Wpisy 1 074 083 – 1 074 182
22 sierpnia 2012 00:25 → 22 sierpnia 2012 00:55, 100 wpisów
Milosc prawdziwa jest tylko od Boga reszta to imitacje
zelaa..dobranoc i juz spać ..13maxa jeszcze ogląądaź www xxx na live
Błogosławiony ten kto wierzy lecz nie widział
browneyegirl wpadaj częściej. Mądra z Ciebie kobieta może akurat jeszcze przerobię stronkę graficznie
zycie krotkie jest ! a co wazne jest??? sami sobie odpowiedzcie
wasz wybor
Użytkownik gonzaga dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
13 ja tylko chce zeby ludzi spojrzeli glebiej na swoje zycie ktore jest tak krotkie! co jest warte!! ?? no co??
scolls... w jaki sposób wprowadzić się w stan alfa. W jaki sposób ty To robisz?
Ale wszystkiego nie zmienisz i ludzi też nie zmienisz ..każdy pilnuje swojego czubka nosa
smutne to zycie teraz reklamy nami rzadza mama nadzieje ze was nie wciagaja
te wszystkie reklamy to bzdura!
mna nie rządzą reklamy wybieram to co chcę i na co mam ochotę i robie co chce i na co mam ochotę ..nikt mna nie będzie rządził
oni chca takich debili nie kupujcie niz z reklamy!!!!!!!
browneyegirl...ty chcesz żebyśmy my to i tamto...tak, tak szlachetne wiesz, a moze my zdecydujemy co i jak, co?
tak 13 !! ale inni wybiora to co reklamuje sie w tv!!
sambiana ja robie to w ten sposob ze wlaczam odpowiednia muzyke i do tego mam specjalne okulary z ktorych korzystalem przy nauce j.angielskiego metoda SITY i po medytacji staram sie kontrolowac to co mi sie sni raz lepiej raz gorzej jeszcze duzo prob zanim dojde do prefekcji
arabelko ...ale ja nie moge decydować za innych ...nic na to nie poradzę
na to wlasnie licze!!n michellex !! oni chca nas oglupic i zrobic z nas amerykanow
13 sluchaj my polacy nie damy sie zrobic w trabe
scolls ale jak włączysz już tą muzykę masz okulary i co dalej?
ale mlodziez juz to wsiaka ta glupote
brown nawet nie wiesz jak nas robia w balona tylko 10% spoleczenstwa jest swiadoma tego co dzieje sie na swiecie i w pl
arabelko ..jestem cwany lis i nikt mnie w bambuko robił nie będzie
sambiana no to cala sztuka polega na tym aby zapasc w ten stan,mnie sie albo udaje albo normalnie zasypiam zauwazylem ze jak puszczam muzyke caly czas to mam kilka snow i nieraz tak jakby zaskakuje i potrafie ten sen kontrolowac albo po prostu sie budze ze snu
ja tam sie oglupic nie dam
jestem moherem! wierze i kocham Boga bo jedyna prawda to jego prawda!
wszystk inne jest od ludzi wiec dlaczego mam w to wierzyc?
scolls ja ostatnio czytałam tego e-booka od Ciebie potem Samkontrolę Umysłu metodą Silvy. I udało mi się wpłynąc na sen by przysnily mi się liczby i je zapamietac
prawda prawdziwa!! czysta jest od Boga! poczytajcie o tym
sambiana ja zaczynalem z sama muzyka,zalezy jaka Tobie pasuje np,sam puls o odpowiedniej czestotliwosci albo np.szum morza,spiew ptakow,ogolnie natura ale najlepiej jest puscic muzyke z lektorem i postepowac wg.jego wskazowekogolnie chodzi o to zeby wlasnie sie zrelaksowac ale nie calkiem zasnac ciezko mi opisac ten stan to jest po prostu jak sen na jawie
liczby i owszem wymusisz aby Ci sie przysnily ale co z tego,jak sie skupisz to wysnisz takie jak chcesz np.1,2,3,4,5,6 ale co z tego
to zycie tu na ziemie to tylko droga do zbawienia! mozecie sie z tego smiac ale taka jest prawda!
a z reszta wasza sprawa
wierzcie w wojewodzkiego haha
ja wole w Biblie
a nie twora z tv
scolls z soboty na niedziele mialam sen że losuje kupon sposrod kilku. Wybralam jeden. Byla na nim wygrana taka dziwna 1946 zl. Zapamietalam to po przebudzeniu tylko nie wiedzialam co z tym zrobic za bardzo. Ale potem pomyslalam ze moze trzeba porobic z niej kombinacje
browne kto tego nie zrozumie bedzie wracal na ziemie po stokroc ,jestesmy tu po to aby sie rozwinac i pewne rzeczy przezyc i zrozumiec
ja uciekam, narazie Dobrej nocy życze i trafionych zatopionych o 14:00
masz racje scolls jedni mowia ze nie ma reinkarnacji w Bibili a ja wiem ze jest
scolls Wiec rozpisalam sobie to tak: 1946: 19,46,64,61,49,41, i 2 ktora wychodzi po zsumowaniu. I wiesz co wszystkie wpadly o 14 w niedzielę oprocz 19 i 64
jest napisane ze przez Boga przejdziecie i powrociecie na ziemie
arabellaa ...no cudnoo śliczna fotka blond
krzysiek jaka blond??
max...o bibli nie mam ochoty słuchać itda niechce mi sie nawet dyskutować bo po co
ja nie mam blond wlosow!!
jasne michellex a czytales Biblie?
prosze pisz z duzej litery BIBLIA!!
sambiana nic z tego,musisz to zrobic tak ze zamiast liczb musisz nauczyc sie podstawiac okreslone rzeczy np.1-jablko 2-drzewo itd.potem musisz pokierowac tak snem aby znalezc sie w przyszlosci(w snie to łatwe) polaczyc sie ze swoim ja z przyszlosci i zobaczyc w obrazie te cyfry,gdyby bylo tak jak Ty chcesz to nie bylo by to takie trudne,cyfry nic nie daja bo po 1 za duzo ludzi o nich mysli i wprowadzaja zaklocenia a po 2 sama cyfra ktora ma byc wylosowana ma bardzo mala energie i nie odczytasz nigdy jej prawidlowo
bo nie czytales!!!
jest tylko jedna!!
arabelko ...aj akiego koloru masz włosy ..na fb masz ciemny blond
nie ! tak mam ciemy blond
a moj nik tu wczesniej to ananuki
albo annanuki
brown sluchaj jesli chodzi o nowy testament to nie ma bardziej zaklamanej ksiegi na tym swiecie niestety a do starego testamentu tez sie mozna doczepic
zapomnilam hgaslo