Wpisy 1 066 985 – 1 067 084
17 sierpnia 2012 22:42 → 17 sierpnia 2012 23:15, 100 wpisów
remisiki dalej idą, a każdy remis to
>>> 12 zeta
do 10 remisów które podałem wyżej,dochodzą
Lille-Nancy 1 - 1
Dukla Praga-Slovacko 2 - 2
G.A. Eagles-Graafschap 2 - 2
CFR Cluj-CSMS Iasi 2 - 2
Concordia-Din. Bucharest 0 - 0
Bala Town -Newtown 4 - 4
16 remisów >>>> 160 zeta
>>> 12 zeta
do 10 remisów które podałem wyżej,dochodzą
Lille-Nancy 1 - 1
Dukla Praga-Slovacko 2 - 2
G.A. Eagles-Graafschap 2 - 2
CFR Cluj-CSMS Iasi 2 - 2
Concordia-Din. Bucharest 0 - 0
Bala Town -Newtown 4 - 4
16 remisów >>>> 160 zeta
multi...to ci sie chociaż za kupony zwraca, bo mi sie ostatnio nawet za kupony nie zwraca
deki ..a daj spokój ..gram 3/3 na maxa i dzisiaj ją grałem na 14 na 22 nie wysyłam i wchodzi ..to ***a wszytko przesten salon orange i tego lamusa co tam siedział bo pytałem ile to potrwa a on mi że chwilkę ...2 godziny jutro robi zwroty
michellex no różnie to bywa z tym ale ostatnio jak tak mogę powiedzieć to mam dobrą passę
witajcie
wygranym gratuluję,,u mnie niestety 3/9,dzisiaj nie wysyłałam nic dodatkowego,a wczoraj gdybym o kilkanaście sekund wcześniej weszła do kolektury to miałabym 50zł na wymyślonych przeze mnie liczbach w keno
dobrej nocy życzę i spadam
wygranym gratuluję,,u mnie niestety 3/9,dzisiaj nie wysyłałam nic dodatkowego,a wczoraj gdybym o kilkanaście sekund wcześniej weszła do kolektury to miałabym 50zł na wymyślonych przeze mnie liczbach w keno
dobrej nocy życzę i spadam
michellex mamy przynajmniej prawo do marzeń a myślę że kiedyś coś będzie
michellex..13maxa..jest leniem lubi siedzieć w domu wwwxxx ..nie zawsze jecha do kolektury
13maxa i co teraz nie ma czym rzuać zetona na livexxx i figa
13maxa i co teraz nie ma czym rzuać zetona na livexxx i figa
max zagraj jutro liczbę 20 , od dzisiaj to jednak czas na zmiany
Kumulacja Jokera: 1 300 000 złotych
michellex tak teraz tylko gram na chybił trafił dawniej grałem na swoje i nic a teraz gram na chybił trafił i proszę już dwa razy 8/10 było i od kiedy jestem na multipasko.pl to szczęście też mi bardziej sprzyja
Witam Wszystkich!U mnie d...zbita.O 14-tej miałem pewniaka(25),ale cholernie samotnego(a,obst.10-tkę)

reniuszka
multi...to gratulujebo ja odkąd na mp zaczełam typować to nicinawet te 8/10 wpadlo jak nie zdążyłam tu zatypować
ma może ktoś z Was na wierzchu ten link do Portugalii ?
ten z 'pomyleniem' losowania, czy jakoś tak, puszki w tivi ?
ten z 'pomyleniem' losowania, czy jakoś tak, puszki w tivi ?
multi...dzisiaj pusciłam jedno ch/t i jeszcze gorzej niż sama typuje
max...jak zaczniesz grać stawka x10 to dopiero bedzie adrenalinka
miszel..jesteś bogata daj mu ..13maxa chce rzuć zetona na livexxxi znikam...
miszel ...co to za stawka ..mini stawka ..proszę Cię nie rozmawiajmy o groszowych sprawach stawka 100 to jest mała adrenalina
Robal 36
http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news-portugalia-stracili-fortune-przez-pomylke-telewizji,nId,628745
http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news-portugalia-stracili-fortune-przez-pomylke-telewizji,nId,628745
krzysio...ja bogata? to bym w mm nie grała, widzisz max ma kase jak gra za tyle
michellex no tak nie wiem ja może niedługo już też tu nie będę typować ale jeszcze muszę to przemyśleć bo widzisz jak nieraz tu jest ktoś trafi 8/10 to taki k....k10 jest zazdrosny że to on nie trafił a grał tylko 3 razy w swoim życiu a co dopiero jakby się trafiło 9/10 albo 10/10
michellex ale mniejsza z tym ja jedno postanowienie już mam i na tym raczej koniec akcji o tym postanowieniu pasko póżniej się dowie zaskakująca akcja a dobra zmieniam temat
Dopisano wygrane multi multi
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA MULTI MULTI
Bonus Multi Multi: 10 000 złotych
toja pisałem co i jak na czacie nie mogę
multi...to nawet nie wiem co tu sie wczesniej wyrabialo przy wiekszych wygranychjednak dużymi wygranymi nie ma co się chwalić bo można
bo tak jest sie smiejemy, że jak wygramy itd. ale co by było jakby faktycznie to sie stało
michellex siedze cichutko bo zekam na czat i na niezalezna telwizje
Dopisano wygrane kaskada
scolls
dzięki
ale, z tego, w sumie - nic nie wynika -
czy tam piszą "na żywo", czy nie piszą ...
puścili z archiwum - i ok, ktoś trafił, a ktoś nie trafił - ale ile było, byłoBY wygranych z aktualnego losowania ? - naprawdę - po takiej informacji niewiele, NIC nie wiemy
dzięki
ale, z tego, w sumie - nic nie wynika -
czy tam piszą "na żywo", czy nie piszą ...
puścili z archiwum - i ok, ktoś trafił, a ktoś nie trafił - ale ile było, byłoBY wygranych z aktualnego losowania ? - naprawdę - po takiej informacji niewiele, NIC nie wiemy
Dopisano wygrane jokera
michellex dobra obiecuję że się poprawię a to z tym chwaleniem to masz rację i jest to rzecz oczywista
toja dziekuje wszystko doszlo dzis sprawdze nagranie jeszcze raz dziekuje i kolorowych snow
13maxa...jak chcesz za darmo live naciśnij osoba cichawo...
Czytam i czytam,ale teraz już pora
Dobranoc.
Dobranoc.
michellex nie xxx sprawdzalem jeszcze @ o toja z muzyka de medytacji widze ze jest ciekawa w sam raz do treningu snienia
emerytka 46dobranoc
scolls
Podobnie z tym linkiem o gościu z kasyna i sukcesie w blakdżeku
- tajemnicą pozostaje Jego z kasynem o warunkach gry umowa ...
hihihi
dobranoc
Podobnie z tym linkiem o gościu z kasyna i sukcesie w blakdżeku
- tajemnicą pozostaje Jego z kasynem o warunkach gry umowa ...
hihihi
dobranoc
tojadobranoc
Multi
Robal tez sie zastanawiam czy w koncu te losowania sa na zywo czy nie
michellex
max
max
michellex a ty jak jutro grasz?
13maxa ..widziałeś czerwone majtek
Scolls
kzrysio ..widziałem jest całkiem całkiem ...pożycz żetony zagadam
scolls
ok, ale przecież, jeśli nie są powiązane z bazą danych -
a /wydaje mi się, że/ nie są, to w czym problem ?
niech sobie puszczają z puszki
a i losowania z Rychem nawet
ok, ale przecież, jeśli nie są powiązane z bazą danych -
a /wydaje mi się, że/ nie są, to w czym problem ?
niech sobie puszczają z puszki
a i losowania z Rychem nawet
michellex to znaczy na ile liczb i iloma z reguły liczbami grasz
W amerykanskiej loterii stanowej Kansas wylosowano liczby....
8, 9, 10, 11, 29./ 6.
8, 9, 10, 11, 29./ 6.
multi...ja lece na zywioł nie mam taktyki, chyba 5/5 i 10/10, ale nie wiem czy na 14:00 puścic
scols...tylko ja i 13maxa oglodom xxx ..ty sam sszukasz www
multi...różnie, odkąt tu typuje to 5/5 i 10/10, ale czasmi 7/7, 8/8 lub 9/9
scolls ..dostałem link od pintola .z jego prywatnego archiwum ...miesiąc go prosiłem żeby wysłał
Robal tylko ze jak nie sa na zywo to pojawia sie kolejne pytanie:kiedy sa nagrywane tzn.na ile wczesniej