Wpisy 1 061 967 – 1 062 066
15 sierpnia 2012 06:19 → 15 sierpnia 2012 11:34, 100 wpisów
I to centralnie w srodku tygodniaCo tam za 11 wypatrzyles w mapkach?
...
...no duzo...ale jest tak jak sie nieda do powturki to sa ona ...a jak dasz to he na odwrot...
No ale zobaczymy co wymysla na 14
...no duzo...ale jest tak jak sie nieda do powturki to sa ona ...a jak dasz to he na odwrot...
No ale zobaczymy co wymysla na 14
...
...a wiesz pewnie cos jeszcze zmienie na 14...
.... Cos takiego 1 , 2 , 21 , 32 , 40 , 45 , 50 , 59 , 79 , 80 ...mysle nad takim czyms
...a wiesz pewnie cos jeszcze zmienie na 14...
.... Cos takiego 1 , 2 , 21 , 32 , 40 , 45 , 50 , 59 , 79 , 80 ...mysle nad takim czyms
...
... No luknolem na profil piekna czwurka...no ale zycze wiecej wiecej ...
...ja miedzy trzydziestkami mysle miedzy 32,34,36,37 ?
... No luknolem na profil piekna czwurka...no ale zycze wiecej wiecej ...
...ja miedzy trzydziestkami mysle miedzy 32,34,36,37 ?
Albo dac to co leci juz w ciagu 8,11,16,17,39,46,47 stawka razy 5
...
... Ja bym tam za 16 dal 15 za 39 ... 40dal ...zamias 8 dyche i jedenastke
... Ja bym tam za 16 dal 15 za 39 ... 40dal ...zamias 8 dyche i jedenastke
...
...no wiesz ... Czasami moze tak byc ... W tej dziesiatce co napisalem tam u gury Z poczatku to mysle czy 1 , 2 maja dzis szanse razem wpadnac ...
...no wiesz ... Czasami moze tak byc ... W tej dziesiatce co napisalem tam u gury Z poczatku to mysle czy 1 , 2 maja dzis szanse razem wpadnac ...
....
Ja dam swoje ty swoje i obu nas wyroluja z reszta grajacych
Ja dam swoje ty swoje i obu nas wyroluja z reszta grajacych
sprawdzam kuponiki i
2/6
2/6
1/6
było do przewidzenia bo dzisiaj święto
2/6
2/6
1/6
było do przewidzenia bo dzisiaj święto
Nie ma swieta w roku zeby żaba kolo mnie nie byla otwarta,a mam do niej rzut moherowym beretem
------
Majwoj.. .
+ 17.
+15 teraz a potem na benzynowke zatankowac pukona.korci 18,25,40 z plusem
Ricardos... .
i znowu badzieże wylosowano w loterii tusko -lotto,co za france tym sterują że zawsze ch.jostwo losują
53....multiszpiegów.. .
ricardos cos mi sie wydaje,ze masz nosa i dobrze kombinujesz liczby 18,25,40 bo te licz sie po prostu lubia
Pafty.. .
Hura.. . Jest..,
Znikam.. .
------------------------
Znikam.. .
------------------------
Witam wszystkich w ten piekny wolny dzień od pracy kur,,takie oboki w mini
Qń ja kombinuje jak koń pod góre ale jak twierdzisz ze sa dobre to pojda ze stawka x3
Punkty LOTTO w dniu dzisiejszym są pozamykane na cztery spusty, a zatem dzień wolny od hazardu dla wszystkich
Dzisiaj 4 ekstra pensje i 5 zodiaków +7zł
Dzisiaj jest 15-y,jedynki z piątkami zaszaleją.Taki mały zestaw na 14-ą: 1,5,20,51,55,80
Anna Grodzka na wakacjach - pokazała kawałek ciała. Internauci zachwyceni! Onet .
ricardos po dluzszym zastanowieniu trzeba by to troszke przesunac ( liczby ) a mianowicie 19,25,39
Grodzką na prowadzącą losowanie , wtedy i kobitki by pisały > ALE NOGI
jackwar nie,nie jestem ani proboszczem ani prezydentem miasta jestem obywatelem ( penie ja Ty pelnym praw publicznych ) jednak z prawa ( bo nie wiem do konca czy obowiazku ) do wywieszenia flagi nie skorzystalem w przeciwienstwie do proboszcza,ktory dyrygowal koscielnym i prezydenta,ktory swoimi gryzipiorkami dyrygowal pana z zakladu obslugi urzedu miasta zawieszajacymi flagi. Gryzipiorki byli potrzebni chyba tylko po to,by nadgodziny sie policzyly do pensji pewnie z Twoich i moich podatkow.
dzień dobryco tu taka cisza
No to mamy już szczęśliwców którzy zgarneli 148.000.000Ł
http://wiadomosci.onet.pl/fotoreportaze/Swiat/wygrali-miliony-co-zmieni-sie-w-ich-zyciu,5217571,0,fotoreportaz-maly.html#photo12614321
Życze wszystkim multipaskowiczą aby choć raz w zyciu doświadczyli czegoś podobnego
No to mamy już szczęśliwców którzy zgarneli 148.000.000Ł
http://wiadomosci.onet.pl/fotoreportaze/Swiat/wygrali-miliony-co-zmieni-sie-w-ich-zyciu,5217571,0,fotoreportaz-maly.html#photo12614321
Życze wszystkim multipaskowiczą aby choć raz w zyciu doświadczyli czegoś podobnego
majwoj bulka z bananem pomaga tylko w tym ze skoczysz do budy wyslac
slawek narazie to jest cisza ale zaczekaj jak czolowe zbokolki MP sie pojawią
slawek