Wpisy 1 071 433 – 1 071 532
20 sierpnia 2012 22:26 → 20 sierpnia 2012 22:47, 100 wpisów
jackwar...ja Tobie piszę Ty nie wywołuj wilka z lasu ja pieprzyc taki gość special
Lila mnie tez i pewnie wiele innych osob.Menda to prawidłowe okreslenie
626 osób oglądało losowanie na Multipasko..
chyba faktycznie na chat z Lotto musiałbym dać blokadę dla "Lili", albo czuli by się po takim chacie goli...
Wędrowca netowy to chyba srednia sie utrzymuje
jandzia....szoku można i nerwicy się z nimi nabawić.Razem z reniuszką Niech klną w końcu Polska
Lila , tylko byś musiała uważać by w kulki nie poleciała , z tobą
Dobra ....lotto macku ...przygotuj się na xxx jazda bez trzymanki z krzysiem Ci damy kilka pytań zobaczymy czy przejdziesz nasze testy ...i nie myśl że będziemy Cię tu witali ...piwkiem ..na począatek będzie zobaczymy co dalej ..
13maxa...lila nic nie słuchała na mnie dałem 64 ..1/1 było wcześnie
Pasko widzę, że rumieńców już dostałeś na myśl "współpracy" z TS-em. Chcesz im ratować twarz, której nie mają i mieć nie będą to Twoja sprawa. Moderuj, cenzuruj, rób jak Dyzma "co miałem powiedzieć to przeczytałem" ale pamiętaj ONI to chcą zrobić tylko dla swojego PR....za rok gracze już zapomną, że była taka fajna stronka. Bądź niezależny a my z Tobą.
Pasko Ty wyluzuj z tym Lotto czatem, za bardzo sie przejmujesz, oni dobrze wiedzą jak tu jest, wiec skoro chcą to niech sobie rozmawiają na czacie, o ile bedą mieli rozmowcow
jackwar... a jak.Z łysym zawsze przed losownkiem obmyślamy jakby was tu zrobić w bambus
lila ...51 ..64 ..trzeba zauwaz oby jak nie było spadła masz wziąć po jedno 64
cholerka ale mialam też na oku 15-tkę,ale jej nie dalam i błąd zrobilam,ze obstawiłam 8-kę a nie 7-kę jak na 14-tą
ja 4/10 ..dobrze robiłem nie poszedłem do realu
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
13max...machałeś więc myślałam że idziesz,że jeszcze Ty mła zostawiasz
13maxa..
max..nie było Twojej 07 i mojej 27..bo nie było siódemek nie miały szans
lila ..nie słuchaj mendoo pewniaki np ostatnie miejsce ..widzisz ty czujesz same karwa tak mówisz w domu
jocia ...ale kiedyś będa miały no takie losowanie ...nie wyskoczyły
anzu: no przecież jasne, oczywiste, że to dla mnie najważniejsze. Myśli ktoś, że jestem na tyle głupi, żeby zmienić drogę którą kroczę od 10 lat... sami wiecie jaki jestem uparty i mam swoją wizję strony... ciężko mnie zmienić
Mam kolegów grafików, którzy od dawna chcą mi zmienić tą stronę na nowoczesną
Pasko...wiedząco tu się pisze i w jaki sposób ...ja nic nie będę ukrywał maski nie będę zakładał ...z lotto maciek nie bede rozmawiał ale z lotto agatka tak ...
Pasko strona jest super, ludzie sie tu swietnie czują(poza drobnymi wyjątkami) nic nie zmieniaj
4/10 i 3/5..i dwa w plecy.. 10 trafionych pewniaków.. 40,2,12,62,43,13,63,64,5,28 / 30 odliczm 7
możemy zrobić na próbę ten chat z Lotto... jak wyjdzie pewnie będziemy dale chcieli, jak nie wyjdzie, to i oni podkulą ogon... tak to widzę.
oby dobre 64 i 51 ..ja wybiore 51 na jutro oki poowwwoooo
to co w koncu z tym chatem robimy
lucjuszmalfoy: prześpij się z tym... pomyślimy. Ja tak czy siak muszę obmyślić jak technicznie "chat z gościem" będzie mógł być prowadzony.
spoko o radzie juz nic nie mówie ale nie ide spac jutro bedziesz?
miszel ..ty umiesz robić niz facet ..ja poproszę kisiel do góry dodatki z białą śmietana ... i pychaa i znikam...