Wpisy 1 064 498 – 1 064 597
16 sierpnia 2012 18:14 → 16 sierpnia 2012 18:43, 100 wpisów
mala
na zdrapkach nikogo się nie skubie, to wygrane gwarantowane i opłacone przez puste drapki; jedynie na mm i keno można TS oskubać, ale mym skromnym zdaniem na keno się nie da , a na mm tak
na zdrapkach nikogo się nie skubie, to wygrane gwarantowane i opłacone przez puste drapki; jedynie na mm i keno można TS oskubać, ale mym skromnym zdaniem na keno się nie da , a na mm tak
diti
na razie też zdrapmana nie kupuję, bo nie schodzi za bardzo- w tej edycji kilkanaście razy po 10zł, w poprzedniej edycji z 4-6x 50zł i po 10 wiele razy
na razie też zdrapmana nie kupuję, bo nie schodzi za bardzo- w tej edycji kilkanaście razy po 10zł, w poprzedniej edycji z 4-6x 50zł i po 10 wiele razy
mala
nr. zdrapki, i okazją- jak ktoś dużo kupuje i drapie od razu i nic nie ma- ja kupuję następny numer zdrapki- tak mi wpadło w zeszły tyg. 50 w ex. pensji, a 2 tyg. temu w zodiaku
nr. zdrapki, i okazją- jak ktoś dużo kupuje i drapie od razu i nic nie ma- ja kupuję następny numer zdrapki- tak mi wpadło w zeszły tyg. 50 w ex. pensji, a 2 tyg. temu w zodiaku
http://muzyka.onet.pl/gatunek/pop/mistrz-olimpijski-tomasz-majewski-bez-zazenowania-,1,5219026,wiadomosc.html
majwoj
a ja dziś wziął krzyż. xl i 20zł, potem facet drapał jasia i miał 3 puste- ja kupił następny nr. i 10zł, a popołudniu kupiłem złote jajo nr.133 i 15zł, niestety krzyż. xl 011- pusta
a ja dziś wziął krzyż. xl i 20zł, potem facet drapał jasia i miał 3 puste- ja kupił następny nr. i 10zł, a popołudniu kupiłem złote jajo nr.133 i 15zł, niestety krzyż. xl 011- pusta
majwoj dzisiaj miałem przyjemnośc przejechac się ISFem ale jako pasażer
ja kiedyś jak bawiłam się w zdrapki częściej, to brałam serią np same 10tki (10,20,30, itd...)
mala
jakby nie drapki. to w mm najwyżej 2 zakłady bym wysyłał- a tak mogę więcej
jakby nie drapki. to w mm najwyżej 2 zakłady bym wysyłał- a tak mogę więcej
gg ja robie teraz test i drapie same drapki z wysoka cyferka na koncu i jak narazie nic nawet 2 zł
majwoj
ja jak w obcych budach kupuję, to też tak jest- nie ma jak u jolki
ja jak w obcych budach kupuję, to też tak jest- nie ma jak u jolki
mala
to był ... kokos, przydałyby się jeszcze jeden taki do pary- zaraz by sie rozmnożyły
to był ... kokos, przydałyby się jeszcze jeden taki do pary- zaraz by sie rozmnożyły
gg a te zdrapki co jest ich sto w paczce to ostatni numer jest 99 czy 100 ?
Majwoj mógłbym takiego miec wgniata w fotel właściwości jezdne bajka
mala
to dzięki mamie- bo chciała zakupy z carrefoura, a ja jak do żb wlazę to muszę coś do drapania miec
to dzięki mamie- bo chciała zakupy z carrefoura, a ja jak do żb wlazę to muszę coś do drapania miec
mala
dzięki takim zakupom, w tym samym sklepie 50zł w zodiaku w zeszłym tyg.,i na tym samym nr. co ta krzyżówka
dzięki takim zakupom, w tym samym sklepie 50zł w zodiaku w zeszłym tyg.,i na tym samym nr. co ta krzyżówka
majwoj
skreśl wreszcie te 6/6 indentyczne z tymi co wylosują i auto prezesa twoje
skreśl wreszcie te 6/6 indentyczne z tymi co wylosują i auto prezesa twoje
mala
gdyby na mp była liga drapaczy, myślę że byłbym ... najlepszy
gdyby na mp była liga drapaczy, myślę że byłbym ... najlepszy
Majwoj tak sobie pomyślec jaką ludzie mają kasę a ty tyrasz za grosze