Wpisy 1 061 467 – 1 061 566
14 sierpnia 2012 21:24 → 14 sierpnia 2012 21:49, 100 wpisów
slawek...musiałaby mieć duuuuże okozawsze robiłam co chcę a teściowa to mi może
wiesiu..teściowa się nigdy nie wtrącała i nie wtrąca i niech tak pozostanie bo ją tez moge lekko zjebutać
wiesiu...mąż to rodzina moja a teściowa już nietto tylko mama męża
slawek..i tu się myliszja nigdy nie mieszkałam z teściami nie ma mamusiu.Jak mi cisnienie podniesie a już się kiedyś zdarzyło to nie ma że boli
michellex..moja teściowa ma 80 lat i nie zna się na kompiea nawet jakby przeczytała to samą prawdę
jeszcze dzień wyjdę stąd ,rzucę bagnet rzucę broń przeskoczę każdy mur
slawek...moze ma dobra lokalizacjealbo dobra taktykealbo szczęście
amstaff generalnie
Jest to Twoja ostatnia szansa. Konta "franek sprzedawca firanek" i "coll cat" usunięte.
Następny razem jak masz jakieś problemy to pisz i nie zakładaj kolejnego konta, bo będzie czerwona kartka na chat.
Jest to Twoja ostatnia szansa. Konta "franek sprzedawca firanek" i "coll cat" usunięte.
Następny razem jak masz jakieś problemy to pisz i nie zakładaj kolejnego konta, bo będzie czerwona kartka na chat.
amstaff: wyobraź sobie że każdy zaczyna tak mieszać z zakładaniem kont jak Ty, co by się tu działo...
amstaff...franio od firanek wlaź na swój stary nik,podaj do danego niku hasło i nie kombinuj
Ja zamieszam dzisiaj zakładam konta od maxa juniora po maxa seniora
Lilcia-ja też mówię,że 73 nie siada-chyba,że na dupie
...
...no to spoko okej ze wykasowales tamte ...zobacze jak to dlugo bedzie chodzic...
...no to spoko okej ze wykasowales tamte ...zobacze jak to dlugo bedzie chodzic...
max
13maxa..co ty ukradłeś moje wymyslony ...lilucha...
...
...mnie takie osiol nie proponuj...o co ci slawek chodzi bym zrobil porzadek z soba co ?
...mnie takie osiol nie proponuj...o co ci slawek chodzi bym zrobil porzadek z soba co ?
13max...przyjęcie karwa? Toż to ponad 100 osób było a GPS działa ale mam GPSfobie
13maxa...
13max..nie wiem ale od pierścionków niet ale ta obrączka mnie jakoś uwiera
lila...
amstaff chlopie juz Ci Pasko pomaga jak moze ,a ty dalej nie kminisz i zmieniasz niki
13maxa ...gangster nie kapuje ..bo to jest tajemnicy mordu ludzie
amstaff..jak masz jeden nik to i hasło masz jedno i po kiego to zmieniasz?Trzymaj się jednego bo jak się Pasko wkierwi jak zawita do budy to i rottweiler ci nie pomoże
...
...dobra zajazylem o co chodzi...jak bedzie jakis problem napisze do niego
...dobra zajazylem o co chodzi...jak bedzie jakis problem napisze do niego