Wpisy 1 068 491 – 1 068 590
18 sierpnia 2012 23:23 → 18 sierpnia 2012 23:59, 100 wpisów
michellex: Grając systemem masz płatne 7 razy 5/6 105 razy 4/6 i 350 razy 3/6
13maxa ..co ty serio ..ukradłeś moje opdpowiedz
scolls: Ja sobie też pluje, ale akurat wiele nie wykupiłem udziałów i nie byłoby wiele do wygrania aż tak ale było obok o jedno do trafienia szóstki.
pospieszyli sie o jedno losowanie i kupa kasy poszla obok nosaa ten kupon czekal kilka losowan na pelna ilosc chetnych
krzysio ..bo ny dwaj bracia a brat po braci na jednym warsztacie ...ale ja zawsze pierwszy Ty tylko dokańczasz
Pawcio znam ten bol ja tez w lutym bym mial 6/7 w eurosach ale nie wyslalem kuponu z moimi stalymi cyframi
scolls...no oni to see plujaale ty tez see plułeś takie życie heh
michellex ano takie zycie kosmaty z tego forum z tego co wiem mial taka sytuacje juz chyba 3 razy w tym 10/10 w mm
scolls: no przechlapane to jest. Taki los nieszczęsny, ale może będzie lepiej i w końcu się trafi i za 3 zeta hehe
13maxa ..napomniałem powiedzieć jedna jest tuu ładna pozwala pokazała cycki ,,ty nie mozesz znalesz nicki
scolls: nie trzeba nic liczyć na szybko... informacje o wygranych przy grze na 12 liczb, czy też 8 liczb, itd. są podane tutaj w dziale WYGRANE
miszell..widzisz 13maxa czeka foto ..wiesz kto
Na clublotto.pl był atak hakerski więc stronka aktualnie nie działa tak jak powinna.
max...1068387miało być ubuziaj, a ja szybko przeczytalam zbluzgaj czy coś
scols ..ty ty jeden prawie jak osioł jesteś czemu nie umiesz obliczy system 6/12 lotto
scolls: Gdyby nie to to te liczby z czwartku byłyby już usunięte i nie byłoby dziś tego zawodu heh
max...ja osobiście to ci mogę przekazacLilka jest taka łaskawa dla ciebie
13maxa ..no masz gapić nicki ola292.....ładna sekse i razem jedziemy na zabawy
krzysiu...ja o niczym nie wiemmusze chronic dziewczyne przed wami lobuzami
miszel..
13max33 scolls o jakich systemach tak nawijacie
jackwar i ogulnie dla wszystkich po
aaaa scolls to juz czarna magia rzadzi
dobra juz znikam..
miszel ...widzisz 13maxa okkrutny chciałbyś zboczuchu oolaa w nocy xxxi znikam..
miszel ...widzisz 13maxa okkrutny chciałbyś zboczuchu oolaa w nocy xxxi znikam..
krzysio ...a scolls już się wpisał ola292 w księgę zboczuch jeden ..chce nas wysterować
krzysio...z tego co widze to wam dużo nie trzebaale nie moja broszkasłucham shakiry
miszell...wiesz dlaczego krzysio znika ...bo męczy rurke wtedy aż do czerwoności wyżywa się na niej ...jak kawałek cycunia zobaczy
eee mojego męża nie mamiał byc o 22:30ojjjj bedzie miał wpintol jak sie zjawi
miszel...a podobno taki grzeczny jest ...gdzieś zabawił u jakiegoś
miszel ...twój mąz moze jest tam w lesie laska na sakiii znikamm..
jeszcze nawet nie dzwoniłamdopiero teraz zajarzyłamna tym mp tak czas leci
miszell...no co należy mu się ...przy jednej dziurce kot zdycha
no popatrzylem i ja na ta ola no kurde niezle ma ten hehe tzn zdjecie
miszell...nie odwracaj kota ogonem ...lepiej sprawdźmy co porabia Twój mąż
ogulnie wszystkie kobiety na tym czacie sa fajne ladne mile itp chlopakow tez niepomine scolls mi w oko wpadl
scolls...uważaj franek ma na ciebie okoja bym sie bała normalnie
13maxa...byłem w lesie nie zostałem saki ..widziałem d.ziw.ka stoi chce sać i zbiera kasa po 500 zł i znikam...
michellex tacy chlopcy to grzeczni sa jak im powiesz ze nie jestes "cieplutki" to odpuszczaja