Wpisy 1 074 183 – 1 074 282
22 sierpnia 2012 00:55 → 22 sierpnia 2012 01:19, 100 wpisów
scolls więc co przypadek? W ten sposób jaki mówisz już mam jakiś czas podstawione pod liczby rzeczy.
wazne slowo Boze czytaj Biblie wylapiesz
Nie nakazuje Cie wierzyc to twoj wybor!!! ja bylam ateistka!!! przez prawie 20 lat!!!!!!
no i nie mam hasla
nie moge sie zalogowac na starew konto
scolls ja przestalam wierzyc w przypadki odkad mialam proroczy sen i przysnilo mi się coś co było dla mnie nie realne. A jednak w ten sam dzien się jeszcze spełnilo. I to mnie zastanawia.
lucyfer!!! upoadly aniol!!
sambiana musisz podstawic wszystki cyfry od 1 do 80 zrobic tak jak napisalem a pozniej z tego co zobaczysz odczytac cyfry
sabina w zyciu nie ma przypadkow!!!
arabela ...jesteś sliczna blond skoro piekna jesteś ..widziałem na Faceboku
jest takie przyslowie
czlowiek planuje a Bog sie smieje!!!
wszystko w rekach Boga jest!!
i ten kto od niego ucieka to idzie wlasna droga!!!! a jak mu zaufasz !! to on BOG cie poprowadzi!!!!! tylko mu zaufaj i uwierz!!!!
wazne jest to przynajmniej ja to tak zrozumialem zeby polaczyc sie ze swoja przyszla podswiadomoscia ktora zobaczy te cyfry,zamieni na obrazy i Tobie pokaze,mnie raz sie to bardzo dobrze udalo,to bylo jak trafilem 4/7 i trwalo to doslownie kilkanascie sekund i sie przestraszylem i obudzilem zamiast dalej kontrolowac sen
miszell..uciekła .... scolls ją zostawił nic nie pisał i uciekła
nikt z was nie trafi 6
zloty mam swoje teorie a dla mnie kazdy fanatyzm religijny i ogolnie religia jest czyms zlym a tym mi tu pachnie w wykonaniu brazowookiej
13 mnie Bog pokazal rogi
dla mi nauczke
arabela ..jesteś podobne wygląda piosenkarka ..naprawde super sexem jesteś
--------
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,9647911,Ruszyl_proces_Dody__Piosenkarka_oskarzona_o_obraze.html
-------
--------
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,9647911,Ruszyl_proces_Dody__Piosenkarka_oskarzona_o_obraze.html
-------
Rogi!! bo nie bylam dobra!! krzywdzilam ludzi!!!!!@
browneyegirl wedlug mnie musialas ostro nagrzeszyc skoro przyszlo Ci takie oswiecenie
dostalam za swoje
brown dobrze ze cos zrozumialas po to tu jestesmy na tym swiecie
tak ale ja robilam wszystko nieswiadomie wiec nie rozumie czemu Bog sie tak uwcial
tak jakos wyszlo ale nie chcialm zle
pozniej wszyetko szlo pod gorke
brown: mozesz skorzystac z przypomnienia hasla ktore zostanie wyslane na email
tak wyszlo zaluje wszystko i wybaczone mi to zostalo
nie do konca ale sie staram
ja wiem ale chyba nie mam hasla na email
sambiana a jaki masz sposob na zapamietanie wszystkich cyferek od 1 do 80 bo ja ciagle sie jeszcze ich ucze,co prawa ja mam od 1 do 50 ale dochodza jeszcze gwiazdki w eurosach i tu jest najtrudniej
arabelko ..nie wiadomo czy wybaczone dopiero staniesz przed nim i wtedy sie dowiesz
brown..mozesz spotkać tylko jeden raz na kawy ..z 13maxem tez mieszka blisko u ciebie
w warszawie?
ja sie z checia spotkam
scolls nie pamiętam jeszcze wszystkich. Ale wpadł mi do głowy pomysł i do kazdego symbolu mam naprawdę odpowiednik czyli zdjecie na kompie przedstawiajace dana rzecz. Oprocz tego mysle jeszcze o tym żeby wtapiac liczbę w kazde z tych zdjec
teraz bede 31 sierpina pod poczta w warszawie oddac buty
mam 2 pary adidasow dla afryki
scolls...oczywiście ..ja tam nawet nie mam co się pokazywac..chyba że za zwierzaki jakie im dobro daję i pomoc niosę zostanie wyrównane
sambiana ja mam podstawione cyfry tak ja sie zaczynaja czyli 1-j-jablko 2-d-drzewo itd
jak macie adidasy to wyslijcie
pasko zagubilam sie i skrzywdzilam
w nazwie pliku. Wszystko w jednym folderze. I nawet jak oglądasz przez widok miniatur to się fajnie utrwala
a mysle że jak bedzie wtopione w zdjecie liczba to jeszcze lepiej będzie się utrwalac
ja bede na pewno ale ja nie wiem jak ty wygladasz!
Cześć - trochę późna pora na takie rozważania ale czy nie uważacie, że grając w multi tak do max. 6-7 skreśleń "łatwiej" jest grać np. wybierając tylko liczby z przedziału 1-40 lub 40-80?
no moze jakis przyklad? moze to nic wielkiego nie bylo i wyolbrzymiasz...
max zle myslisz to nie tak,my jestesmy tu po to aby cos zrozumiec tzn.kim jestesmy i po co istniejemy i tylko tu na ziemi mozemy sie rozwinac duchowonigdzie wiecej,dlatego niektorzy wracaja na ziemie setki razy bo niczego sie nie ucza i jakbyli zli,chciwi,bezuczuciowi itd.tak beda az zrozumieja ze nie w tym jest sens istnienia to tak w duzym skrocie
ja gram tylko 1-40
Przeważnie od 1 do 40 jest losowanych około 10 liczb, to samo od 40-80 czasem sa wahania normy w proporcjach 12:8 7:13 itp
scolls a pomysł z pierwszą literką tez dobry że jak 1 to jablko tylko ja na to nie wpadlam niestety
arabelko ..to zobaczysz jak wyglądam ... omówimy różne tematy ..wolisz kawe czy piwo
ale jak cie znajde wsrod tlumu!! ??
13maxa ...
ja kawe!!