Wpisy 1 070 933 – 1 071 032
20 sierpnia 2012 21:10 → 20 sierpnia 2012 21:23, 100 wpisów
haha czyli stronka jest inwigilowana ........ i wszystko proste jak drot
a jaki by mieli nik tutaj >?
Ze mną kontaktował się dyrektor ds. gier ... ale ogólnie cały Totalizator podobno bardzo aktywnie przegląda naszą stronę.
Oj. TS szykuje jakiś...spisek... . Zachować należy czujność.. .
---------------------------------------
---------------------------------------
szczególnie właśnie podoba im się chat, gdzie widzą możliwość "wyjścia do graczy"
biedny pafty
i tak mogą podglądać przecież nie trzeba się logować żeby wejść
i tak mogą podglądać przecież nie trzeba się logować żeby wejść
Pasko...myślisz że komuś stąd zalezy na wizycie w studiu i spotkaniu rusieckiej lub pałki?
TS wie, ze nie ma lepszej stronki od multipaskooni czytaja nasze wpisy
13maxa ...ja nie ..ty chcesz spotkaać Agatką ..pamietooj kup guma jak skarpety
dlatego nie podaję żadnych typów na stronce jokera już też chyba poprzestanę
Czy to nie dziwne.. czyżby mieli jakieś obawy ,że np.. gracze z multipasko są na dobrej drodze rozgryźć "ich kruczki"??
dobra uz=ciekam..
trudno tu szukać spisku. Nie szykują się żadne zmiany na stronie, żadna cenzura, itd. dla mnie punkt 1 to że strona musi być w 100% niezależna
Czy będa też typowali , czy moze podpowiadali..jak tak to moge zobaczyc Rusiecką
no ale przechodząc do sprawy... chat w obecnej formie nie wyobrażam sobie z Lotto
TS czyta stronę Multipasko od ...dawna.. .
wyszło szydło że nas obserwują ale niech tam zapytam od drugiej strony nie musisz odpowiadać Adminie co w zamian zyskasz?
Jeśli ustaliłbym takie 2 godziny powiedzmy na "chat z gościem" nazwijmy to... jakaś organizacja musiała by być, bo 100 wpisów na minutę jak się zacznie pojawiać to jak tu gościć kogoś?
W zamian żadne gratyfikacje nie wchodzą... no bo oczywiście oni ani dawać żadnej reklamy, żadnych artykułów sponsorowanych czy coś. Co najwyżej te nagrody dla ligi typujących. Korzyści po prostu miałyby być obustronne... bo jakby nie patrzyć dla multipasko to też jednak jakieś wyróżnienie
Pasko mi sie to podoba
Pasko.. .
TS na tej stronie...... NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toż to ...Koń Trojański.. .
-----------------------------
TS na tej stronie...... NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toż to ...Koń Trojański.. .
-----------------------------
taki chat mógłby być... ja nie mówię, że nie, ale musiałbym zmienić jego formę na ten ekstra czas
Witam wszystkich
Pasko....a ten kot tak zawsze do tej kozetki był przyczepiony? A jak tak sZARPNIE?? no ja nie wiem,nie wiem,ale to Twój TRON
Przykładowo wyklikiwałbym Wasze najciekawsze pytania, które wyróżniałoby się dodatkowo na górze i do nich Totalizator miałby się odnieść.
multi multi plus 1984
no tak a moze powołac by taką grupe najaktywniejszych uczestników do reprezentowania multipasko na tym czacie ?
Mógłbym zrobić moderację, ale jednak chciałbym, aby każdy mógł pisać co chce, żeby nikt się nie czuł gorszy... oczywiście trolle eliminowałbym jak najszybciej jeśli pojawiłyby się ewidentnie agresywne i wulgarne wpisy
co powiesz na to pasko?
miszel...to też rozmowa ..ja zapytam się co się dzieje z moimi lizakami
u mnie zaczyna błyskać także nie wiem jak długo będę na czacie ale na razie będę
p.Januszu pana portal, to pan decyduje kto tu ma być,że są "OD DAWNA na stronce", to fakt niezaprzeczalny!!!
kiego jeszcze?? mamy im powiedzieć ,że chcemy kwadratowe kupony czy co??
ludzie weźcie się t#cenzura# rochę ogarnijcie
- i tak czytają i tak można zadać pytanie...
Może, ktoś - jakiś zwolennik spisku najlepiej - mógłby, jako gość bardzo specjalny do studia się udać, a Wy jakieś kociopały wymyślacie
podglądną metody typowania
bez urazy
- i tak czytają i tak można zadać pytanie...
Może, ktoś - jakiś zwolennik spisku najlepiej - mógłby, jako gość bardzo specjalny do studia się udać, a Wy jakieś kociopały wymyślacie
podglądną metody typowania
bez urazy
lila
13max33
jocia
m.dorotka
pasko
13max33
jocia
m.dorotka
pasko
multi...u mnie już błyska i pada, ale czego sie nie robi dla dobra sprawynajwyżej nas piorun ...
Pasko.. .
Za moje wpisy na temat TS ....Rusiecka własnoręcznie by mnie ukatrupiła tym...... .
Za moje wpisy na temat TS ....Rusiecka własnoręcznie by mnie ukatrupiła tym...... .
dobrze mag... ale wiesz taka spółka jest niezależna i pan pasko zachowuje władze jednoczesnie czerpiac z tego korzyscie np te nagrody a oni mają reklame i ze dbają o grajacych
pasko
michellex
albinlotto
torsan
wędrowca netowy
michellex
albinlotto
torsan
wędrowca netowy
i reszta...
Pasko....widocznie mają w tym swój interes.Tak ot by Tobie tego nie zaproponowali
Kwestia dotyczy po prostu tzw. PR. Totalizator chce pokazać, że jest "ludzki", że jest przyjazny graczom, że chętnie odpowie na ich pytania czy też przedyskutuje niejasności
czy ktoś wyobraża sobie normalną rozmowę TS z którym częściej się przegrywa niż wygrywa boja nie
torsan...a musi się mi podobać>>???Wyrażam swoją opinie i to wszystko
witam all jak to po co zawsze podsuniemy im pomysł i może z niego skorzystaja prezes bedzie długo na fotelu