Wpisy 1 060 613 – 1 060 712
14 sierpnia 2012 11:28 → 14 sierpnia 2012 12:54, 100 wpisów
a moze wejda moje : 51,26,50,32,10,38,8?
Ja już nie ma siły na lotto gdy były kiedyś kupony imienny było można szybciej trafić.
Teraz to wielka jedna kombinacja
Teraz to wielka jedna kombinacja
gahanjoanna
kiety to było jak były kupony imienne , ja miałem z 8 lat
kiety to było jak były kupony imienne , ja miałem z 8 lat
ale pamiętam że jak rodzice byli pod koniec lat 80 w niemczech to tam też były kupony imienne i tata wypełnił a kupon zostawił siostrze by w razie co odebrała . Po paru miesiącach przyszło awizo na poczte z zakreślonym renta zagraniczna , odebrał przekaz na około 100 zeta , okazało się że trafił 3 i przysłali do polski , a siostra nawet nie sprawdziła
Liula , były takie co jeszcze banderole się naklejało a na numer banderoli można było coś wygrać
jackwar..ja tylko słyszałam o takich imiennych ale nie pamiętam.Ty jesteś starszy,mój mąż też pamięta bo sam takie wypełniał z teściem ale ja niet
ja pamiętam, ale nie wysyłałam, bo byłam za mała
Ja tam nigdy nie pisałem imienia i nazwiska tylko na okaziciela grałem
były , składały się z 3 części i trzeba było przez kalkę wypełniać , później niektóre już miały kalkę pani naklejała na na wszystkich częściach pasek banderoli a następnie jedną część oddzierała i dawała grającemu
zgadza się
a teraz wyślę się kupon chwila przed losowaniem to i tak nic nie da, szybko oszacują ile ma wpaść wygranych
mirnam można bylo nie pisać ale kiedyś nie było problemu z danymi osobowymi a teraz to ludzie na drzwiach boją się tabliczki z nazwiskiem wywieszać , zresztą prosty przykład z telefonami . Dzwoni pani i się przedstawia , większość jej wierzy a tak naprawdę może nas łatwo oszukać a my podajemy jej dane , jaki wiek mamy , ile osób mieszka itp .
O ile dobrze pamiętam to za 6zakł płaciło się 3zł a za trójkę miałem 10zł
No i jeszcze było dobrze bo można było zagrać na poczcie albo przez listonosza
mirnam nie pamiętam co ile kosztowało ale puszczałem tacie kupony a i nie raz sam sobie puściłem , kiedyś wygrałem 4 i 2x3 bo swoim systemem puściłem , pani chciała mnie oszukać bo myślała że nie wiem ile mam kasy odebrać , miałem w tedy z 8 lat
Donaldinio się wypowie ? a dziś pisali że żona ministra skarbu Budzanowska pracuje od 2011 roku w kancelarii premiera i zarabia 10 000 zł
Lila , kiedyś to nie było problemu a nawet papierosy się w kiosku kupowało tylko alkoholu nie chcieli sprzedawać
Może po0da się do dymisji ? Miał mieć fuche w Brukseli ale go wycyckali
no z tymi kuponami skladanymi z kalką to też pamietam,jajjeszcze wtedy nie gralem ale nieraz bylem wysylac z rodzicami czy rodzinką
Lila ja tez bo dzos musze troche pojezdzic po Londynie,moze uda mi sie popisac z telefonu
troszke newsów
http://www.youtube.com/watch?v=Sy8537f0gnY&feature=g-all-u
jackwar ja wtedy jeszcze nie gralem,tylko jak mi kazali to kreslilem krzyzyki ale bez powodzenia
http://www.youtube.com/watch?v=Sy8537f0gnY&feature=g-all-u
jackwar ja wtedy jeszcze nie gralem,tylko jak mi kazali to kreslilem krzyzyki ale bez powodzenia
jakcwar odnoscnie tych kuponow skladanych z banderola to w mojej rodzinie byl taki przypadek ze grajac w expresa skreslili 5/5 i trafili z tym ze na odcinku ktory dostali od pani w kolekturze krzyzyk byl pomiedzy kratkami,pojechali odebrac wygrana i okazalo sie ze na orginale krzyzyk byl obok i wygrana byla nie 5/5 tylko 4/5
za to znowu sluzby drogowe robia zamet bo likwiduje specjalne pasy ktore bylu na jezdniach na czas olimpiady dla pojazdow obslugujacych olimpiade
Lila w nocy Cie nie bylo a towarzystwo sie do prawie 3 nad ranem zasiedzialo
scolls...co tak wnikasz w re obowiązki.Zbokol jestes czy co? Może jeszcze ci napisać w szczegółach?
torsan..ja teraz tylko 3/3 zobaczymy kto losuje wieczorem.Jak nie pała łysa ani moreno to system poleci
scols , to są przyjemności , obowiązki to pranie , sprzątanie , gotowanie
jackwar...pralka pierze a nie jagotujemy oboje i sprzątamy również razem
scolls...a co tak dziecko rozbawiło?uważaj bo jak na tym dachu wylądujemy z mała to Ty biedny będziesz
Lila tak jestem zły a nawet -zawsze ostatni ale naj,naj,naj a potem zobaczymy!
Witam wszystkich
moje takie :
1,2,3,4,14,15,16,19,27,28,30,41,42,45,47,51,52,53,56,58,59,72,73,74,75,80
szósek moze nie być.
Teraz idę tam , powodzenia
miroslav
moje takie :
1,2,3,4,14,15,16,19,27,28,30,41,42,45,47,51,52,53,56,58,59,72,73,74,75,80
szósek moze nie być.
Teraz idę tam , powodzenia
miroslav