Wpisy 1 067 085 – 1 067 184
17 sierpnia 2012 23:15 → 17 sierpnia 2012 23:58, 100 wpisów
michellex szkoda że jak miałem tą 8/10 to nie wysłałem dodatkowo 5/5 bym odebrał 1232 złote ale dobre i te 532 złote
13max33 a wiesz że nieraz mam takie wyrażne myśli i przewidzę 1/1 z plusem co prawda mało kiedy ale jak są to jest 1/1 z plusem możesz się śmiać ale tak mam
multi...ja tez poluje na 5/5 x2 x4 x6 i wtedy miałam x4 piątki puszczone, jakbym rozbiła ta 10 na dwa to moze by wleciala piatka x4, ale żeby to wiedzieć
multi...spoko ...ja co do plusa nie mam wyczucia ...ale jakoś wchodzi ...ale skoro Ty to czujesz to super
michellex ja znam nawet taką osobę co trafiła 10/10 z mojego miasta
13max..juz było cicha...ona wyłączyła i uciekła ..chyba nie było rozebrane naga
scolls ..po pl ..ale beż żetonów nic kiszka ..musisz baranów przebijac a się cieszy
scolls
załóżmy, że tak - wcześniej - ale jednak - bez powiązania z bazą danych - więc - i, ale - tak naprawdę - co za różnica ?
załóżmy, że tak - wcześniej - ale jednak - bez powiązania z bazą danych - więc - i, ale - tak naprawdę - co za różnica ?
Multi multi- i nie zdradzila Ci ta osoba sposobu na wygranie??
michellex i zaraz kupił sobie i synowi nowe toyoty
max...mąż takich brzydkich nie słuchaon jest grzeczny nie to co wy z krzysiem łobuzy jedne
krzysio ..bo mówiłem daj żetony ...pokazałał czerwone majtki i to wszytko
Robal36 wedlug mnie powinno byc na zywo bo jak nie jest to otwiera sie bardzo duzo mozliwisci do kombinacji
scolls ...krzysio Ci wyśle ...same śmiechy są tam jeszcze lepsze xxx
13maxa ...jak ty dajesz zetona ..ona specjalna oszukana ukradnie kasa i nie było xxx i tak kiedyś było
max...ale 10/10 w mm bez stawki to wiadomo mało nie jest, ale to nie to co główna w dużego
pintol czuje się tam jak ryba w wodzie szaleje mówiłem mu żeby zrobił sobie nick czarny korzeń
michellex ale żebym tak raz miał wygrać to 250 tysięcy złotych by mi starczyło
Robal36 wedlug mnie jak nie sa na zywo a mowia ze sa to raczej wychodza z tego kombinacje i to na korzysc lottery nie na korzysc graczy
krzysio ..bo to się robi tak połowa teraz i połowa po ...a jak nie to spadaj ja Ci sie nie podoba to wychodzisz nic jej nie dajesz ...nie daj się i wołaj mnie ja tam zrobię z porządek
multi...mi by te 10/10x2 też stykneło na chatkepołowa na skromna chatke, połowa tak na życie
michellex...nie moja wina pan bóg stworzył człowieka w ziemie ..jak ty jesteś samcem ..widzisz równiez wiekszy facet gapią xxx i co wtedy...i znikam...
max...ty uwielbiasz wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka
scolls
jak mówią, że są, a nie są - to /w zasadzie/ wystarczy...
ale, tak patrząc - na średnie wyniki z typowania, na te różne ilości itd - naprawdę - nie muszą kombonować
jak mówią, że są, a nie są - to /w zasadzie/ wystarczy...
ale, tak patrząc - na średnie wyniki z typowania, na te różne ilości itd - naprawdę - nie muszą kombonować
coś na luz i na zakończenie dnia jeśli można tak powiedzieć http://www.youtube.com/watch?v=kWakZcEGB38
A ja bym ...te 250 przepił i melanżował tak tydzień ...z krzysiem i
michellex to prawda
Max
a jak TO leciało ? - pies, który szczeka ... ?
bez urazy
bez skojarzeń
a jak TO leciało ? - pies, który szczeka ... ?
bez urazy
bez skojarzeń
miszell...nie nie ...ja mam już swoją morelkę ... mąja kochaną żelcie ..i nie skrzywdzę jej nigdy
max...no właśnie dużo szczekasz, a jak przyjdzie co do czego to nie gryziesz i tal
robal... szczeka pies ..sprawdz na dwór moze złodziej czeka u ciebie
Narak dobranoc i dzida
krzysio ..tak jest niech robal sprawdzi i wyprowadzi psa na spacer
krzysio ..tak jest niech robal sprawdzi i wyprowadzi psa na spacer
multi...wystarczy na spokojna głowea nie kredyt na 30lat na chate
krzysiuniu
mój najlepszy pryjaciel /prawie wcale/ nie szczeka
dobranoc
mój najlepszy pryjaciel /prawie wcale/ nie szczeka
dobranoc
robal...ok dobranoc
michellex no kredyt to rzeczywiście trudna sprawa szczególnie w tym kryzysie co teraz jest
dobra ide tam ...
robal 36 dobranoc
michellex banki teraz wymagają więcej zabezpieczeń pod zastaw niż dawniej
michellex koniecznie teraz?
michellex może trochę póżniej zresztą kiedyś się i tak dowiesz
michellex
dobrej nocy, kolorowych
Max kolorowych, n u m e r k o w y c h
scolls jw
Tomek też jw i - tak nawiasem -
nie przejmuj się za bardzo - nauczycielami i takimi, co wiedzą lepiej od Ciebie, co dla Ciebie jest dobre
dobrej nocy, kolorowych
Max kolorowych, n u m e r k o w y c h
scolls jw
Tomek też jw i - tak nawiasem -
nie przejmuj się za bardzo - nauczycielami i takimi, co wiedzą lepiej od Ciebie, co dla Ciebie jest dobre
teraz niekoniecznie, ale jak bedziesz mial chwile to pamietaj
scolls dobranoc
robal 36 wiem ogólnie mam to gdzieś
michellex ale ładny piesek to twój
1067130. scolls 2012-08-17 (23:30) Londyn
michellex w Eurosach 2/7
michellex w Eurosach 2/7
michellex a kotka(i) też masz?
scolls...aaaapodam Ci nowe jak mnie wena najdziedzisiaj na siłe niechciałam wymyślać
multi...nie tylko psa i jeszcze rybki ale to przejełam po siostrze bo wyjechała
michellex rozumiem ja mam tylko kilka kotków
a i scolls ta muzyczke do myślenia tez chcę na @ jakby dało rade
michellex i bardzo je kocham
michellex 5
ooo to troche jest, ale napewno mieszkasz w domu nieee? to mają wybieg, ja w bloku to ten 1 duzy psiak wystarczy
michellex ciekawe jestem z wielkopolski ale rzeczywiście nigdy w Lesznie nie byłem pamiętam jak raz byłem w Kaliszu