Wpisy 1 071 333 – 1 071 432
20 sierpnia 2012 22:09 → 20 sierpnia 2012 22:26, 100 wpisów
no własnie dlatego rada ma reprezentowac kulture i wyższy poziom pasko
Co ty na to Ja proponuje referendum ts musi sie dowiedziec ze sie staramy
Co ty na to Ja proponuje referendum ts musi sie dowiedziec ze sie staramy
Pasko....,a może jedyną alternatywą żeby istnieć jest.przyzwolenie na kontrolowanie Twojej strony przez ludzi Ts?
Jano.. .
Pasko to załóż drugi czat dla kulturalnych tam się będa odzywali
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Jocia , generalnie jak pójdziesz do wróżki i będzie uczciwa to powie że nie wygrasz w totka tyle jest kombinacji a wygrywa garstka . no chyba że tak jak w tym kawale co mąż do żony mówi : stara , co byś zrobiła jak bym wygrał w totka ? No jak dałbyś mi połowe to bym się wyprowadziła . To masz tu 5 zeta i się wyprowadzaj
za pięć minut..zobaczymy jacy są ..jak ktos z typujacych trafi 10/10
Po losowaniu wyłączam " komputra" i idę..spać.. .
Pasko zgadza sie ale jak ja tu pierwszy raz bylem to bylo spoko i dlatego tu zostalem! Byl to czat na ktorym mozna bylo sie wymienic liczbami pochwalic wygranymi posmiac itp.A od niedawna na stal sie jakims bagnem np Pan pafy co on prezentuje to nie mam pojecia?Czemu takich zaraz sie nie banuje????
torsan...a Ty co chcesz ode mnie? jak negatywnie? Biorę wszystkie warianty pod uwagę
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
To co Robisz pasko tą ankiete? odpowiedz
Lila , może ty za dużo z politykami przebywasz , nie wszyscy klną , no może czasami
Nie ma o czym dyskutować.. .
Ostatnie na dzisiaj moja opinia o TS.
------------------------
" Precz z TS "
Ostatnie na dzisiaj moja opinia o TS.
------------------------
" Precz z TS "
oni chcą poprawić sobie wizerunek, byle nie popsuli komus innemu
Być może w sieci powstaje lub ma zamiar powstać stronka konkurencyjna do MULRIPASKO stąd biorą się obawy założyciela wyżej wymienionej strony
lucjusz ty się naoglądałeś chyba czegoś RADA RADA daj już spokój co ty z tą Radą ?
Ten czat żyje a nie tylko numeerki co ci weszło a co nie jaka zupa była dziajaj i czy nie przesoliła .....mi tam nie przeszkadza jak ktoś sobie wkleja kawały czy gada o numerkach czy o innych ***ołach dopóki się mnie nie czepnie lub krzysia ,....bez powodu nikomu tu nic złego nie napisałem ...
torsan..Ty masz pozytywne a ja negatywne i w czym problem? Nie jesteśmy tacy sami więc mamy odmienne zdanie
Kto jest za radą to tylko chciałem zobaczyc kto jest na tak niech napisze w komentarzu ----rada
lucjusz: sprawa do przemyślenia. Inni też mogą się wypowiadać... można zrobić faktycznie ustaloną "radę", która byłaby jedyną uprawnioną grupą nicków mogących się wypowiadać na takim chacie... są jednak skromne osoby, które trudno wyłuskać, bo normalnie nigdy nie piszą, a tutaj być może by błyszczały... i trochę się tego boję z tą radą, żeby ich nie eliminować.
Pasko to jest zachęta dla tych skromnych
No i admin czy jesteś pewny że ktoś z Ciebie sobie żartu nie zrobił?
Pasko
a dasz radę jakoś zapanować nad wjazdami trolli - bo tego nie unikniesz - nie ma zmiłuj ...
To, ta Ich propozycja, to w pewien sposób wyróżnienie, wiesz o tym - są pewne, Oni mają pewne - inne możliwości...
a dasz radę jakoś zapanować nad wjazdami trolli - bo tego nie unikniesz - nie ma zmiłuj ...
To, ta Ich propozycja, to w pewien sposób wyróżnienie, wiesz o tym - są pewne, Oni mają pewne - inne możliwości...
jutro na spokojnie przeczytam czat
dzisiaj sie nie da tak szybko ida wpisy
dzisiaj sie nie da tak szybko ida wpisy
Lila: dla Ciebie jest zawsze super... ale wystarczy choćby przeczytać wpis sławka 1071351
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
02,05,12,13,15,18,19,26,28,38,40,43,58,62,63,64,66,69,71,72
Plusem jest liczba: 19
02,05,12,13,15,18,19,26,28,38,40,43,58,62,63,64,66,69,71,72
Plusem jest liczba: 19
Użytkownik Bronkobanan trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Pasko..i nie porównuj mnie do niego.zreszta ja na tej stronce nie musze przebywać
To pasko prosze zrób tą ankiete czy cos bo wiesz rada to dobry pomysł...
626
lila..mówiłem 64 ..1/1 wcześniej 14:00 miałaś postaw
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 34, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 16,18,19,20
Wylosowany Joker to: 34, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 16,18,19,20
chyba po kumulacji jokera
13maxa..
dobra spadam bo znowu lucjusz o tej radzie bez urazy ale to nudne się robi,a lotto dziś nagrodziło bronkoBANANANA I znikam
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,02,05,10,11,14,16,18,19,21,22,24
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Maxior-
ja
o 34 też nigdzie nie wspomniałem
Maxior-
ja
o 34 też nigdzie nie wspomniałem
ah dobre losowanie
Lila , specjalny czat dla wkurzających , nieograniczona ilość emonków i M77 jako gość specjalny
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!