Wpisy 1 073 483 – 1 073 582
21 sierpnia 2012 22:18 → 21 sierpnia 2012 22:41, 100 wpisów
Dzisiaj chyba w piekle losują.
no musze w telewizji oglądać
ja też czarny ekran
Użytkownik Pasko dopisał wyniki mini lotto - 02,16,17,31,32
a mialam zagrac 3 18 21 haha ale pech
Może nie tę taśme włożyli ;>
Pewna para wzięła ślub. Dwa tygodnie później mężowi zachciało się spotkać ze starymi kumplami w ulubionym barze. Ubrał się więc i mówi:
â Kochanie, wychodzę, ale niedługo wrócę.
â A dokąd idziesz misiaczku? â pyta żona.
â Do baru, ślicznotko. Mam ochotę na małe piwko.
â Chcesz piwo, robaczku? Wybieraj â to mówiąc żona otwiera lodówkę i prezentuje 25 gatunków piwa z 12 krajów: Niemiec, Holandii, Anglii...... Mąż stanął jak wryty i zdołał wydusić tylko:
â Tak, tak, cukiereczku...... ale w barze .... no wiesz.... te chłodzone kufle......
Żona mu przerwała:
â Chcesz do piwa schładzany kufel? Nie ma problemu. â i wyjęła z zamrażarki wielki oszroniony kufel.
Jednak mąż, choć nieco blady z wrażenia, nie dawał za wygraną:
â No tak skarbie, ale wiesz... w barach mają takie pyszne przystawki. Nie będę długo, obiecuję.
â Masz ochotę na przystawki, niedźwiadku? â i żona otworzyła szafkę, a tam: słone paluszki, orzeszki, chipsy, pieczone skrzydełka, marynowane grzybki i wiele innych smakołyków.
Mąż resztką sił próbował się ratować:
â Ale kochanie ......rozumiesz..... w barze ..... te męskie gadki, ten wulgarny i pikantny język......
â Chcesz przekleństw, moje słoneczko? TO PIJ TO JEB*** PIWO Z TEGO PIEPRZONEGO KUFLA I ŻRYJ DO chu*A PANA PRZYSTAWKI!!! TERAZ JESTEŚ, DO ku**y NĘDZY, ŻONATY I NIGDZIE NIE BĘDZIESZ SIĘ WŁÓCZYŁ!!! POJĄŁEŚ TO TY Sku**ySYNIE?!?!?!
â Kochanie, wychodzę, ale niedługo wrócę.
â A dokąd idziesz misiaczku? â pyta żona.
â Do baru, ślicznotko. Mam ochotę na małe piwko.
â Chcesz piwo, robaczku? Wybieraj â to mówiąc żona otwiera lodówkę i prezentuje 25 gatunków piwa z 12 krajów: Niemiec, Holandii, Anglii...... Mąż stanął jak wryty i zdołał wydusić tylko:
â Tak, tak, cukiereczku...... ale w barze .... no wiesz.... te chłodzone kufle......
Żona mu przerwała:
â Chcesz do piwa schładzany kufel? Nie ma problemu. â i wyjęła z zamrażarki wielki oszroniony kufel.
Jednak mąż, choć nieco blady z wrażenia, nie dawał za wygraną:
â No tak skarbie, ale wiesz... w barach mają takie pyszne przystawki. Nie będę długo, obiecuję.
â Masz ochotę na przystawki, niedźwiadku? â i żona otworzyła szafkę, a tam: słone paluszki, orzeszki, chipsy, pieczone skrzydełka, marynowane grzybki i wiele innych smakołyków.
Mąż resztką sił próbował się ratować:
â Ale kochanie ......rozumiesz..... w barze ..... te męskie gadki, ten wulgarny i pikantny język......
â Chcesz przekleństw, moje słoneczko? TO PIJ TO JEB*** PIWO Z TEGO PIEPRZONEGO KUFLA I ŻRYJ DO chu*A PANA PRZYSTAWKI!!! TERAZ JESTEŚ, DO ku**y NĘDZY, ŻONATY I NIGDZIE NIE BĘDZIESZ SIĘ WŁÓCZYŁ!!! POJĄŁEŚ TO TY Sku**ySYNIE?!?!?!
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 02,03,09,11,13,15,16,17,19,21,22,24
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 09,16,24,36,41,44
Użytkownik asiatko76 trafił 5/12 w typowaniu Lotto
Użytkownik groszek1122 trafił 5/12 w typowaniu Lotto
Użytkownik groszek1122 trafił 5/12 w typowaniu Lotto
4 złote
obojetne całe linki brak wideo na zywoo TS ...paskoo zostanie bana
Hura.. .Jutro losuje...Magda M.
lila...
tylko 3 w duzego
wmulti 1/3 a w mini 0/6
4 razy 3/3 i 42 razy 2/3 nie dałem 33 a miałbym 10 razy 3/3 i 60 razy 2/3
przypominam, że pojawiła się sonda na stronie. Jaki jest Twój ulubiony prowadzący Studio Lotto? Sonda jest widoczna na dole, w lewej kolumnie strony ! Oddano już blisko 50 głosów
lila..no dobrze ja dam wiatrówka a ty pojedziesz do paskoo i strzela tyłka
jocia
13max33
pewniaka brak,a wsród pewniaków miałam 22, 13,43,63 ...i postawiłam 43..kto rzycił urok na mnie ? pewniaczkowy
3,18,21,9 ciagle wpada kto to gral duzo wygral pewnie
Jocia
Max-mimo że w plecy
Max-mimo że w plecy
ja tez w plecy gram od maja w sumie trafilam kilka 3 w duzeg i mini i jedna 4 w duzego
jocia z plusem ci wpadla?
ciekawe jutro zagram 3,18,21 pewne nie wpadnie hahaha
i do jutra
nicolla
michellex
sambiana
13max
krzysio
albinlotto
i reszta
nicolla
michellex
sambiana
13max
krzysio
albinlotto
i reszta
4,13,17 nie bylo od maja
musze właczyc skaner..kurcze.. nie wyłacza sie wyłacznikiem i cos w nim strzela .. kotka wskoczyła..na skaner , który stoi na obudowie koma.. skaner padł..i sie czesciowo zkiepśćił
nie lubie w sumie tego multi taka tylko zabawa bo duzo tu sie nie wygrywa
sambiana..będziemy spali jak susły.Cały dzień najlepiej bym przespała.Muszę sobie chyba test na cukrzycę kupić
sznasa trafienia 8/8 230tys wygrana 130tys w mini system 6 liczb szansa trafienia 5/5 141 tys
wygranma 270 czy 300
13maxa..ty jesteś sexem słabo uwazasz ..proof nie ma tu PL ..lila zabrała hasła i typowała [roof w profilu
nicolla.....odpoczywam aż za dużomoże z nudów już mnie spanie chyta