Wpisy 1 071 051 – 1 071 150
20 sierpnia 2012 21:25 → 20 sierpnia 2012 21:42, 100 wpisów
"Lotto Plus"
Pasko....Twoja strona i rób co chcesz ...ale jak się nas pytasz o to zrób ankietę ...ja jestem za zapraszam ich bardzo chętnie
Hejka wszystkimTeraz juz wiecie czemu nikt z nas nie moze ugrac 10/10 wszka tabele z typowaniami maja jak na widelcu
Lila ..tak jest pare stronek ale nie ma tam takich gwiazd ...w roli głównej Dr MAx specjalista od lizaków ...naczelny zboczek krzysio ..lila szefowa stada i inni
Pasko.. .
Od TS trzeba śię odgrodzić...drutem kolczastym i podłączyć 100 000 V.
Od TS trzeba śię odgrodzić...drutem kolczastym i podłączyć 100 000 V.
Pasko za
michellex...ja mam gdzieś ich losowanie na żywo.Nawet w kompie głos wyłączam jak jest losowanie bo nie mogę słuchac tych ich głupot
lila to może ktoś z TS-u mój apel zauważy aby losowania wieczorne odbywały się w telewizji
Oni widzą to tak... konto oficjalne, czyli pewnie oznaczyć jakoś, tylko ustalone godziny wejścia na chat, bo nie chcą mieć odpowiedzialności, że nie nadążają z odpowiadaniem na pytania 24h/dobę, a specjalnej osoby od multipasko nie zamierzają zatrudniać
druga rzecz fajna mi przyjemnosc wizyta w studio tylko sie na koszty narazac wszak limuzyna po mnie nie przyjedzie
Byłyby prawdopodobnie 3 różne osoby, każdy z nich gdyby pisał byłby osobno oznaczony np. Lotto Maciek
toja , ale typowałam..i wiedziałam,ze szpieguja dlatego przestałam ..
tylko bez albina
slawek: jeśli będzie tego typu nagroda, to zakładam że stać ich żeby Ci zasponsorować dojazd
toja (przepraszam ale dziś tak dużo tu moim przyjaciół że się nie mogę witać że wszystkimi)
Czy jest to duże zaskoczenie? Pewnie można się było tego spodziewać. W sumie jakby chcieli to by się ukrywali pod różnymi nickami i pisali co chcieli. Może to i lepiej, że chcą być oficjalni
Ja proponuje zrobić radę multipasko spośród najaktywniejszych osób na tej stronie i zeby to one reprezentowały tę strone na czacie pasko proszę odpowiedz na to
Lila ...jak mi zapproponuja pracę prezentera ..idę w ciemno ...wiesz co będzie ..kulki nasze
Dżiżus
BO podglądają typowania ? - to może zacznijcie podawać inne ,a wysyłać inne
cóż - widziałem strony gdzie jest typowane więcej i
też #cenzura#
BO podglądają typowania ? - to może zacznijcie podawać inne ,a wysyłać inne
cóż - widziałem strony gdzie jest typowane więcej i
też #cenzura#
Hihi.. .
Wróg chce śię dostać podstępem na Multipasko.. .
Wróg chce śię dostać podstępem na Multipasko.. .
zaskoczenie zadne pewnie lubia i zerkaja od dawna na ta strone i nie tylko oni przeciez
Nagroda.. to studio lotto.. po co, jak jusz, to kupony na trafił, albo zdrapki.
lila zgadzam się z tobą w pełni numer wpisu: 1071050
1071013. Pasko 2012-08-20 (21:21) Rzeszów
a teraz pytanie... po co im to?
------------------------------------?????????????????????
a teraz pytanie... po co im to?
------------------------------------?????????????????????
Myślę, że jest to jakiś pomysł, ale Ci co nie będą w radzie może też czasami chcieliby się pokazać. Ja liczyłbym, że być może w takim chacie pokazałyby się osoby, które zadawałyby bardzo profesjonalne i ciekawe pytania...
Kto podgląda typowania ..oni mogą wszytko ..więc nie typujcie nie będa podglądali ...proste jak budow cepa
Pasko ale rozmowa z gościem by nie wypaliła , 20 pytań na minute to gość nie ogarnie , po to na takich imprezach jest gość co pytania wyłapuje a odsiewa plewy .
jocia...zasponsoruja zdrapki za 100 zetasama sobie mogę za 200 kupić
No powiedzmy sobie wprost.... chat jest mocno rozrywkowy.. czy chat z gościem również miałby tak wyglądać rozrywkowo? Ja tego nie widzę.
Na te reklamy machlem reka na kosmetyczne zmiany tez... ale nie na wizytacje lotto! Od dzis juz tu nie typuje.Pozdrawiam wszystkich naprawde bylo tu milo i prawie wszystcy sa super milo bylo z wami spedzac czas.
już widzdę rozmowę maciek lotto co chciałbyś zapytać?
Zbokol multipasko:masz krzywa rur 5cm xxx?
Zbokol multipasko:masz krzywa rur 5cm xxx?
A co gość jest z kosmosu zgorszy się ..bo pewnie nigdy nie jadł loda i nie smakował kisielku
Czytałem wypowiedz byłego prezesa TS że mają zatrudnionych najlepszych matematyków pytam się po co.
pasko numer wpisu 1071104 dokładnie też tak uważam
No jest to pewnego rodzaju wyzwanie dla mnie. Jeśli to dojdzie do skutku... to prawdopodobnie pierwszy chat będzie decydujący i będzie od tego zależeć, czy będą kolejne i czy faktycznie będzie można też jakoś na tym skorzystać.
Zacytuje klasyka .. .
" Koszmar, koszmar"... .
--------------------------
" Koszmar, koszmar"... .
--------------------------
HARTGE na losownie nie czekasz?
niektórzy tu nie zdają sobie sprawy że swoimi wypowiedziami są na granicy prawa .
1071113. Piernik
też się zastanawiałem - wydaje mi się , że dlatego
żeby nie zdarzały się 'błędy' w generowaniu
zakładów ch-trafił - typu
takie same zestawy na kuponie MM w Szczecinie
też się zastanawiałem - wydaje mi się , że dlatego
żeby nie zdarzały się 'błędy' w generowaniu
zakładów ch-trafił - typu
takie same zestawy na kuponie MM w Szczecinie
wyobraź sobie jakby np Januszek o 14:00 losował liczby a za chwilę był by gościem na czacie to prawdopodobnie było by tak
Pasko...a dlaczego nie?A co to ten np maciek lotto to nie człowiek?? Nie można z nim pożartować?To prawdopodobnie gorsze zboczuchy jak my wszyscy tu do kupy wzięci
jest chat i można zadawać pytania jakie się chce to wolny kraj ..może będę pisał a podac herbatkę zapytam się wprost o kilka spraw i tyle
Pasko chodzi o to że w tej radzie na każdy dzien wybierał bys np 5 czy 10 osób i codziennie rada przyjmowała by pytanie od ludzi piszących chodzi o to że byłby tez np przewodniczący tej rady na 3 dni i on by tą radę prowadził i poza tym chodzi o to żeby tą strone zareprezentować od jak najlepszej strony a nie zeby ktos bluznił czy żeby były miliony pytan pasko odpowiedz
Ja ich...dawno rozszyfrowałem, i dlatego typuję liczby 1 - 10.------------------------------------
zapytać można dlaczego nie ma już broszur z systemami skr. Ja miałem i wiem że były dobrze opracowane,
Lila: może masz rację. Różnica jest taka, że oni chyba mają nad sobą kogoś i pewnie odpowiadają za swoją pracę zaczną gadać o pisiorach, komuś się nie spodoba wyżej i wyleci z pracy
michellex powiedzą że za mało gram a żeby wygrać trzeba dużo grać
jackwar
jackwar
pasko ale co TS zaproponował tobie współpracę "czat z gościem"
W sumie moglibyśmy przygotować dla nich pytania... no ale jednak chat to inna forma. Jakby czuć że w tej chwili ktoś tam siedzi po drugiej stronie ekranu.
to pasko co z tą radą? odpowiedz proszę