Wpisy 1 075 908 – 1 076 007
22 sierpnia 2012 23:08 → 22 sierpnia 2012 23:34, 100 wpisów
ja mysle ze bylo by wiecej graczy gdyby pani prowadzaca losowanie tez tak wygladala
panie torsanie ..widziałeś foto scol...miałeś mówić ale c...
Lilus..ja nie mam takich luksusow..bo mam mieszkanie i wciaz je remontuje i wymyslam to to to tamto..ale wiesz co tak jak Ci mowilam przez tel. bede szulala zamiany nawet na mniejsze..
aby stad weg..mam dosc morza..tu sie urodzilam i dla mnie to zadna rewelacja..naprawde
aby stad weg..mam dosc morza..tu sie urodzilam i dla mnie to zadna rewelacja..naprawde
pintol Ty za duzo nie patrz w moj profil bo pozniej rurka bedzie mokra
Lila ..takie coś ktzysio powinien zamontować u siebie tylko bez rury aby tylko zasysało
Lila przecież wiesz że żartuje jak mam zrobić z ciebie wariatke zawsze jesteś szalona
nok...wiem że,jestem pojebus szalonyzresztą widzieliśmy się to wiesz
Lilucho..oj mowie Ci ze jak se podlacze taki..odkurzacz rurowy..
to bedzie chodzil..non stopisko..
to bedzie chodzil..non stopisko..
Lila tak zawirowalas z tymi rurami ze nawet nie zapytalem jak sie czujesz
lale dmuchane dodawali w TESCO jak się brało 12 szt jogurtów....to teraz każdy ma w domu
13max...się wyspałam a teraz będę żużlować chooo na kisiel pomarańczowy
scolls...znalazłam tą fotkę,wiesz,z Wylatowa.Jutro ją Tobie prześlę.Kiepsko widać ale inteligent się kapnie gdzie ro widać,w jakim miejsscu
ulexxa a jak tam Twoje samopoczucie ,widze ze dzis juz o niebo lepiej
lila...
gg przeskadza do mnie
gg przeskadza do mnie
13max..jutro o 6 za***alam do Poznania na Plewiska muszę dopilnować ludzi bo im się w główkach po***olia tak mi się normalnie chce że szok
13max...zabiorę teściową ona ma lepsze wejścia niż ja ja to mam jeszcze serce a ona to się nie ***oli
był pasko?
Lila...to jak teśćiowa zrobi wejśćie smoka ..nagraj to lubię takie akcje
lucek...taaaa był,siedział przed chwilką koło mła ale gdzieś mi uciekł
anzu...chciałbyś w jej wieku tak się trzymać a w życiu przeszła bardzo dużo i raka obaliła a dokładnie raków 3 sztuki