Wpisy 1 068 891 – 1 068 990
19 sierpnia 2012 13:08 → 19 sierpnia 2012 13:33, 100 wpisów
Żela wyprobuj z maxe TO:
http://www.papilot.pl/ciekawostki/6816/Jak-uprawiac-seks-tantryczny.html
http://www.papilot.pl/ciekawostki/6816/Jak-uprawiac-seks-tantryczny.html
lila, Żelka
Panowie
U Was też tak gorąco ?
Ma ktoś jakiś pewny zdt ?
Panowie
U Was też tak gorąco ?
Ma ktoś jakiś pewny zdt ?
lila to prawda tak jak mówisz z tymi kaniami tylko rozwinięte się zbiera
Żela mnie od zawsze interesowalo wszystko co nieodgadnione i niezwykle do tego nalezy tez duchowosc czlowieka
nie wiesz jaki to grzyb ?
weź odrobinkę na język jeśli jest piekący wywal go
weź odrobinkę na język jeśli jest piekący wywal go
ulti multi..kiedyś ze znajomą byłam na grzybach,zobaczyła kanię nie rozwinieta i mówi do mnie ale ładne pieczarkikuźwa to byłyby ostatnie pieczarki w jej życiu
robal 36 oj tak tylko że chyba już trochę lepiej jak w lipcu mi się wydaję ciekawe jaki wrzesień będzie
Żela od zawsze fascynowalo mnie pojecie ufo i innych swiatow juz od dziecinstwa
dopiero teraz ludzkosc doszla do tego ze te dwa wzajemne swiaty tzn.duchowosci religi i ufo maja wiele ze soba wspolnego
lila ale czemu ostatnie?
Scolls na prawdę myślisz ze cywilizacje poza ziemskie istnieją ?
Żelka to jest bardzo trudna sztuka i musi byc prefekcyjny dobor partnerow,mam nadzieje ze max jest dla Ciebie takim partnerem
Scolls nie no ufo to mnie nie interesuje ale universum jak najbardziej, percepcja i tym podobne
scolls
A w Londynie sporo niezłych specjalistek od tych takich spraw duchowych ?
A w Londynie sporo niezłych specjalistek od tych takich spraw duchowych ?
HARTGE nawet biorac pod uwage prawdopodobienstwo nie ma takiej opcji zeby nie bylo zycia gdzies w kosmosie
scolls to mogłeś przyjechać do mnie 11 sierpnia około godziny 12-1 w nocy spadały gwiazdy czy coś takiego lila u ciebie tez było takie zjawisko?
Żela normalnie to jest tylko fizycznie a odlot jest dopiero jak polaczysz odczucia fizyczne z duchowymi
multi multi...bo to nie były pieczarki tylko trujaki.Nie kania tylko szatany
scolls ale fajnie to wyglądało
lila ale co żyje
sambiana
Scolls tyle misji kosmicznych nawet na marsie nie widac nic pustka
multi no bo teraz jest nasilenie spadania meteorow z roju perseidow
lila oj to dobrze bo już mnie nastraszyłaś
HARTGE a widzisz nieprawda na fotkachz marsa sa pozostalosci po dawnej cywilizacji ktora zyla na marsie
multi multi..pewnie jakby poszła sama to kto wie czy by sobie PIECZAREK nie nazrywała
multi multi..teraz żadnych nie zrywa tylko czarne łebki i niech tak zostanie
wiekszosc kregow zrobili ludzie ale sa takie ktore powstaly w niewyjasniony spoosb w UK jest nagroda 100 tys funtow jesli zrobisz kregi zbozowe takie jak powstaly na polnocy i jakos nie ma chetnych zeby je zrobic
sambiana
masz może wysłane coś z maszyny ? jest wsród nich 36 ?
masz może wysłane coś z maszyny ? jest wsród nich 36 ?
lila a co do tych meteorytów to u ciebie też takie zjawisko było jakby ufo na niebie
zela narazie trenuje swiadome sny a w finale mam nadziee ze uda mi sie dojasc do tego ze bede potrafil uzyskac cialo astralne
Lila jest film z kulami switetlnymi ktore robia kregi zbozowe w Wylatowie nagrane z monitoringu 24h/dobe
Widzieliscie takiego pecha?!
Losowań 10.
Skreśleń 10.
Po 10 losowaniach największe osiągnięcie 3/10. Bilans: -25 zł.
Losowań 10.
Skreśleń 10.
Po 10 losowaniach największe osiągnięcie 3/10. Bilans: -25 zł.
lila bo u mnie było takie zjawisko z 11 na 12 sierpnia około godziny 1 w nocy i dlatego pytam czy u ciebie też takie zjawisko było?
zelus
Scolls oobe to wyższa szkoła jazdy mi udało się raz i doznałam szoku ale przeżycie super
Zelka ja jestem w trakcie czytania e-booka ,,Samokontrola Umysłu Metodą Silvy,, czytalas?
Żela no czyli istnieje opcja ze masz dar i gdybys trenowala to mozesz doswiadczyc naprawde czegos niesamowitego
multi multi plus 1984 nie typujesz dzis??potrzebuje pewnej parki
lila
Żelka ja teraz bardziej skupiam sie na ksiazkach Dolores Cannone
wiesz ze na poczatku sierpnia Dolores byla po raz pierwszy w Polsce
wiesz ze na poczatku sierpnia Dolores byla po raz pierwszy w Polsce
lila coś takiego tylko że dużo większe: http://www.youtube.com/watch?v=FsbMyUnHORA
Scolls wszystko jest jak najbardziej możliwe naszymi myślami możemy naprawdę dużo osiągnąć tym właśnie generujemy naszą rzeczywistość rzeczywistość jest lustrem naszych myśli
Żela czlowiek wykorzystuje tylko 10% umyslu zostalismy zdominowani przez swiat fizyczny i potacilismy inne duzchowe mozliwosci ktore mieli nasi przodkowie
damian1983zaraz za typuję
michellex
Scolls no właśnie, dlatego Silva uczy jak można wykorzystać więcej z tego
Dolores jako jedna z pierwszych osob opracowala sposob na tzw.channeling czyli przekazy od innych nazwijmy to bytow i od naszych poprzednich wcielen