Wpisy 1 072 878 – 1 072 977
21 sierpnia 2012 15:52 → 21 sierpnia 2012 16:43, 100 wpisów
Scoli..hmm
wiesz co..pomyslalam ze warto byloby
zalozyc temat na Forum.. super sprawa
..jestem z doskoku..gdyz mam ciut cit tam..
ale nawet wymyslilam temat..ale o tym pozniej
Micheli,Reniuszka
wiesz co..pomyslalam ze warto byloby
zalozyc temat na Forum.. super sprawa
..jestem z doskoku..gdyz mam ciut cit tam..
ale nawet wymyslilam temat..ale o tym pozniej
Micheli,Reniuszka
juz jest foto zaraz usuwam za 10 min..
scols ..jak kobita w łózku xx i trapa na stole tak jest było ..ty spróbuj pchaj tyłka kobita i bedzie taki wygląda jak foto
TS chce wyciągnąć od graczy 1 pln za opłate za przepłynięcie rzeki Styks w drodze do Krainy Wiecznego Odpoczynku.. .
Koniec TS nastąpi w ciągu 2 najbliższych lat.. .
-------------------------------------------
Scolls.. .
WN to akurat do tego czasu Plichta wyjdzie i wykombinuje cos wspolnie z TS
ulexxa witam
sorry,ze nie odpisuję,ale mam gorącą linie-skype
sorry,ze nie odpisuję,ale mam gorącą linie-skype
scols ..no ty wiesz kto marcin plichta ..mało lat ale ma tyle kasy 8 melon ..niz ty
Żelka.. .
Scolls.. .
Szkoda, że ts nie ma ..konkurencji.. . Dawno by już go nie było.. .
Szkoda, że ts nie ma ..konkurencji.. . Dawno by już go nie było.. .
krzysio wole miec malo melon ale uczciwie niz 8 melon bedac zlodziejem
Zelciu..wiem wiem co chcesz mi przekazac..
ale ALE..uwazaj na siebie
..wiesz co?..
ja po prostu ja majac jednego Cesarza..
chce miec tez dzidzie..naprawde..
ochjej..i to naprawde chcialabym byc w ciazy tak jak Ty i Lila..ale ...nie moge narazie...ale napewno jeszsze bede
ale ALE..uwazaj na siebie
..wiesz co?..
ja po prostu ja majac jednego Cesarza..
chce miec tez dzidzie..naprawde..
ochjej..i to naprawde chcialabym byc w ciazy tak jak Ty i Lila..ale ...nie moge narazie...ale napewno jeszsze bede
Żelka.. .
----------------------
----------------------
krzysio , co z tego że ma jak nie wiadomo ile pożyje
teraz i w więzieniach twardziele się wieszają
teraz i w więzieniach twardziele się wieszają
ulexxa nic sie nie przejmuj mysl pozytywnie a wszystko bedzie tak jak sobie wymarzysz
scols...no tak plichta złodzieje ..po co przyjechał w ziemie nie lubi bierzeć do roboty tak wyłudzają ludzie kasy ...ja chce powiesi plichta...jak widzisz teraz wszyscy my pracują jak bydłoo
kurde , porzyczyłem znajomej 6 miesięcy temu 1600 zeta , już od miesiąca mnie zwodzi że a to przelew a to coś innego . Kasa mi potrzebna a ona nie poważna .
Wpadłam na chwilę by wszystkich .
U mnie na Dolnym Śląsku po nocnej burzy dzisiaj mamy turecką łaźnię na świeżym powietrzu taką, że żyć się odechciewa. Dlatego dzisiaj tylko zatypuję coś sobie i znikam
U mnie na Dolnym Śląsku po nocnej burzy dzisiaj mamy turecką łaźnię na świeżym powietrzu taką, że żyć się odechciewa. Dlatego dzisiaj tylko zatypuję coś sobie i znikam
krzysio jak trafie 7/7 to bedziesz dla mnie pracowal za godziwe pieniadze a nie jak bydło
ulexxa , spoko , będzie dobrze , zagramy na wieczór i będzie kasa
Scoli..ale gdybys wiedzial..ojej..ojej..to nie jest tak ze ja nie moge..to jest tak ..ze ja nie mam..punkt i kropka
scols ..ty grasz do konca zycia czasu ..ty nie bedziesz miał 1 raz 7/7 ..jak kto grał i nic ..jak mój tata ile lat grał lotto
ulexxa ja tez nie mam ale jesli Ty chcesz to bedziesz miala glowa do gory
dobra juz znikam..ide do sklepuu...
medea , w zime to my mamy lepiej , jezdnie cały czas czarne że zimówek nie trzeba zakładać , no chyba że ktoś musi na wioche jechać
krzysio zle mysleniejak nie bedziesz myslal pozytywnie to faktycznie nigdy nie trafisz
http://mrfire.pl/sekret-polskie-napisy-pelna-wersja/
poogladaj sobie,ja wiem ze juz raz mialem szanse tylko zawaliłem ale i tak trafie,może nawet dziś
http://mrfire.pl/sekret-polskie-napisy-pelna-wersja/
poogladaj sobie,ja wiem ze juz raz mialem szanse tylko zawaliłem ale i tak trafie,może nawet dziś
jackwar..ty juz rosnie brzuchuu ..napewno piłeś piwoo
krzysio , tylko wróć ! jeden jak poszedł po papierosy to go żona na sprawie rozwodowej zobaczyła
scols ..ty grasz cały dzien ..i przegrosz bedziesz ..widzisz tu tu ludzie mają nosi problemuu ..kiedy nic nie bedzie znika kłopoty
Jackwarku..serduszko powiem tak..hmm
zarty zartami..ale sa kobiety ktore chca wydac na
swiat dzieci.."chciane..lub niechciane"
..wiem ze to jest czat o lotto..sorry
wiecej nie bede tu pisala o takich lub podobnych
sprawach..
P.Pasko sorry ..bardzo prosze o wykasowanie moich wszystkich wpisow i mojego uzytkownika ze str. Mpasko
z gory bardzo dziekuje
z gory bardzo dziekuje
zarty zartami..ale sa kobiety ktore chca wydac na
swiat dzieci.."chciane..lub niechciane"
..wiem ze to jest czat o lotto..sorry
wiecej nie bede tu pisala o takich lub podobnych
sprawach..
P.Pasko sorry ..bardzo prosze o wykasowanie moich wszystkich wpisow i mojego uzytkownika ze str. Mpasko
z gory bardzo dziekuje
z gory bardzo dziekuje
krzysio ze tu siedze to nie znaczy ze nie zarabiam w tym czasie pieniazkow a ludzie maja problemy bo nie mysla pozytywnie tylko licza na cud,o cud tez trzeba umiec sie modlic
"Najpierw jest myśl później wszystko inne"
A.Einstein
"Najpierw jest myśl później wszystko inne"
A.Einstein
ulexxa , tu się pisze o wszystkim , a dzieci są dobrem , obojętnie czy chciane czy nie i powinny być chronione , jak słyszy się że sąsiedzi nie reagowali to aż chce się tych sąsiadom wpierniczyć .
Tak jak ktoś zauważył tu się pisze o wszystkim. Jeśli ktoś ma jakiś poważny problem lub go coś boli, to powinien śmiało poruszać temat, a Lotto zawsze może poczekać
Pasko bardzo mądrze tylko nie kazdy potrafi publicznie mowic o swoich prywatnych troskach
Pasko , co z moimi pytaniami do TS , przejdą te o krótkich spódniczkach ?
Scoli..Jack..ehhh..mam dol..tak ale to nie znaczy ze mam tu pisac o tym..kurde...
Pasko mam pytanie:czy możesz mi napisac ile osob uczestniczy na ta chwile w lidze typerów?
ulexxa mozemy pogadac albo tu albo jak chcesz na gg tylko przelij mi na @ mam podanego w profilu
Nie wiem ile, ale mogę Ci powiedzieć ile osób ma przynajmniej 2 punkty, a jest takich osób 865.
ulexxa , tu to chyba nie masz znajomych z reala , ja piszę prawdę i co mi na sercu leży . Tylko staram się nikogo nie obrażać i szanować inne poglądy . Tak jest łatwiej a że czasami pożartuję ale zaesze jest w tym trochę prawdy
ulexxa jackwar ma racje jak masz dola to mozesz to z siebie wyrzucic nieraz łatwiej to zrobic tu niz w realu
a gdzie klon Lucek ? tak fajnie się z nim wczoraj pisało i chciał mnie do rady
ulexxa tak jak pisal Pasko lotto moze zaczekac sa wazniejsze sprawy w zyciu nawet na forum takim jak to
ulexxa , spoko , ważne by mieć uśmiech na twarzy to już będzie lepiej , tylko nie taki amerykański bo on taki troche sztuczny
Oczywiście wszystko biorę pod uwagę, ale nie działam w tego typu prośbach natychmiastowo, bo "co nagle to po diable". Jeśli jest to dla Ciebie naprawdę ważne i podtrzymasz tą decyzję jutro, to zablokuję Ci nick bez możliwości wejścia w jego profil przez nikogo. Całkowite usunięcie jest bez sensu, choćby dlatego że ktoś inny może chcieć od razu zarejestrować sobie taki zwolniony, diamentowy nick.
korn748 gratuluje fajnej stronki jednak do Paskowej jeszcze "troszke" brakuje
scolls dzieki nie mam takich umiejetnosci jak pasko ale nie narzekam na swoje mozliwosci
korn748 wazne ze cos robiszżycze wielu dobrych pomysłow i sukcesow w tym co robisz
scolls u mni eza to mozesz meczyki zobaczyc na zywo bez zbednego szukania