Wpisy 1 070 990 – 1 071 089
20 sierpnia 2012 21:19 → 20 sierpnia 2012 21:31, 100 wpisów
no tak a moze powołac by taką grupe najaktywniejszych uczestników do reprezentowania multipasko na tym czacie ?
Mógłbym zrobić moderację, ale jednak chciałbym, aby każdy mógł pisać co chce, żeby nikt się nie czuł gorszy... oczywiście trolle eliminowałbym jak najszybciej jeśli pojawiłyby się ewidentnie agresywne i wulgarne wpisy
co powiesz na to pasko?
miszel...to też rozmowa ..ja zapytam się co się dzieje z moimi lizakami
u mnie zaczyna błyskać także nie wiem jak długo będę na czacie ale na razie będę
p.Januszu pana portal, to pan decyduje kto tu ma być,że są "OD DAWNA na stronce", to fakt niezaprzeczalny!!!
kiego jeszcze?? mamy im powiedzieć ,że chcemy kwadratowe kupony czy co??
ludzie weźcie się t#cenzura# rochę ogarnijcie
- i tak czytają i tak można zadać pytanie...
Może, ktoś - jakiś zwolennik spisku najlepiej - mógłby, jako gość bardzo specjalny do studia się udać, a Wy jakieś kociopały wymyślacie
podglądną metody typowania
bez urazy
- i tak czytają i tak można zadać pytanie...
Może, ktoś - jakiś zwolennik spisku najlepiej - mógłby, jako gość bardzo specjalny do studia się udać, a Wy jakieś kociopały wymyślacie
podglądną metody typowania
bez urazy
lila
13max33
jocia
m.dorotka
pasko
13max33
jocia
m.dorotka
pasko
multi...u mnie już błyska i pada, ale czego sie nie robi dla dobra sprawynajwyżej nas piorun ...
Pasko.. .
Za moje wpisy na temat TS ....Rusiecka własnoręcznie by mnie ukatrupiła tym...... .
Za moje wpisy na temat TS ....Rusiecka własnoręcznie by mnie ukatrupiła tym...... .
dobrze mag... ale wiesz taka spółka jest niezależna i pan pasko zachowuje władze jednoczesnie czerpiac z tego korzyscie np te nagrody a oni mają reklame i ze dbają o grajacych
pasko
michellex
albinlotto
torsan
wędrowca netowy
michellex
albinlotto
torsan
wędrowca netowy
i reszta...
Pasko....widocznie mają w tym swój interes.Tak ot by Tobie tego nie zaproponowali
Kwestia dotyczy po prostu tzw. PR. Totalizator chce pokazać, że jest "ludzki", że jest przyjazny graczom, że chętnie odpowie na ich pytania czy też przedyskutuje niejasności
czy ktoś wyobraża sobie normalną rozmowę TS z którym częściej się przegrywa niż wygrywa boja nie
torsan...a musi się mi podobać>>???Wyrażam swoją opinie i to wszystko
witam all jak to po co zawsze podsuniemy im pomysł i może z niego skorzystaja prezes bedzie długo na fotelu
ogólnie adminie jak dla mnie to mogą być bo i tak są teraz bęndą widoczni,za to z przed roku niech oficjalnie na stronce przeproszą i git
obraz Totalizatora nie jest tu chyba najlepszy... i chyba chcieliby spróbować pokazać się z dobrej strony. Ja to tak odbieram.
Wystawić ich Robalowi jako naszemu specowi od PR
SZybko będę stąd spylać.
SZybko będę stąd spylać.
a o co my mielibyśmy ich pytać? ile zarabiaja? ile z nas zdzierają? czy o 100% metode wygrywania?o co byście chcieli zapytac TS?
Pytanie do TS...czy manipulujecie ?
odp. nie..gra jest wyłącznie losowa
odp. nie..gra jest wyłącznie losowa
Pasko
tak
zapewne też dla uwiarygodnienia - widzisz, ile jakichś idiotyzmów różnego kalibru leży w różnych miejscach ?
dla reklamy itd
a zaglądają przecież dla sondowania nastrojów - tak - płacą za badania, a tak mają pewne opinie i zdanie gratis
tak
zapewne też dla uwiarygodnienia - widzisz, ile jakichś idiotyzmów różnego kalibru leży w różnych miejscach ?
dla reklamy itd
a zaglądają przecież dla sondowania nastrojów - tak - płacą za badania, a tak mają pewne opinie i zdanie gratis
Multi.. .
Oczywiście ma to też związek z nowym produktem "Lotto Plus". Tzn. nie jest to przypadek, że akurat teraz się "ujawnili". Stwierdzili że to dobry moment...
były e-maile do Ts ..pisali użytkownicy w sprawie jawnych losowań i co???
pasko bardzo mnie interesuje to co napisałeś wpis numer: 1070937 czyli " Pasko 2012-08-20 (21:11) Rzeszów
Ze mną kontaktował się dyrektor ds. gier ... ale ogólnie cały Totalizator podobno bardzo aktywnie przegląda naszą stronę."
Ze mną kontaktował się dyrektor ds. gier ... ale ogólnie cały Totalizator podobno bardzo aktywnie przegląda naszą stronę."
"Lotto Plus"
Pasko....Twoja strona i rób co chcesz ...ale jak się nas pytasz o to zrób ankietę ...ja jestem za zapraszam ich bardzo chętnie
Hejka wszystkimTeraz juz wiecie czemu nikt z nas nie moze ugrac 10/10 wszka tabele z typowaniami maja jak na widelcu
Lila ..tak jest pare stronek ale nie ma tam takich gwiazd ...w roli głównej Dr MAx specjalista od lizaków ...naczelny zboczek krzysio ..lila szefowa stada i inni
Pasko.. .
Od TS trzeba śię odgrodzić...drutem kolczastym i podłączyć 100 000 V.
Od TS trzeba śię odgrodzić...drutem kolczastym i podłączyć 100 000 V.
Pasko za
michellex...ja mam gdzieś ich losowanie na żywo.Nawet w kompie głos wyłączam jak jest losowanie bo nie mogę słuchac tych ich głupot
lila to może ktoś z TS-u mój apel zauważy aby losowania wieczorne odbywały się w telewizji
Oni widzą to tak... konto oficjalne, czyli pewnie oznaczyć jakoś, tylko ustalone godziny wejścia na chat, bo nie chcą mieć odpowiedzialności, że nie nadążają z odpowiadaniem na pytania 24h/dobę, a specjalnej osoby od multipasko nie zamierzają zatrudniać
druga rzecz fajna mi przyjemnosc wizyta w studio tylko sie na koszty narazac wszak limuzyna po mnie nie przyjedzie
Byłyby prawdopodobnie 3 różne osoby, każdy z nich gdyby pisał byłby osobno oznaczony np. Lotto Maciek
toja , ale typowałam..i wiedziałam,ze szpieguja dlatego przestałam ..
tylko bez albina
slawek: jeśli będzie tego typu nagroda, to zakładam że stać ich żeby Ci zasponsorować dojazd
toja (przepraszam ale dziś tak dużo tu moim przyjaciół że się nie mogę witać że wszystkimi)
Czy jest to duże zaskoczenie? Pewnie można się było tego spodziewać. W sumie jakby chcieli to by się ukrywali pod różnymi nickami i pisali co chcieli. Może to i lepiej, że chcą być oficjalni
Ja proponuje zrobić radę multipasko spośród najaktywniejszych osób na tej stronie i zeby to one reprezentowały tę strone na czacie pasko proszę odpowiedz na to