Wpisy 1 064 561 – 1 064 660
16 sierpnia 2012 18:32 → 16 sierpnia 2012 19:34, 100 wpisów
Majwoj mógłbym takiego miec wgniata w fotel właściwości jezdne bajka
mala
to dzięki mamie- bo chciała zakupy z carrefoura, a ja jak do żb wlazę to muszę coś do drapania miec
to dzięki mamie- bo chciała zakupy z carrefoura, a ja jak do żb wlazę to muszę coś do drapania miec
mala
dzięki takim zakupom, w tym samym sklepie 50zł w zodiaku w zeszłym tyg.,i na tym samym nr. co ta krzyżówka
dzięki takim zakupom, w tym samym sklepie 50zł w zodiaku w zeszłym tyg.,i na tym samym nr. co ta krzyżówka
majwoj
skreśl wreszcie te 6/6 indentyczne z tymi co wylosują i auto prezesa twoje
skreśl wreszcie te 6/6 indentyczne z tymi co wylosują i auto prezesa twoje
mala
gdyby na mp była liga drapaczy, myślę że byłbym ... najlepszy
gdyby na mp była liga drapaczy, myślę że byłbym ... najlepszy
Majwoj tak sobie pomyślec jaką ludzie mają kasę a ty tyrasz za grosze
mala
drapię , ale rzadko - jak pisałem wcześniej- musi być inny drapacz co kilka szt. kupi i drapie- wtedy wiem co wygrał/ przegrał i podejmuję decyzje o kupnie drapki lub nie- w końcu 5zł franca kosztuje
drapię , ale rzadko - jak pisałem wcześniej- musi być inny drapacz co kilka szt. kupi i drapie- wtedy wiem co wygrał/ przegrał i podejmuję decyzje o kupnie drapki lub nie- w końcu 5zł franca kosztuje
mala
ta metoda jest dobra- tylko sztuka wleżć do żb i żeby taki klient w tym momencie był-- tylko do krzyżówki i zdrapmana nie stosuję tej metody
ta metoda jest dobra- tylko sztuka wleżć do żb i żeby taki klient w tym momencie był-- tylko do krzyżówki i zdrapmana nie stosuję tej metody
na zdrapkach nikogo się nie skubie, to wygrane gwarantowane i opłacone przez puste drapki; jedynie na mm i keno można TS oskubać, ale mym skromnym zdaniem na keno się nie da , a na mm tak
--------------------------------------------------
gg 36 - czy mogłabyś rozwinąć tą interesującą i fascynującą teorie, oraz przedstawić jakieś wiarygodne dowody na jej potwierdzenie
gg 36 - czy mogłabyś rozwinąć tą interesującą i fascynującą teorie, oraz przedstawić jakieś wiarygodne dowody na jej potwierdzenie
gg właśnie przed chwilą wydrapalem w krzyżówce xl 0zł na wieczór mam 9 + i 1zakł mini
dragon
przeczytaj regulamnin dowolnej zdrapki- jest podany nakład, ilość wygranych poczczególnych stopni, % przeznaczony na wygrane i to wszystko, na główną wygrana np. w lotto/ mini- wszyscy gracze się składaja- ts nic od siebie, ale w mm, gdyby np. dziś z 10 osób trafiło 10/10 i z 10 osób 9/9- to skąd ts kasę by wziął na wypłaty- przecież nie z dzisiejszej sprzedaży zakładów mm
przeczytaj regulamnin dowolnej zdrapki- jest podany nakład, ilość wygranych poczczególnych stopni, % przeznaczony na wygrane i to wszystko, na główną wygrana np. w lotto/ mini- wszyscy gracze się składaja- ts nic od siebie, ale w mm, gdyby np. dziś z 10 osób trafiło 10/10 i z 10 osób 9/9- to skąd ts kasę by wziął na wypłaty- przecież nie z dzisiejszej sprzedaży zakładów mm
Mirnam.
Jak stopa?Jeszcze w bucie gipsowym?
Jak stopa?Jeszcze w bucie gipsowym?
Spółka T.S ma tak duży kapitał, że stać ją na zaspokojenie potrzeb przekraczających wielokrotnie roszczenia nawet w przypadku trafienia 10/10 przez 100 osób jednocześnie
w przeszłości zdarzały się wygrane nawee pow 30-tu 10/10 jednocześnie!
więc nie pisz głupot
w przeszłości zdarzały się wygrane nawee pow 30-tu 10/10 jednocześnie!
więc nie pisz głupot
gg
daj sobie spokój - są tacy, co mają pełną i kompletną wiedzę, /żeby nie powiedzieć inaczej / i czego byś nie powiedział, to nie tak będzie...
wczoraj ten pan specjalista tyle wiedzący brał i wyliczał nieprawdopodobne prawdopodobieństwa i wziął i podzielił ilość szacowanych zakładów przez dziesięć i Jemu
i buahahahaha
haha
daj sobie spokój - są tacy, co mają pełną i kompletną wiedzę, /żeby nie powiedzieć inaczej / i czego byś nie powiedział, to nie tak będzie...
wczoraj ten pan specjalista tyle wiedzący brał i wyliczał nieprawdopodobne prawdopodobieństwa i wziął i podzielił ilość szacowanych zakładów przez dziesięć i Jemu
i buahahahaha
haha
majwoj
oj nie byłbym taki pewien -
tees jest ubezpieczony i w ubezpieczalni,
i regulaminowo i rachunkiem prawdopodobieństwa
oj nie byłbym taki pewien -
tees jest ubezpieczony i w ubezpieczalni,
i regulaminowo i rachunkiem prawdopodobieństwa
.
.
.okej przepraszam
.
.
.
.
.okej przepraszam
.
.
.
http://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane/wygrane
na stronie lotto.pl piszą że wczorajsze 10z10 weszło z plusem, a przecież tak nie było.
no comment...
żal
na stronie lotto.pl piszą że wczorajsze 10z10 weszło z plusem, a przecież tak nie było.
no comment...
żal
.
.
.no dobra ... Przepraszam ze przeprosilem
.
.
.
.
.no dobra ... Przepraszam ze przeprosilem
.
.
.
emerytka dzięki , ja już tydzień chodzę bez buta ale dzisiaj trochę więcej pochodziłem to spuchła mi noga.
.
.czesc majwoj i reszta tez witam
. , ,
.
.czesc majwoj i reszta tez witam
. , ,
.
Mirnam.
To jeszcze trzeba się trochę szanować.
To jeszcze trzeba się trochę szanować.
gg36
looooooooooooooooooooozik
gagarin
- z jednym się mogę zgodzić - nie powinni, ale - czy Ty - Ty nigdy się nie pomyliłeś ?
Hartge
a co Cię tak dziwi ? - szansa dla pojedynczego gracza ?
akurat to, to się /chyba/ w zależności od tego, czy święto, czy nie - nie zmienia ?
A liczby jakie się wyloują - mają, czy nie mają znaczenia ?
c.e.n.t.r.a.l.n.i.e
looooooooooooooooooooozik
gagarin
- z jednym się mogę zgodzić - nie powinni, ale - czy Ty - Ty nigdy się nie pomyliłeś ?
Hartge
a co Cię tak dziwi ? - szansa dla pojedynczego gracza ?
akurat to, to się /chyba/ w zależności od tego, czy święto, czy nie - nie zmienia ?
A liczby jakie się wyloują - mają, czy nie mają znaczenia ?
c.e.n.t.r.a.l.n.i.e
kochany Totalizatorze Sportowy
bardzo proszę o wylosowanie moich
cyferek,bardzo proszę bo się
w końcu w***ię i zrobię coś nieładnego
bardzo proszę o wylosowanie moich
cyferek,bardzo proszę bo się
w końcu w***ię i zrobię coś nieładnego
.
. , ,jakie typy ? Moje 15,31,50,51,52,53,69,70,71
.
. , ,jakie typy ? Moje 15,31,50,51,52,53,69,70,71
.
gg 36.
Tym razem skromniutko.Tylko 74 euro.
Tym razem skromniutko.Tylko 74 euro.
Robal różnie to można interpretowac niby poszło mniej zakładów a szansa była równa
Robal tylko nadarza się pytanie czemu akurat wtedy gdy wysłanie jest utrudnione ?
Robal w sumie mogło byc na kilka losowań ale takowej informacji nie widzę
Hartge
1. kto, jak kto, ale mieszkaniec centralnego rejonu...
2. a czemu nie ?
dzikus
nie wysyłamy, ok - ale w jakim celu ? - obniżenia ceny ?
1. kto, jak kto, ale mieszkaniec centralnego rejonu...
2. a czemu nie ?
dzikus
nie wysyłamy, ok - ale w jakim celu ? - obniżenia ceny ?
jestem za taką akcją
trzeba zrbocić na FB manifest....Dzien bez lotto. dlaczego? bo chcemy obnizenia ceny
ja wogóle nie gram w lotto...a kiedyś grałem. 3 zł. szok do zarobków