex...dzisiaj zjebałam wszystkich począwszy od męża skończywszy na teściach i jeszcze psu się karwa oberwało i babie w sklepie
Jescze miałem dwa zakłady na multi multi na 9skreśleń:wyszło:2z9,2z9,maszyna fałszywa dała mi złe liczby..
kolega edi8 o 22:15
zaliczył 2razy 3/3!
7,15,23
4,12,20
w temacie edi8 metody,systemy brawo!
zaliczył 2razy 3/3!
7,15,23
4,12,20
w temacie edi8 metody,systemy brawo!
dobra ide
jocia...co? JAkie wyznania? że lofuniam maxiora? Zawsze,od samego początku lofuniałam tego zboczka
michellex...bo babsko ze sklepu mi dzisiaj ***oliło że wzięlam jakieś butelkia ja zawsze browar skrzynkami biorę.Poszłam zjebałam i spokój ,nie mam nerw normalnie do tych matołów
13maxa ..chodz tam ww ..nacziśnij BiankaHo....
krzysio ...bo zaraz podam www xxxjak będziesz nie grzeczny jestem kabus
michellex..pies uciekł na ogród a teściowej powiedziałam że chyba się spieszy do domu
13maxa ..wiesz gdzie www ..zawsze chcesz rzucaź zetona
michellex...teściowa złapała za miotłę a jak mamusia zamiata czy odlatuje
i pintol znikam..
Ts podaj łapę na zgodę:muszę ci wybaczyć abym spokojnie spał..
michellex...a tak poważnie to wyjebałam dzisiaj wszystkich z domu bo ciśnienie mi podnieśli.W***alają się w sprawy o których nie mają zielonego pojęcia i jak tak dzisiaj tego wszystkiego słuchałam to powiedziałam że,chyba już czas na nich
13maxa ..nie majtek ...tylko cy...młoda 19lat
michellex..ja zawsze miła jestem ale teściowej czas na rządzenie już minął
miszel...
Lila...jak masz się usmiechać sztucznie i udawać, że nie słyszysz, czy nie rozumiesz, to lepiej krótko popieram
michellex..ja zawsze walę prosto z mostunawet przez ***a maćbo ja nigdy nie owijam w bawełnę
lila...mi teściowa za dużo sie nie udziela, bardziej moja mamuska, ale ujdzie jak narazienie wiem co dalej bedzie
Lilka tak super bo jak mam dola a Ty jestes to zaraz mnie nerwa opuszcsa
michellex...moja mama się nie udziela bo od 10 lat nie żyje,teściowa próbuje czasami ale jak mąż na nią zerknie to się od razu pakuje w samochód i trąbi żeby ją do domu odwieść jak jestem sama to więcej próbuje ale po dzisiejszym dniu chyba jej się odechce