Wpisy 1 072 778 – 1 072 877
21 sierpnia 2012 14:41 → 21 sierpnia 2012 15:52, 100 wpisów
aaa..czyli sznse dostania sie do studia..maja Osoby najlepiej typujace..rozumiem..czyli odpadam
scols...7/7 w Eurosach..to jest bardzo ciezko trafiać niz w polsce ma 6/6 lotto ... ja nic nie interesuję ,,jak ty grasz co dzienne 7/7 ..i nic nie bedzie miał bogaty ..jak u ciebie twoje panstwoo
żela jest zazdrosna o maxa i bez zaproszenia go samego nie puści
torsan
krzysio ja wiem ze jest cieżko juz raz mialem 6/7 tylko nie wyslalem kuponu i trenuje dalej tym razem ze snu swiadomego
krzysio ja wiem ze jest cieżko juz raz mialem 6/7 tylko nie wyslalem kuponu i trenuje dalej tym razem ze snu swiadomego
jackwar...
ulexxa , jest szansa , musisz do Pasko się uśmiechnąć on może wszystko , zdolna bestia
max , ja znałem takiego co powiedział że idzie po papierosy i już do żony nie wrócił
jackwar widze ze Lila jest na ...36 pozycji musiala by z dwa razy reafic 5/5 zeby dostac sie do czolowki typujacych
jackwar....co zelaa zasdrosna 13maxa ..ja nic nie wiem ..chyba ona czeka ciąza
Scoli..aa wiesz ze tylko momencikowo posluchalam twoich linkow ..i wielkie dzieki..mam sama tez wiele o tych"sprawach" przeczytane..oj wiele..
ulexxa moje ostatnie "odkrycie" dzieki Żelce
http://sekretwpraktyce.pl/forum/index.php?sid=927db9001b80da25b368f624811f44e7
czytałaś????
http://sekretwpraktyce.pl/forum/index.php?sid=927db9001b80da25b368f624811f44e7
czytałaś????
Scoli..a co sadzisz o haptenach?..mi sie to wydaje troche przesadzone..ale zobacz nawet takie rzeczy maja miejsce..na naszym swiatku..
scolsc ..wczoraj jocia podała tajemnica cyfra 3/3
# ; $^ ; ^* no ile trafiła
# ; $^ ; ^* no ile trafiła
Scoli..podaj prosze jakas muzyke..na wyciszenie sie i lepsze zasniecie..bo teraz troszke stresku mam..ehh..ale wiem ze cos pieknego znajdziesz..
dobra juz znikam...
ullexxaaa... haaaj
scols ..ty pewnie nie znasz cyfra
ullexxaaa... haaaj
scols ..ty pewnie nie znasz cyfra
Scoli..nic nie ogladalam na tv. bo nie mam czasu teraz..
czytalam o tym..zreszta kocham czytac..to lepsze niz tv.
oczywiscie moim zdaniem..
czytalam o tym..zreszta kocham czytac..to lepsze niz tv.
oczywiscie moim zdaniem..
max milego dnia
ulexa na odsterowanie to moze byc cos takiego,fajnie sie medytuje i dosc duzo jest tego na YT
http://www.youtube.com/watch?v=2u9k9aQ1-2I
ulexa na odsterowanie to moze byc cos takiego,fajnie sie medytuje i dosc duzo jest tego na YT
http://www.youtube.com/watch?v=2u9k9aQ1-2I
ulexxa no tez tak mysle{{brawo}ja swego czasu nie malem w dou tv przez ponad 3 lata teraz mam ale w sumie tylko ogladam jakies ciekawe fimy,moge Ci bardzo fajny polecic wrecz piekny film pt."Źródło" zaraz dam linka
Max..jak cos to jedziemy razem do TS.
..z Toba wejde tam pewnie(nie bede sie bala..bo ja mala) i zadamy IM pytania?..
caluchy dla Zeluchy..
..z Toba wejde tam pewnie(nie bede sie bala..bo ja mala) i zadamy IM pytania?..
caluchy dla Zeluchy..
Scoli..dziekuje lojej..ale teraz tzn.zaraz pakuje sie w Twoje linki....to uciekam tam..
supcio sprawy..rozumiem o co Tobie chodzi..i co chcesz wszystkim przekazac....przynajmiej tak mi sie wydaje..tego sie nie da prosto wyrazic..ale naprawde gdy ktokolwiek zechce..bedzie dzialal..
"Trzeba miec duzo cierpliwosci,
by sie jej nauczyc."
S.J.Lec
uciekam czas goni..SoliMaxKrzycho
supcio sprawy..rozumiem o co Tobie chodzi..i co chcesz wszystkim przekazac....przynajmiej tak mi sie wydaje..tego sie nie da prosto wyrazic..ale naprawde gdy ktokolwiek zechce..bedzie dzialal..
"Trzeba miec duzo cierpliwosci,
by sie jej nauczyc."
S.J.Lec
uciekam czas goni..SoliMaxKrzycho
ulexxa fajnie by bylo gdyby wiecej ludzi mialo jakas wiedze w tych tematach bo naprawde warto
miłego dnia
miłego dnia
michellex jak tam wypadlismy chyba bylo 2x 4/10 i 1x 7/10 czy źle sprawdzilem
scollsik...3/10, 4/10, 2/10a w moich dwóch piateczkach zatypowanych szybciutko mam 3/5 i 3/5
acolls...masz coś pewnego na wieczór? bo wychodze i przy okazji wysyłam
michellex musialbym pomyslec bo zaczalem ale za duzo mialem "danych "jesli to mozna tak nazwac,wlasnie analizujemozesz zaczekac np.30 minut?
ja 2/5 i 3/5... i znikam...
torsan jak chcesz tez trafiac 5/5 albo 5/12 w duzego to polecam
http://mrfire.pl/sekret-polskie-napisy-pelna-wersja/
ogladnij,zastosuj i wygrywaj
ja do tego jeszcze trenuje swiadome sny i coraz lepiej mi idzie
http://mrfire.pl/sekret-polskie-napisy-pelna-wersja/
ogladnij,zastosuj i wygrywaj
ja do tego jeszcze trenuje swiadome sny i coraz lepiej mi idzie
scolls...ok to ja ide, a twoje wyśle później, jak pojde z pieskiem
ja tylko na chwilkę się przywitać
Ulexxa słoneczko dziękuję za buziochy
Ulexxa słoneczko dziękuję za buziochy
miszell ..mam psa eetamm ...ja wole prowadze malutka bobo samica
ok. ja uciekam, scollsik to nie spiesz sięze spokojem i celnie
zelaa..zobacz foto w profilu ładna łobuzaka czy brzydka bobo samica
Wczoraj jeden z użytkowników napisał mi e-maila kolejny raz przypominając, że na stronie przydałaby się sonda. Dawni bywalcy pamiętają, że na stronie kilka lat temu z powodzeniem działała taka sonda. Dzisiaj zrobimy reaktywację.
Jeszcze dzisiaj pojawią się sondy na stronie. Sondy anonimowe, zabezpieczone przed możliwoścą ponownego głosowania przez tą samą osobę.
Jedną zamierzam wrzucić do najnowszego artykułu o Lotto Plus, gdzie będziecie mogli zagłosować jak się zapatrujecie na tego Plusa, a drugą zamierzam wrzucić na dole, w lewej kolumnie strony, pod menu. Tutaj na początek zagłosujemy na ulubionego prowadzącego Lotto
Jeszcze dzisiaj pojawią się sondy na stronie. Sondy anonimowe, zabezpieczone przed możliwoścą ponownego głosowania przez tą samą osobę.
Jedną zamierzam wrzucić do najnowszego artykułu o Lotto Plus, gdzie będziecie mogli zagłosować jak się zapatrujecie na tego Plusa, a drugą zamierzam wrzucić na dole, w lewej kolumnie strony, pod menu. Tutaj na początek zagłosujemy na ulubionego prowadzącego Lotto
dobra juz znikam..teraz oblicze MM
Rembiszewski
witajcie 3/7 własną główką i rzeczywiście na 7-ch coś mi wychodzi,a to 2zł a to 4
reniuszka najgorsze w 7 jest to ze placa tyle samo za 4 i 5 co za 4i 5 na osiem skreslen
torsannie ..nie łysy TS albo ty moreno losuje
krzysio czy na tej fotce to Twoja kobita tak drapie bo Ty ja tak wkurzyles bo zeby to byla wina rurki to nie chce mi sie cos wierzyc
zela...juz nie moge złapać twoja buziaka ,,13maxa wzywał na mnie wczoraj sam wiedział i czytał archiwium na czacie
i zaraz jeszcze raz pokazę foto
i zaraz jeszcze raz pokazę foto
------