Wpisy 1 063 579 – 1 063 678
15 sierpnia 2012 22:36 → 15 sierpnia 2012 22:54, 100 wpisów
scolls ...a pintol z ukrycia dzisiaj atakuje ....cały czas nas śledzi
kasika: jak ja jestem to pisz śmiało. Gratuluję 7/10 dzisiaj! Wysłane?
co mi by było po bogactwach jakby men był ponurakiem i gburem?????????
Scolls
http://otomoto.pl/bmw-f10-535d-m-pakiet-slicznotka-C25520605.html
i można działac
http://otomoto.pl/bmw-f10-535d-m-pakiet-slicznotka-C25520605.html
i można działac
Lila ..a zobaczysz ..ja ładnie przemawiam ...tylko jeszcze i razem z niedzwiedziem będę rozmawiał
13max...a ile? ja 10/10x2 tylko bo nie ujadepoluje na 5/5 x4-6-10 zależy ale jak na złość nie chcą pasc
Hura.. . Nasi przegrali.. .
w czerwcu 3 razy padly ale stawka x1 była, a odkad typuje na mp nici
Kasika.. .
Kasika, nie wysłane, to trudno.. . Ja miałem 8/10 w typowaniach, ale ja nie gram.. .
Kasika, nie wysłane, to trudno.. . Ja miałem 8/10 w typowaniach, ale ja nie gram.. .
pasko...typowanie 6/6, 7/7, 8/8, 9/9 prosze bo na 5/5 i 10/10 daleko nie ujade
Lila ...a jak będzie miał kapelusz słomiany ..no wiesz wszytko możliwe
dobra Wy sobie piszcie,a ja tymczasem spadam wziąć prysznic,po czym jeszcze na chwilkę wrócę dzisiaj idę wcześniej nynać,bo o 2:45 muszę wstać,wypić kawę ,co nieco zjeść i na bus station
ciekawe jak sie to ktoregos dnia skonczy jak ktos zatypuje i trafi 10/10 a nie wysle
Marysia jest jutro.. tylko nie pamiętam czy tylko o 22:15 czy o 14:00 czy obydwa
przestane typowac i tylejak mi 8/10x2 wlecialo to na mp nie zatypowałam bo była 13:52 czy coś
michellex no istnieje taka opcja ze ktos trafi a nie wysle i na otarcie łez zostana tylko zdrapki
max...ja raczej puszczam a nie typujenigdy nie typuje jak kuponikow w reeecach nie mam
scolls dzięki,ale jeszcze dziś tu wrócę
13 max cieszę się ,zamierzam coś namieszać
13 max cieszę się ,zamierzam coś namieszać
była taka osoba jak Dariusz W. który trafił 6/12 w Lotto jak była kumulacja 25 000 000 i odczuł na tyle mocno, że już na stronie go nie ma ...
dzisiaj typowałam o 13:43-13:45 z telefonu nawet-dopiero jak kuponiki wyslalam
Scolls.. .
Słabo mi wyszła próba do Euromilionów.. .
Typowałem liczby do ...1 zakładu, trafiłem 2 liczby, a gwiazdki wytypowałem obok.. .
Wniosek.. . Muszę jeszcze pocwiczyć typowanie.. .
Słabo mi wyszła próba do Euromilionów.. .
Typowałem liczby do ...1 zakładu, trafiłem 2 liczby, a gwiazdki wytypowałem obok.. .
Wniosek.. . Muszę jeszcze pocwiczyć typowanie.. .
Pasko trafienie 6/12 to zadne cudo 1 do 15'134 ale trafienie 9/10 z plusem czy bez to juz duzy wyczyn na tej stronie
michellex HARTGE tylko pozytywne myslenie i co sie odwlecze to nie uciecze
Pasko...odblokuj darek W
13max33
max...co wpadke?nie ma mowy, na ślepo typuje tylko 1/1, 2/2 i 3/3 a reszta najpierw wysyłam, dopiero potem tu
Lila.. .
Ale co mogło się stać ...i tak nie zagrała by 12 liczb w systemie to czym się miał martwić ..takich okazji to każdy ma w życiu multum .. A jakbym wiedział że się przewrócę to bym leżał cały dzień
eee a ile razy jak mi kupon przez maszyne puscili to mi skubana zmieniła 1 czy 2 cyferki
albinlotto: Dariusz Witkowski został zablokowany tylko dlatego, że mnie o to strasznie prosił w dziesiątkach e-maili z tego co pamiętam...
HARTGE