Wpisy 1 068 391 – 1 068 490
18 sierpnia 2012 22:47 → 18 sierpnia 2012 23:23, 100 wpisów
michellex
akurat to, to łatwo było - parzysty wpis - i te, to jakoś zapamiętuję od razu
a p Krzysiuniu jest uważny i widzi w s z y s t k i e
akurat to, to łatwo było - parzysty wpis - i te, to jakoś zapamiętuję od razu
a p Krzysiuniu jest uważny i widzi w s z y s t k i e
scolls...jak dobre 10/10 wytypujesz to ja Ci moge nawet wysłaća co tam mi niech stracepowiedz tylko kiedy
scolls powinienes ulozyc z tego jakis algorytm i nas oswiecic
Dzisiaj w lotto zostały wylosowane 3 liczby pierwsze.. .23, 29, 43.
/ W lotto jest tylko 15 liczb pierwszych/.
/ W lotto jest tylko 15 liczb pierwszych/.
Kumulacja Lotto: 8 000 000 złotych
u mnie posucha także w dodatkowych,dobrej nockispokojnie i miłej niedzieli
angierski system byl bajecznie prosty zerzniety z clubulott: 6 najczesciej i 6 najzadziej padajacych,to cala tajemnica
miszel...jestem prawie pół uczciwy ..nic nie uraze tuu nikogo jak u mnie w domu tez to samo ..robal nic nie boi się mnie
dobra teraz znikam ...i po kawy
scolls 6 najgorszych co maja najwieksza przerwe czy tych ktore maja najmniejsza ilosc wypadniec?
angierski powiem Ci ze ja tym systemem wiele razy mialem 3/7 lub nawet ostatnio 4/7 w Eurosach
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 20 000 złotych
roball..widzisz teraz wolna praca ..ja dopiero spię 0 godz 3:00 ja drugi jestem jak yo0coa
no zobacze na sucho sprawdze ten pomysl zanim zaczne grac na realne pieniadze
ja Wam ti mowie ze na sucho jeszcze w tym roku trafie na MP 10/10
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
angierski ...ty jutro typujesz na 3/3..8,12,59 ..ja myśle nie bedzie
Dopisano wygrane kaskada
krzysio744 ja mam tak obliczone ze za ktoryms losowaniem wchodzi
Dopisano wygrane mini lotto
no jeszcze jakbym wykluczyl w typowaniach przeczucie to pewnei by bylo lepiej
scolls o tyle mam dobrze ze moge kazda metode sprawdzic w praktyce, na wszystkich losowaniach po kolei potem podsumowac i porownac matematycznie
i tu nie chodzi o stale liczby tylko liczby wygenerowane na kazde losowanie
scolls...ja ostatnio wale na ślepo i bez wyczucia i d.. może czas zmienić taktyke
wygrana II stopnia lotto 8099.90 PLN co prawda to nie milion ale tez troszke szkoda
angierski ..nr los 6746 to jest to program TotoStat obliczone ja tak mówie jeden raz trafia miesiąca 3/3 ..i wiecej 2/3..1/3
angierski...to jest tajemnicza wiedza, prawo przyciąganie, sny na jawie itd. dużo pracy, dużo
witajcie i znow lipa moze niedziela bedzie dla nas
scolls...ale zebyś miał to osiem tys. to jak byś musiał zagrać? systemem tak?
michellex masz racje to przeczucie i programowo to ciezko zrobic
scols...ty nie mozesz wpintol grasz w realu skoro za duzo płaci lottoo 6/12 ..koszt do wysłania prawie 3 tysiaki
michellex no to byl system 6/12
dla wszystkich co chca przyciagnac do swojego zycia szczescie polecam ogladnac,zastoswoac i zmienic swoje zycie
http://mrfire.pl/sekret-polskie-napisy-pelna-wersja/
dla wszystkich co chca przyciagnac do swojego zycia szczescie polecam ogladnac,zastoswoac i zmienic swoje zycie
http://mrfire.pl/sekret-polskie-napisy-pelna-wersja/
moi staruszkowie pojechali do częstochowy i coś mnie podkusiło staruszka liczby wysłać w multi i trafiłem 7/10
krzysio ja w lipcu na Eurosy wydalem ponad 3 tysiaki i d.u.p.a wygralem 10 funcikow
co do systemu na 12 liczb to w dziale "Wygrane" nie tylko jest informacja o tym ile kosztuje każdy wariant, ale również ile wynosi wygrana za poszczególne trafienia w każdym wariancie
Pasko to oblicz na szybko ile bym dzisiaj wykasował TS jabym puscil tego 6/12
dzięki Robal
ale mam za to dylemat , staruszek przed wyjazdem mówił by mu nie puszczać i kasy nie dał a ja rano nie puszczałem a na wieczór się skusiłem
ale mam za to dylemat , staruszek przed wyjazdem mówił by mu nie puszczać i kasy nie dał a ja rano nie puszczałem a na wieczór się skusiłem
miszell..nie wiem co się stało maxa teraz nie gadałe na gg nie miałem tyle czasu nowa formaty kompy xp jestem drugi kompy...chyba smutny ..chyba nie ma z kim xxx zboczuchu kobita
scolls no jakbys poscil 6/12 w systemie pelnym bys mial 7 piatek
Pawcio chyba o jedno zero sie pomyliles a systemem nie gram bo w UK nie mozna grac systemem
scolls: Grając na dziś tym systemem 12 skreśleń z clublotto i trafiając 5 liczb wygrana: 89 217.80
no tak ale systemem za prawie 3000 to bym na 100% nie zagral jak juz to w syndykacie
kurde za 5 w dużym jest 8 000, a nie 80 000tak, czy coś źle patrze?
no bo ja to szacunkowo podliczylem, najlepiej liczyc z wygrancyh ogloszonych indywidualnie