Wpisy 1 072 290 – 1 072 389
21 sierpnia 2012 10:31 → 21 sierpnia 2012 12:40, 100 wpisów
Użytkownik login_2009 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Kariera.pl
Ogłoszenie pośrednie opublikowane przez portal kariera.pl
2012-08-21
Poszukujemy kandydatów do pracy na stanowisku: kolektor
Miejsce pracy: mazowieckie, Warszawa
Wymagania:
Doświadczenie zawodowe: Pracownik kolektury -
Zadania:
Zakres obowiązków: przyjmowanie zleceń klientów, pobieranie opłat, rozliczanie, kontakt z klientem
Oferujemy:
Rodzaj zatrudnienia: Umowa zlecenie
Ogłoszenie pośrednie opublikowane przez portal kariera.pl
2012-08-21
Poszukujemy kandydatów do pracy na stanowisku: kolektor
Miejsce pracy: mazowieckie, Warszawa
Wymagania:
Doświadczenie zawodowe: Pracownik kolektury -
Zadania:
Zakres obowiązków: przyjmowanie zleceń klientów, pobieranie opłat, rozliczanie, kontakt z klientem
Oferujemy:
Rodzaj zatrudnienia: Umowa zlecenie
Użytkownik jackwar dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik login_2009 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik jackwar dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik marekg dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik marekg dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Lila
Agatkaa
Mirnam
Zloty
Agatkaa
Mirnam
Zloty
Zloty.
Emerytka nie śledzi.Emerytka też musi coś jeść i jechać kupić papu.
Emerytka nie śledzi.Emerytka też musi coś jeść i jechać kupić papu.
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Mala 1438
witam xD lila hejka
co porabiasz wczoraj taka fajna pogawędka była ?
nie wiem nie pracujesz?
ej a tak szczerze to co sądzisz o moim pomyśle-Rada
>
>
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
ta
Czego?
Spoko-jak uwarzasz xD =
sorci..Lilus ehh..po tym spacerze z flora to wiesz..
zakrecona..
zakrecona..
Ja tam bym chciał ankiete
Użytkownik lucjuszmalfoy dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Lilu..ha ha..wiesz dokladnie..he he bo slyszalas jak ja gonilam do latania..he he..ona jest taka gruba parowa...jak ja odchudzic..
mala1438.
Wygrane??Jakie wygrane??powoli zapominam,co znaczy to słowo.
Wygrane??Jakie wygrane??powoli zapominam,co znaczy to słowo.
ulexxa..jak rozmawiałyśmy to dżeki mi taką japę wykopał w ogrodzie że wpadłam w szała przy tym uciorał się jak świniaMusiałam go wykąpać mendozę
Lilu dzis nic nie wysle..bo nie zdaze..
mam przetoksyczny problem..
mam przetoksyczny problem..
ulexxa..taaa cudoon kopie a ciekawe kto będzie zakopywałmuszę z nim później jechać do lasu
Lilus..popelnilam wielki blad ze wymeldowalam sie z De...jest tak ze abym miala dalej ubezpieczenie i
itd itp. musze byc tam zameldowana..
itd itp. musze byc tam zameldowana..
Lilus no tez wlasnie..robie to i kurna musze trafic cos..
gunstig..wiesz o co chodzi..
gunstig..wiesz o co chodzi..
ulexxa...wiem chodzi za mną saure bratteni albo sznycel z jager sosse
jakie komentrarze - dziwny czat
ulexxa..patrz,rozmawiałyśmy a ja się zapomniałam coś Ciebie zapytać .Innym razem
torsan...oo jakby się tu na czacie pojawił to już ja bym mu pampersa zmieniłakij mu w oko niech losuje
Lilus bylam pare dni w B.. ale ceny zabojcze..teraz siedze w necie i szukam cos..tak wiesz narazie zeby mozna bylo..
cos tam miec hmm..a moze trafi sie rzeczywiscie cos supcio..
cos tam miec hmm..a moze trafi sie rzeczywiscie cos supcio..