Wpisy 1 070 151 – 1 070 250
20 sierpnia 2012 09:21 → 20 sierpnia 2012 12:17, 100 wpisów
Szanowny TS.. .
Dziekuję za podwyżkę zakładu na ...3 pln.. . To był...DOBRY pomysł. Od tego czasu nie gram.. .
Dziekuję za podwyżkę zakładu na ...3 pln.. . To był...DOBRY pomysł. Od tego czasu nie gram.. .
Ludki...piszcie.. .
TS czeka na ...nasze opinie.. .
TS czeka na ...nasze opinie.. .
Polski ts jest ....100 lat za murzynami.. .
Nie można grać w lotto przez internet.. .
-------------------------------
Nie można grać w lotto przez internet.. .
-------------------------------
To , że nie można grać w lotto przez internet to....zasługa naszych posłow.. .Chcą ...'DBAC' o nasze pieniądze, bo ...'WIEDZĄ', co dla nas jest...lepsze.. .

Znikam.. .
Miłego dnia.. .
-----------------------------------
Miłego dnia.. .
-----------------------------------
Niech nam żyje Ts 100 lat czekam jeszcze na opcję maxa plusa za 10 zł wtedy to będzie gra ...TS
Świetny chłit markietyngowy z tym dodatkowym losowaniem
tera to kolejki bedą do punków że asz strach
zatem masy pędzą do kasy
tera to kolejki bedą do punków że asz strach
zatem masy pędzą do kasy
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik jac11 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik Monsiu dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik jac11 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Uważajcie.. .
Teraz jest ulewa w okolicy Gdańska i na Pomorzu.. .
Nad Niemcami powstała wielka chmura burzowa i nadciągnie na Pomorze.. .
Teraz jest ulewa w okolicy Gdańska i na Pomorzu.. .
Nad Niemcami powstała wielka chmura burzowa i nadciągnie na Pomorze.. .
Użytkownik deepthroat dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik jackwar dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Dzień dobry.Było i poszło.Ciemno sie zrobiło.Idzie deszcz od Gdańska
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Burzę też słychać.Wędrowco
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Zanim napiszę coś o burzy, to pogode sprawdzam na... 5 róznych stronach z pogodą.. .
Tczewianka.. .
Tylko...+ 28. Zimno.
Użytkownik xmichellex dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik michellex dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 277 000
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik michellex dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Witam po długiej przerwie Widzę, że lotto ratuje się wszystkimi możliwymi sposobami Lotto z Plusem
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
ph2008
normalnie - nie wiem, co się dzieje ? może mam coś z oczkami ?
normalnie - nie wiem, co się dzieje ? może mam coś z oczkami ?
No troszeczkę się tu pozmieniało od ostatniej mojej wizyty, myślę nad powrotem do MM, ale to może potrwać . Ktoś się orientuje ile kosztuje zakład ??
No MM jeden zakład bez plusa. Bo kolekturę ostatnio też widziałem ze 2 lata temu :p
ph2008
obecnie 2,50 , a z plusem 5 zeta
czymaj
parzysty - to łatwiej mi było
obecnie 2,50 , a z plusem 5 zeta
czymaj
parzysty - to łatwiej mi było
ph..to gdzieś Ty się podziewał że,żółtą budę 2 lata temu widziałeś?
witam obstawilem dzis juz multi i mini ale fart w zdrapce zodiak 10zl hehe dobre i to
nok....jak zadzwoni lub napisze to jej powiem żeby się do Ciebie odezwała
Tak jakoś nie miałem nigdy czasu na odwiedziny, ani strony, ani kolektury. Teraz mam trochę wolnego więc zaglądam i może zaczne coś dogrywać.
czesc lila
zobaczcie - to /też/ okolice podwyżki...
...
62838. sollos 2009-09-08 (23:45)
Ten cały TS to piłuje gałąź na której siedzi... Jeszcze trochę a nie będzie w co zagrać, pozostanie tylko coś w rodzaju Expressa i gry ze słowem Kumulacja w tle. Zgroza
...
62841. hipopotan 2009-09-08 (23:48)
bo przeciez teraz zaklad 2zl czyli5zakladow 10zl a pozniej za 10zl wyjdzie 3zaklady czyli szanse wygrania spadna prawie dwukrotnie
...
...
62838. sollos 2009-09-08 (23:45)
Ten cały TS to piłuje gałąź na której siedzi... Jeszcze trochę a nie będzie w co zagrać, pozostanie tylko coś w rodzaju Expressa i gry ze słowem Kumulacja w tle. Zgroza
...
62841. hipopotan 2009-09-08 (23:48)
bo przeciez teraz zaklad 2zl czyli5zakladow 10zl a pozniej za 10zl wyjdzie 3zaklady czyli szanse wygrania spadna prawie dwukrotnie
...
Ja jakoś nigdy przekonany ani do zdrapek nie byłem, ani do Lotto, znaczy do duzego. Multi jakoś mi najlepiej pasuje.
Użytkownik anzu dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
To, od września za dychę - trzy i tylko lotto, czy dwa i pół z tym drugim ?
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik login_2009 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
lila
Ty piszesz o mm , ja o tym nowym wynalazku
25 zeta na 10 trójek - nawet jeśli założyć aż taką opłacalność, trafialność, łatwość, szanse tego wariantu, to jak na jedno wysłanie - dość mocna gra, przynajmniej moim zdaniem
ale - każdy ma swoje metody
Ty piszesz o mm , ja o tym nowym wynalazku
25 zeta na 10 trójek - nawet jeśli założyć aż taką opłacalność, trafialność, łatwość, szanse tego wariantu, to jak na jedno wysłanie - dość mocna gra, przynajmniej moim zdaniem
ale - każdy ma swoje metody
Robalku...trafność nie trafność ja tak sobie pykam.Jak inni tego nie wiem a w ten wynalazek sobie zagram.Zobaczymy co to za badziewie jest
lila
ok, ale - 'jeden raz, to żaden raz' jak to przyjaciele mawiają
ok, ale - 'jeden raz, to żaden raz' jak to przyjaciele mawiają
Użytkownik login_2009 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik scolls dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!