Wpisy 1 064 279 – 1 064 378
16 sierpnia 2012 14:39 → 16 sierpnia 2012 15:35, 100 wpisów
roball....teraz załuję tylko 10/10 .....a to za ciezkooo marne moze łatwo przegrooć 3/3
szanse
czy z bonusem, czy bez - takie same, ale bez bonusa, to tak naprawdę, czy warto ?
czy z bonusem, czy bez - takie same, ale bez bonusa, to tak naprawdę, czy warto ?
scolls
tak jednym okiem widziałem - w co Wy tam macie te jakieś dodatkowe losowanie ? I jak to jest rozwiązane ? - jakoś tak dwa w jednej cenie ?
tak jednym okiem widziałem - w co Wy tam macie te jakieś dodatkowe losowanie ? I jak to jest rozwiązane ? - jakoś tak dwa w jednej cenie ?
jocia
z ilu - jeśli to nie za osobiste
i w tym 4/8 - jakie trafione ?
z ilu - jeśli to nie za osobiste
i w tym 4/8 - jakie trafione ?
Robal jest opcja ze jak wysylasz kupon na jedno losowanie za 1Ł to zaznaczasz opcje plus5 i za dodatkowego funta bierzesz udzial w 5 dodatkowych losowaniach z tym ze wygrane sa gwarantowane i wygladaja tak:
6/6 250.000Ł
5/5 z opcją plus tzn.dodatkowa losowaną 7 cyfra 25.000Ł
5/6 250Ł
4/6 25Ł
3.6 2,50Ł
6/6 250.000Ł
5/5 z opcją plus tzn.dodatkowa losowaną 7 cyfra 25.000Ł
5/6 250Ł
4/6 25Ł
3.6 2,50Ł
Znalezione na wp.pl
Telewizja podala wyniki innego losowania.
Telewizja podala wyniki innego losowania.
jocia 11z 28?
Janosik2009 pozwol ze wkleje link
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Telewizja-pomylila-wyniki-loterii-niedoszly-milioner-idzie-do-sadu,wid,14848935,wiadomosc.html?ticaid=1eff6
swoja droga to mozna sie wkurzyc
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Telewizja-pomylila-wyniki-loterii-niedoszly-milioner-idzie-do-sadu,wid,14848935,wiadomosc.html?ticaid=1eff6
swoja droga to mozna sie wkurzyc
wyobrazcie sobie jak sprawdzacie swoj kupon i pada 6/6 w Lotto z Waszych cyfr a za jakis czas mowia ze sie pomylili i to jednak nie te cyfry
Scolls. Hej!
Nie podałem linka do strony, bo pisałem z komórki.
Nie podałem linka do strony, bo pisałem z komórki.
Scolls za tą liste zboczuszek mp dlaczego jestem na drugim miejscu??
nie powinno mnie tam być wcale
nie powinno mnie tam być wcale
Żela a le to tak nie ma ze powiesz "chcem" i juztrzeba sobie zasłuztc na to szczytne 1 miejsce
oo no too ja lubię patrzeć na stole
----------
http://www.wkinach.pl/wallpapers/d/wygieta-stol-bikini-kobieta-kapelusz.jpeg
------
----------
http://www.wkinach.pl/wallpapers/d/wygieta-stol-bikini-kobieta-kapelusz.jpeg
------
pintolOMGGGGGGGG zamiast bawic bobob takie fotki na MP Prosze jeszcze
scols ..tam w łózku bobo śpi .. i spoko nie zwariują
zela...
Krzysio będzie moje bobo pilnował też tylko żadnych xxx kołysanek
scol....tak moja bratoowa ..nie pojechała na wakacje ...tylko na badanie w brzuszku i powrotem u mnie
Żela ja bym krzysiowi nie zaufalza duzo xxx gapi w necie i moze zapomniec o bobo juz nie mowie jak sie pomyli i moze dac co innego bobo zamiast butelki z mleczkiem
zela....no tak ma
dobra juz znikam...
Scolls Krzysiu jest bardzo odpowiedzialny i nie zrobi bobo krzywdy
W latach 80 podobną wpadkę miała polska telewizja.. .
Podała wyniki z innego losowania.. . Ale TS uznał..OBA LOSOWANI, i wypłacił wygrane.. .
Podała wyniki z innego losowania.. . Ale TS uznał..OBA LOSOWANI, i wypłacił wygrane.. .
oki..podam,ale reszte..prosze by nie czytała.. 11,28,51,63 ... nie trafione: 27,38,59,68 ..
ale nie mów nikomu
ale nie mów nikomu
Yocia
spoko i tak wiem
zapewne p r a w i e z osiemdziesięciu, bo
w końcu jakiejś możesz nie brać pod uwagę
spoko i tak wiem
zapewne p r a w i e z osiemdziesięciu, bo
w końcu jakiejś możesz nie brać pod uwagę
Żelka.. .
Zela jak bys nie byla dziewczyna mojego kolego maxa to bym cos zaproponowal a tak to przyzwoitosc mi nie karze
Yocia
dobra, to też po cichu Ci powiem - też mam 4/8 i też nie trafiłem 59 /oprócz innych oczywiście/
a z wcelowanych - 50, 51, 52 i 56
dobrego
wszystkim
dobra, to też po cichu Ci powiem - też mam 4/8 i też nie trafiłem 59 /oprócz innych oczywiście/
a z wcelowanych - 50, 51, 52 i 56
dobrego
wszystkim
vanilla
Robal.. hehe..takźle nie było..mam rozpiskę ..robocza, potem wybieram i skracam..czy to cos złego ?
Robal
Robal.. hehe..takźle nie było..mam rozpiskę ..robocza, potem wybieram i skracam..czy to cos złego ?
Robal
Scolls.. .
Moja próba do Euromilionów była nieudana.. .
Trafiłem 2/5 i gwiazdki oboczne... .
Moja próba do Euromilionów była nieudana.. .
Trafiłem 2/5 i gwiazdki oboczne... .
WN nawet mi nie mow ja nie moge cos ostatnio sie skupic i nici wychodz z tego,nie mam nawet typow
Scolls.. .
Typowałem tylko ...jeden zakład.. .
Typowałem tylko ...jeden zakład.. .
scols...widzisz zela foto ..a na dole ma biustonosz czy zdejmowała ..jak co pomyślałeś
kurde ..bobo juz wstał i znikam...