Wpisy 1 068 976 – 1 069 075
19 sierpnia 2012 13:29 → 19 sierpnia 2012 14:00, 100 wpisów
Żela czlowiek wykorzystuje tylko 10% umyslu zostalismy zdominowani przez swiat fizyczny i potacilismy inne duzchowe mozliwosci ktore mieli nasi przodkowie
damian1983zaraz za typuję
michellex
Scolls no właśnie, dlatego Silva uczy jak można wykorzystać więcej z tego
Dolores jako jedna z pierwszych osob opracowala sposob na tzw.channeling czyli przekazy od innych nazwijmy to bytow i od naszych poprzednich wcielen
Żelka jak masz ochote to poogladaj np.oblicza duchowosci na www.niezaleznatelewizja.pl goraco polecam choc nie wszystko tam do mnie dociera ale niewazne kazdy ma inny pkt.widzenia
jak mi się dzisiaj przynajmniej za kuponiki nie zwróci to robie przerwe w typowaniu na mpale tylko w typowaniu
zela wiesz ze w pl jest chlopiec ktory twierdzi ze byl rycerzem w Malborku i jak pojechali tam z nim to wiedzial o tym zamku wiecej od przewodnika
Żela zwiazki karmiczne sa kijowe to z jednej strony ogromny dar a z drugiej przekleństwo
Żela ja ogolnie to jestem ze tak napisze fanem Janusza Zagorskiego,podoba mi sie jego tok myslenia i podejscie do roznych rzeczy o ktorych mowi w NTV
Scolls to prawda.. Dwie osoby są w jakiś sposób sobie przeznaczone ale COŚ nie pozwala im być razem.. To smutne
potrafi w bardzo pozytywny spoosb polaczyc rozne srodowiska,religie,światopoglady ,ogolnie bardzo pozytywny czlowiek
zwiazki karmiczne to sa zwiazki ktore we wczesniejszych bytach byly ze soba zwiazane niekoniecznie w sposob pozytywny i w obecnym zyciu cos je przyciaga ,chca byc razem ale niz zawsze sie to dobrze konczy
1069008. Żelka 2012-08-19 (13:42) wawa
a może oglądałeś audycję "godziny z Tidżejem"??
co to jest?
a może oglądałeś audycję "godziny z Tidżejem"??
co to jest?
Żela tematow tego typu jest tak ogromna ilosc ze ciezko to wszystko doglebnie ogarnac chociazby z braku czasu
Lila...ale tu dzisiaj poważnie i naukowoczytam moze też coś przyswoje
Scolls ale i tak się sprawdza pewna zasada mniej wiesz dłużej żyjesz
http://sekretwpraktyce.pl/forum/index.php?sid=927db9001b80da25b368f624811f44e7
Proszę
Proszę
Żela kiedys np. bardzo sie interesowalem paleoastronautyka i zaczynalem od ksiazek Lucjana Znicza jednego z pierwszych polskich ufologow chodzi o wykopaliska archeologiczne potwierdzjace ze na ziemi kiedys istnialy cywilizacje bardzo dobrze rozwiniete i dowody ze odwiedzały nas obce cywilizacje spoza ziemi
lila...tak pusciłam się jużale powiedziałam że jak dzisiaj będzie wielkie ZERO to robie przerwe w typowaniu na mp, bo coś kiepsko idzie jak tu typuje
już jestem ponownie
Żela dzieki nie znalem tego forum wczesniej
HARTGE to dla Ciebie takze zebyc zastosowal Prawo Przyciagania w praktyce
HARTGE to dla Ciebie takze zebyc zastosowal Prawo Przyciagania w praktyce
2,46x10 z maszyny
Scolls wowciekawy temat powiem Ci w sekrecie że coś może w tym być bo za dużo jest pytań a odpowiedzi zero w tym temacie a ja lubię zagadki
michellex bo na multipasko.pl to tak jak z pogodą nieraz jest burza a nieraz słońce i wtedy jest aż miło życzę wszystkim życzliwym aby ciągle było tu pogonie i miło
sambiana tak a czemu?
aha sobie tego spokoju także życzę
sambiana ładne zdjęcie masz
michellex krzysio744 na pewno na plaży ale zarezerwowanym dla części intymnej (krzysio744 bez urazy taki żart tylko)
deki72
angierski
jano
angierski
jano
Angierski kiedys duzo na kurniku siedzialam,zwlaszcza kalambury i makao
19,40,56,72,73
4,9,27,45,76
5,10,11,13,33,36,52,59,73,75
10,12,13,20,21,30,54,61,74,77
4,9,27,45,76
5,10,11,13,33,36,52,59,73,75