Wpisy 106 959 – 107 058
18 kwietnia 2010 21:10 → 19 kwietnia 2010 21:34, 100 wpisów
Real prowadzi 1-0
Pozdrawiam !!!
Pozdrawiam !!!
Hipo:)czy ta zasada unikania pięknych kobiet dotycz też madzi77 ??? ;)))
106934. tomcio1972 2010-04-18 (20:11) Łódź
Brann - Valerenga też duża szansa na BTS
Grają dwie równorzędne drużyny:)
Mecz trwa 8 minut i jest 0:0.
106937. slawomir71 2010-04-18 (20:22) L u b i n
Brann 0 - 1 Vålerenga
12 min.
I jest 1:1 - 80 minuta wszedł dopiero BTS:)
Brann - Valerenga też duża szansa na BTS
Grają dwie równorzędne drużyny:)
Mecz trwa 8 minut i jest 0:0.
106937. slawomir71 2010-04-18 (20:22) L u b i n
Brann 0 - 1 Vålerenga
12 min.
I jest 1:1 - 80 minuta wszedł dopiero BTS:)
Oto dwa zestawy liczb,które bałwan kazał mi wysłać,a nie mogłem ich nadać:3,18,27,49,62,63,70---1,7,45,51,56,57,59.
Przez to,że wszyscy na świecie oszukują i robią inne złe rzeczy,została otwarta furtka z piekła i teraz hordy demonów grasują na ziemi.
A władcy świata,wydają pieniążki na wojny i mają prostych ludzi w nosie.
Może w 2012,zmieni się klimat,ale na razie widzę,że jest zimniej a nie cieplej.
Lila,podobno wrogiem hipcia jest krokodyl,który atakuje słabsze osobniki.Pozdrawiam.
Przez to,że nie mogłem nadać zaoszczędziłem 5złoty.Hi,hi.Wydam to na karmę dla bałwana.
ale ta 27 się zacięła!
ricardos-życie jest piekne a 27 wypada jutro o 14;)))
hipciu to teraz karma dla bałwana już nie milka?
ricardos-życie jest piekne a 27 wypada jutro o 14;)))
hipciu to teraz karma dla bałwana już nie milka?
Bałwan ma duży żołądek i pokarm znika w nim jak w głębokiej studni,im więcej się tam wrzuca tym bardziej jest głodny.
ricardos, bez załamki !!! 27 z 11 padną jutro, muszą przecież zarobić na tych liczbach. Oprócz tych dwóch liczb obstawiam też 22.
Pewnego dnia święty Gerard,spotkał wieśniaka,któremu plony niszczyły wielkie ilości mysz.Przerażony wieśniak prosił o pomoc,bojąc się głodu.Święty,przeżegnał pole i poszedł dalej.A wieśniak zaskoczony zobaczył,że wszystkie myszy padły trupem.
Dobrej nocy.
Hipopotan....nie karm tyle bałwana bo potem źle typuje.Pozdrawiam.
Hipopotan....nie karm tyle bałwana bo potem źle typuje.Pozdrawiam.
Przyjemnych snów Lila.W książce o cudach,dokonanych za przyczyną świętego Gerarda,jest mowa o robotniku,który uległ wypadkowi i poparzeniu,co spowodowało,że miał mieć amputację nogi.Chory dostał obrazek świętego,który przyłożył do chorych miejsc.Nazajutrz obudził się zdrowy,a rany uległy zagojeniu.Cud ten wywarł wielkie poruszenie w szpitalu.
Pytałem się bałwana,czy padnie jutro 27,ale on tylko się śmieje.Może jak zje czekoladę inaczej będzie śpiewał.
Niestety muszę się pożegnać,nie mam zbyt wiele czasu na czynną obecność na forum.Ok.papaski pozdrawiam dziewczyny(w pierwszej kolejności) i pozostałych spamiarzy :)
Dobry dzień wszystkim Oktawianom...
W MM:
40-5--56--80-46--19.
No i dziś się okaże, czy z Jokerem miałem rację, czy nie.
Pozdrawiam
W MM:
40-5--56--80-46--19.
No i dziś się okaże, czy z Jokerem miałem rację, czy nie.
Pozdrawiam
witam
dziś mój 1 raz w jokera
na cht wylosowali mi 24
pożyjemy zobaczymy
pozdr
dziś mój 1 raz w jokera
na cht wylosowali mi 24
pożyjemy zobaczymy
pozdr
Witam serdecznie.Oto moje 10 liczb do MM.Ta propozycja dotyczy 2 losowań.Zawsze pierwsza liczba u mnie jest tzw.pewniakiem.Oto liczby:27,3,75,19,71,22,4,1,35,20.Serdecznie pozdrawiam i życzę trafnych typowań.
Robal_36
A, zanim zaczęły się losowania J postawiłem pewną tezę.
Na razie mam rację, choć nie do końca - zobaczysz dziś po losowaniu.
A, zanim zaczęły się losowania J postawiłem pewną tezę.
Na razie mam rację, choć nie do końca - zobaczysz dziś po losowaniu.
SirMavins>>
Zobaczę ? Będzie coś, aż tak spektakularnego?
Czy może zapodasz coś o tej tezie, i Twoje założenie będzie można zweryfikować ?
Nie obawiałbym się nawet podania na forum zestawu liczb, których byłbym pewien, bo jak duża jest szansa, że lottomat komuś wydrukuje taki właśnie zestaw ? :)
Co innego, grono "wspólników", chętnych do podziału... ;)
Zobaczę ? Będzie coś, aż tak spektakularnego?
Czy może zapodasz coś o tej tezie, i Twoje założenie będzie można zweryfikować ?
Nie obawiałbym się nawet podania na forum zestawu liczb, których byłbym pewien, bo jak duża jest szansa, że lottomat komuś wydrukuje taki właśnie zestaw ? :)
Co innego, grono "wspólników", chętnych do podziału... ;)
............................
Uwaga !!!!!!!!!.
Cokolwiek robicie myślcie za siebie, starajcie się dotrzeć do jak największej ilości faktów oczywiście w wymiarze takim na jaki pozwala wam wolny czas, bo przecież obecna cywilizacja nie pozwala na beztroskie poszukiwanie prawdy.
Szukajcie prawdy o wszystkim .....
(żałoba się skończyła więc koniec ..SHOUW )....
...co was interesuje, a przede wszystkim szukajcie prawdy o sobie, bo nikt jeszcze nie zgłębił istoty ludzkiego istnienia i jego celu w tym bądź co bądź pokręconym świecie.
Uwaga !!!!!!!!!.
Cokolwiek robicie myślcie za siebie, starajcie się dotrzeć do jak największej ilości faktów oczywiście w wymiarze takim na jaki pozwala wam wolny czas, bo przecież obecna cywilizacja nie pozwala na beztroskie poszukiwanie prawdy.
Szukajcie prawdy o wszystkim .....
(żałoba się skończyła więc koniec ..SHOUW )....
...co was interesuje, a przede wszystkim szukajcie prawdy o sobie, bo nikt jeszcze nie zgłębił istoty ludzkiego istnienia i jego celu w tym bądź co bądź pokręconym świecie.
Gracz, który prawie miesiąc temu wygrał w Lotto ponad 10,6 mln zł, wciąż nie zgłosił się po wygraną. Na odbiór pieniędzy w zwykłym trybie milioner ma jeszcze ponad miesiąc. Totalizator Sportowy liczy jednak, że szczęśliwiec zgłosi się wcześniej.
Wygrana padła 25 marca w Tarnowskich Górach na Śląsku. Klient zagrał w punkcie Lotto przy ulicy Opatowickiej. Kupił cztery zakłady (na chybił trafił) za 12 zł. Wygrał ponad 10 mln 637 tys. zł i dotychczas nie zgłosił się do Totalizatora.
Wygrana padła 25 marca w Tarnowskich Górach na Śląsku. Klient zagrał w punkcie Lotto przy ulicy Opatowickiej. Kupił cztery zakłady (na chybił trafił) za 12 zł. Wygrał ponad 10 mln 637 tys. zł i dotychczas nie zgłosił się do Totalizatora.
Co się dzieje a kasą, gdy wygrywający się nie zgłosi?
Myślę, że chyba idzie na jakiś "zbożny cel"
Kto wie?
Myślę, że chyba idzie na jakiś "zbożny cel"
Kto wie?
"Jeżeli gracz nie odbierze wygranej w regulaminowym czasie, pieniądze trafią do Skarbu Państwa." Taak, Skarb Państwa to na pewno zbożny cel ;p
"Roky" , zamieszczając o 13.58 wpis w wątku "kogucika19" , ZAPOMNIAŁ podać link do tamże wklejonego artykułu Marka Króla...
Więc podaję , aby PRZYPADKOWO nikt nie sądził , że to "Roky" sam napisał: http://www.wprost.pl/blogi/marek_krol/?B=1200
Więc podaję , aby PRZYPADKOWO nikt nie sądził , że to "Roky" sam napisał: http://www.wprost.pl/blogi/marek_krol/?B=1200
Na blokowaniu budowy dróg w Polsce można nieźle zarobić. Polecam artykuł w gazecie współczesnej. www.wspolczesna.pl {"ekologiczny Nobel"}
Korn748 >> liczb do mini lotto nie typuję. / nie gram w ŻADNE gry lotto/. Pozdrawiam.
czytaliscie na lotto pl gracz ktory/a wygral/a 10 mln zl do tej pory nie odebral nagrody , ja cie krece...
Najciekawsze jest to, że piszą, że jeśli nie odbierze to wygrana trafi do... skarbu Państwa. A ja myślałem, że do puli nieodebranych wygranych z których są dopłaty do gwarantowanych kumulacji :P
jak ja bym trafił szóstkę to bym na drugi dzień stał z kuponem pod drzwiami oddziału.
Z miejsca gdzie mieszkam mogę obserwować 5 tras przelotu samolotów. Dzisiaj tylko jeden!!! leciał o godz. 14 ze wschodu na zachód.
Może przekazanie tak wielkiej puli w tak prosty sposób jako nie odebrana wygrana,jest najmniej skomplikowane,dla totolotka.A chyba jest za co dziękować temu Państwu.Pozdrawiam
Witam późnym popoludniem
Na 22 w MM:
56--69-62--29--7--4.
Co do tych nie zgłaszających się...a może to ktoś z totalizatora?
Na 22 w MM:
56--69-62--29--7--4.
Co do tych nie zgłaszających się...a może to ktoś z totalizatora?
Bucaspor - OVER 2,5 - 1.90
Trabzonspor - BTS - 1.80
Hacken - BTS - 1.90
Kalmar - BTS - 2.10
Aalesund - BTS - 1.61
Aalborg - BTS - 2.00
AKO: 44.29:)
Trabzonspor - BTS - 1.80
Hacken - BTS - 1.90
Kalmar - BTS - 2.10
Aalesund - BTS - 1.61
Aalborg - BTS - 2.00
AKO: 44.29:)
Bałwan otrzymał ważny telegram,w którym jego przyjaciel Karamba,szpieg z krainy deszczowców informuje,że o 22.15 nie padnie 27.W związku z tą informacją,na kuponach pominąłem tę liczbę.Pozdrawiam.
Już najwyższy czas aby przełamać pecha,tym bardziej,że bałwan domaga się coraz więcej pożywienia,dwie czekolady konsumuje w niecałą godzinę.
Ważne jest kontrolowanie mózga przed zalewem informacji,bo będąc w supermarkecie,może się wydawać,że wszyscy mają góry pieniędzy,a odwiedzając szpital,że wszyscy są chorzy.
Dla osób o osłabionym wzroku,bałwan pokazuje w tabelach,że o 14oo nie poszły końcówki 7,a poszła przewaga liczb parzystych.Koszmar.
Czytałem w jednej książce,że proboszcz z Ars,był dezerterem,ukrywał się,przed służbą wojskową,wieśniacy wytłumaczyli mu,że ta wojna prowadzona przez cysarza jest niesprawiedliwa.
Lila czekam na wygraną,żeby zrobić zapas żywności dla bałwana,bo już niedługo 2012.A podobno Majowie twierdzili,że zmienią się jakieś bieguny na ziemi.Pozdrawiam.
gramy progresją na parki
od 1 kwietnia
nasz zysk netto wynosi już 596zł
zapraszamy http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=47
od 1 kwietnia
nasz zysk netto wynosi już 596zł
zapraszamy http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=47
Lila w filmie faraon,egipscy kapłani przewidzieli zaćmienie słońca,może w 2012 jakieś zmiany nastąpią.A wiadomo,że bogactwa naturalne na ziemi nie są nieskończone ,dlatego tak o nie walczą amerykanie bądz chińczycy.
Szanowny Panie Summen,ja się boję progresji,jak wydaję dwa złote w kolekturze to pocą mi się z wrażenia ręce.Proszę nie zakłócać transmisji bałwana.
Kiedy apostołowie po torturach biczowania,odeszli ciesząc się,że mogli cierpieć dla imienia Jezus,to znaczy,że zdawali sobie sprawę,że nie będą dostawać cukierków,a za wiarę czekają ich prześladowania.Ojciec Pio by powiedział królewska droga cierpienia prowadząca do nieba.
Panie Sumie, bałwan się pyta czy w progresję można grać inwestując zawrotną stawkę 10 złoty,bo po przekroczeniu tej sumy można dostać zawału.Pozdrawiam.
Zbliża się lato,może więc hipcio wybierze się do ogrodu zoologicznego by spotkać znajomych,żyrafę, słonia i zebrę.
Proszę grzecznie o niewielką wygraną,mały prezencik bo zainwestowałem na wieczór 5 złoty,kosztem bałwana.Brak wygranej zmusi mnie do zmniejszenia mu słodyczy. Pozdrawiam mózgownico i mówię tradycyjnie wstydu oszczędz.
Już za dwie godziny losowanie,spóznialscy proszę udać się do kolektur.Jak nie pójdzie 27,wypowiem krótkie zdanie Karamba miałeś rację.
ADMINIE PASKO oraz inni moderatorzy z uprawnieniami.Pytam sie jak długo będziemy tolerować chamskie wpisy SIMADA.Czy znów ma dojść do chamstwa i góralskiej muzyki.Może najwyższy czas podjąć jakieś kroki.Czy wy tego nie widzicie.Pozdrawiam was wszystkich piejąc do was POBUDKA.
Można wygrać tylko w jednym przypadku,jak wiatry będą przychylne.
Witaj kogucik,ja już dawno zauważyłem,że ktoś ci próbuje robić bałagan w twoim wątku.
Witam
Jakiś moderator Wielki Cenzor za dużo wypił i kasuje na forum wszystko jak leci
Jakiś moderator Wielki Cenzor za dużo wypił i kasuje na forum wszystko jak leci
Niestety wiatry nie są ostatnio przychylne dla Polski i polaków.
Lila czytałem na forum,że nie głosujesz w wyborach.Gratuluję rozsądku
HIPOPOTAM widzisz jak to jest,mnie rozwalają temat.Na Ciebie i bałwana rzucają urok,i jak tu trafić coś fajnego jak taka nieprzyjazna atmosfera panuje.Makumba mówił że zgoda buduje a niezgoda rujnuje.Daj bałwanowi jedną czekoladkę więcej bo mu sie należy,za to że jeszcze nie wskoczył do lodówki,jak to wszystko przeczytał.Pozdrawiam wszystkich Twoich doradców.
Ja uważam,że kogucik19 się myli,bo trochę się na tym znam i nie jest dobrym namawianie hipopotana do jedzenia co raz większej ilości czekolady i popijanie tego pepsi colą.
hipopotan powinieneś stosować jak najmniej węglowodanów.
hipopotan powinieneś stosować jak najmniej węglowodanów.
Dwa litry pepsi,znika w żołądku bałwana szybko,a czekolada musi mieć miejsce do rozpuszczenia.To zdrowa eskimoska dieta,żeby schudnąć.
Wydaje mi się,że Ricardos postawił wszystko na 27i to jeszcze +.