Wpisy 1 063 679 – 1 063 778
15 sierpnia 2012 22:55 → 15 sierpnia 2012 23:26, 100 wpisów
12 liczb z 49 można skreslić na 92 000 000 000 sposobów... .
Wynik podaję w zaokrągleniu.. .
Wynik podaję w zaokrągleniu.. .
13max...no poważnie wysyłalam 4xten sam kupon a dwa miałam tak, a dwa mi się przesunął o jedną, a czasmi jak kreska jest za dluga to tez maszyna glupiejeja uważam i nawet spr. czy przeszło tak jak miało
scols i 13maxa macie tu rozmawiać same samica ..ja zbieram odpowiedz i znikam...
Dopisano wygrane multi multi
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA MULTI MULTI
Bonus Multi Multi: 10 000 złotych
michellex to tak samo jak ze sprawdzaniem kuponow przez maszyne,mi kilka razy wyszlo ze nie mam wygranej mimo ze faktycznie byla
bonusik
każdy robi jak chce, ja wolę losu nie kusićnie gram-nie kreśle, nie kombinuje i potem nie myśle, a jak gram to gram i tyle
jak zela ...czeka na lizaka maxaa
jak majorka tez czeka na lizaka scols ..skoro oby facet pomoze nie bedzie nuty i dzida znikam..
jak majorka tez czeka na lizaka scols ..skoro oby facet pomoze nie bedzie nuty i dzida znikam..
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane jokera
powiedzmy ze ktos poszedl sprawdzic kupon i maszyna podala ze nie ma wygranej a faktycznie byla np 9/10 i co kupo idzie do kosza
scolls...no teżale te maszyny są b.czułe i jak coś nie tak to różnie może być
scolls zawsze sie sprawdza samemu
w pl np. nie ma podanych ile i jakie wygrane sa nieodebrane w UK kazda wygrana nieodebrana jest podana do publicznej wiadomosci tak ja np. 63 miliony funtow
scolls ...a taki przypadek już był ..facio kreślił te same numerki od lat w dużego lotka ..poszedł sprawdził maszyna skwitowała brak wygranej ..wywalił do kosza kupon ..i się okazało że miał 6/6 ..sądził sie i wygrał ..oddali mu kase
bobaczcie ile tego jest w UK i jakie kwoty
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
jak masz kupon i wiesz, ze masz wygraną to do TS zawitać i niech myślagorzej jak się kupon zapodziało, albo podarło pomyłkowo
a ja kupny wkładam do archiwum i na makulaturę potem ...i jest na dużego lotka raz w miesiącu
czujecie jaki to musi byc pechwyslac kupon i go zgubic i nawet o tym nie wiedziec a tu 63 mln czeka na odbior a gosciu moze zaiwania na budowie za 1000Ł
scolls ..on teraz notuje odpowiedzi ..notuje numery wpisów do zeszytu i bedzie tym operował..on wszytko wie to jest
max codziennie sprawdzam do tego mam aplikacje na telefon i sam mnie powiadomi jak cos wiekszego bedzie
max a miales tak ze szukales starego kuponu bo byc moze cos przeoczyles i mogles wygrac?
scolls ...nie nie szukam ..ale sprawdzam sobie z nudów co mogłem trafić
a ja nawet jak trafiłam to nie wiem jakiminigdzie tego nie notuje, nie celebruje, teraz dopiero kartki wypł. zachowuje
max dobry pomysl ja sobie walne zwycieskie cyfry 7/7 i date a takze podziekowanie universum
scolls ..i numer konta i telefon w razie uprowadzenia i pin do karty żeby można było wypłacić
Znikam.. .
max...aż tak nie wymiatamale kiedys dwa razy 7/10 i 7/10z+, ale to b.malo grałam, a teraz w czerwcu 5/5 trzy razy i w ubiegly czw. 8/10x2ale nie popuszcze im
Max.. .
------------
------------
spotyka się dwóch żydków
jeden żydek mówi: mogła by być wojna , postrzelał by sobie
drugi mówi : ale przecież mogli by cie zabić
a mnie to za co ?
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/izrael-przygotowuje-swa-ludnosc-do-30-dniowego-kon,1,5218318,wiadomosc.html
jeden żydek mówi: mogła by być wojna , postrzelał by sobie
drugi mówi : ale przecież mogli by cie zabić
a mnie to za co ?
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/izrael-przygotowuje-swa-ludnosc-do-30-dniowego-kon,1,5218318,wiadomosc.html
Scolls.. .
miszell...no nie wiem nie wiem ..jak bedziesz robiła takie wielkie kreski to nie wiem