Wpisy 1 075 808 – 1 075 907
22 sierpnia 2012 22:27 → 22 sierpnia 2012 23:08, 100 wpisów
Noki..tak teraz tu w Pl. jestem..ale hmm nie umiem sie jeszcze..odnalezc..powiem Ci o tym..
dobrej nocy kochani,śpijcie dobrze,jak już skończycie czatowanie papatki
Lilu..aaa wiesz ze dopiero niedawno wrocilam do domu..ale sie zasiedzialam..oj mowie Ci..
ulexxa..ja jak jadę w gości i po godzinie wstaję i zaczynam chodzić mój mąż wie że,już jestem gotowa do startu
Lilus sorki..ale wiesz ze musze zrobic to i tamto..ojej....dolatuje tu..ehh szkoda mowic..chyba sie zaczna..pampersidla..bo nie mam juz sily dzwigac do wc..wiesz o co chodzi..
Pasko chyba jakiegos wirusa albo agenta TS masz na stronce co miesza
oj tak Lilu..ludzie maja kase..mowie Ci..ogrzewanie idzie z podlogi..zadnych grzejnikow..solary..odkurzacz scianowy..apartamenty dla turystow..jakie lazienki i reszta..
szok..ale On..robi na platfomie w Brazyli..8.500 eu miesiecznie..i to miesiac w domu miesiac tam..taxi do lotniska i do domu za darmo..bilety za darmo z Goleniowa do Brazil..
no tak jest jak sie jest oficerem elektrykiem..w messie z kapitanem razem..fajny gosciu ogolnie jej maz..nie wywyzsza sie..aa jakie akwarium maja....ale co tam wazne zeby byc soba..reszta to dodatek do..zycia
szok..ale On..robi na platfomie w Brazyli..8.500 eu miesiecznie..i to miesiac w domu miesiac tam..taxi do lotniska i do domu za darmo..bilety za darmo z Goleniowa do Brazil..
no tak jest jak sie jest oficerem elektrykiem..w messie z kapitanem razem..fajny gosciu ogolnie jej maz..nie wywyzsza sie..aa jakie akwarium maja....ale co tam wazne zeby byc soba..reszta to dodatek do..zycia
dobrego wieczoru wszystkim zycze
ulexxa.....ogrzewanie podłogowe teraz mają wszyscy i odkurzacz w ścianie
Lilus jeszcze nie..bo mowie Ci ze laze caly czas kolo chorego..dam mu teraz leki bo cierpi..dopiero wtedy bede wolna..na troche
normalnie człowiek musi wszystkiego sam pilnowac bo na chwile z oka spusci to juz pacza nawet zdrapki wytargac
scolls ?
Na cos wkurzony jestes ?
Na cos wkurzony jestes ?
Lila no wirus w lidze typerow dzis po poludniu bylem na 1 miejscu a ktos zazdrony wywalil mnie na 30 ktores tam
Lilus ...a jeszcze jednak zostane chwilke...
ulexxa....rura wychodzi ze ściany i śmieci lecą na dół o ile ktoś ma piętrowy dom.W moim przypadku lecą do pojemnika specjalnego w garażu
oooooooooooooooo widze ze nawet 46 miejsce mi sie nalezy a gdzie karwa moja 5/5 sie pytam
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 80 000 złotych
***a zaraz wpadnę w szał Idę do szkoły od 1 września uczyć się pisać ale będzie w dechęrozniosę pół szkoły
,
Lila to ja mam jeszcze lepszy odkurzacz bo śmieci lecą do specjalnego pojemnika w garażu...........................................ale u sąsiada.
Lila to ja mam jeszcze lepszy odkurzacz bo śmieci lecą do specjalnego pojemnika w garażu...........................................ale u sąsiada.
Dopisano wygrane kaskada
Lilus ... ? A ile sie nalezy za trafienie 4/12 w mini ? ... Ja dostalem okolo 30...
Lila odkurzacz centralny jest zwykłym odkurzaczem o większej mocy aby można ją było podzielić na więcej punktów odbioru ale śmieci zawsze trafiają do niego czyli odkurzacza
Dopisano wygrane jokera
nok...chyba logiczne że trafiają do rury,potem do odkurzacza takiego dużego.Ja mam go akurat w garażu i nazywam to pojemnikiem