Wpisy 106 024 – 106 124
13 kwietnia 2010 22:53 → 14 kwietnia 2010 20:56, 100 wpisów
to bardzo filozoficzne zdanie :) powiedz mi ile la tu musz popisać żeby się tego smoczka pozbyć?
Witam wszystkich graczy.
Wczoraj 13 i dlatego pechowy, bo żadna liczba mi nie weszła - norma?
No to na dziś:
43-25--18-62-70--45-33--13-27--58-24.
Wczoraj 13 i dlatego pechowy, bo żadna liczba mi nie weszła - norma?
No to na dziś:
43-25--18-62-70--45-33--13-27--58-24.
Witam Wszystkich i Pozdrawiam :)
Gała... wczoraj trafiłam w dwóch losowaniach, myślisz że ta passa może przejść jeszcze na dziś?
Kathy> o to ładnie gratuluje,ale warto spróbować bo może się okazać że Twoja passa jest dłuższa niż ci się wydaje.Wybór należy do ciebie.
Gała... no mam jeszcze trochę czasu na przemyślenie, ale patrząc na te plusy to rzadko wypadają moje , wczoraj nie miałam z tym problemu bo jak mówiłam wcześniej 13-tego zaszaleje.... no i się udało
Kathy>to życzę dobrych przemysleń i jeszcze lepszych trafień nie tylko plusa ale i 10/10.
Ponownie witam
Takie pytanko odnośnie plusa.
W jaki sposób go wyznaczacie.
Chodzi mi o liczbę, a nie zakres.
Takie pytanko odnośnie plusa.
W jaki sposób go wyznaczacie.
Chodzi mi o liczbę, a nie zakres.
Witam wszystkich użytkowników mam pytanie posiada ktoś kontakt gg lub e-mailowy do takich użytkowników jak:Sindbad lub Maniekg bo chciałbym zrozumiec ich system i zadać pare pytań,z góry dziekuje:-)
like10 >>> kontakt z Maniekg ma zapewne użytkownik "kogucik19" bo robił z nim jakieś ( nieudane ) interesy....
Witam:):) edi8:):) cierpliwość popłaca:)WITAM BARDZO SERDECZNIE:):)
Mavins ja sobie drukuje 1-80 z dużym powiekszeniem tak żeby były 1x1cm to w forme kwadratu biorę mój ASG na kulki. kartke wieszam na ścianie zamykam oczy i strzelam :P
nie wiem. musze spróbować. pukawka gdzies na szafie sie kurzy, ale skoro padło pytanie z zakresu jasnowidzenia to postanowiłem uruchomić fantazję ;)
zmieniając temat to powiem Wam że nie wiedziałem że Wawel jest własnością kościoła,ale nawet jak na mój patriotyczny gust to trochę przyświrowana decyzja. od nas do Krakowa chyba na rowerem bym prędzej dojechał niż pociągiem... :/
jest ktoś na tym forum kto ma kontakt do MANIEKG???ludzie żyjecie na tym forum?.
Jak będziesz strzelał z zamkniętymi oczami to będzie chybił-trafił
Like zważ na to że tu wpadają ludzie którzy żyją z totka. tacy z racji że regularnie zarobieni nie muszą żyć szybko;) chyba prędzej zdobędziesz to info jak założysz temat na forum...
to ja już wolę neptun żeby grabili do siebie niż rozdawali darmo tak jak nasze państwo robi i nadal chce robić. A Polska to taki dziwny kraj że prywaciarzom którzy przejmują te darowizny jedyne co się opłaca to majątek sprzedać ludzi zwolnić interes zamknąć. gdzie indziej nikt by nie pozwolił na takie numery ale tu tak.
witam ponownie
a nie możesz like10 wpisać się do księgi gości pożądanej osoby i czekać na odzew?
a nie możesz like10 wpisać się do księgi gości pożądanej osoby i czekać na odzew?
Władza i Kościół z ludźmi się nie liczą.Dla nich ważne jest,żeby przy korycie się trzymać.
witam dzis 13 23 pareczka i trojeczka 3 26 59
a wiecie że ten fircyk Mikke się szykuje wystąpić w wyborach? lubię jego wystąpienia satyryczne. jest mistrzem w układaniu nielogicznych ciągów zdań :D
Gała... z podanych przez ciebie liczb mam 3... każda na innym kuponie... plusa nie zaznaczyłam
gdańsk...nie nie moge czekać,a co do Twoich sugesti raczej sie nie pokieruje hehe śmieszny jesteś i tyle.
Like... cieprliwość pierwszą cnotą pokerzysty. totek jak ma cię oszukać to Cię oszuka a jak masz wygrać to wygrasz. jak nie dziś to jutro ten adres zdobędziesz
17 losowanie zestawu "dziesiątki" bez żadnej wygranej. Te 10 liczb, które przez 9 dni, nie potrafią nawet zapracować na "czwórkę" stają się powoli moją obsesją.
gdańsk...hahaha nie ciag sie tak bo z papci wypadniesz:-)hehe buhhh.
106025. status luke 2010-04-13 (22:57)home Lublin
to bardzo filozoficzne zdanie :) powiedz mi ile la tu musz popisać żeby się tego smoczka pozbyć?
Ha Belciu! Zajrzałam ci ja dzisiaj do tej Twojej beczki i co widzę: pewniak, parka, trójka i 5/10. Ja takich "cudów" od miesięcy nie widziałam ;))
WITAM!CO DO WCZORAJSZYCH WYGRANYCH SUM ZA 4/6,5/6 W LOTTO TO CHYBA ŻART Z ICH STRONY HE HE.HEJ HOSIU
Witam.LIKE10 Dopiero wróciłem i czytam że ktoś potrzebuje kontakt do MANIEG oto jego GG 6445177. Moje zdanie na jego temat jest negatywne,gdyż ten człowiek oszukał wielu graczy,wiec nie polecam ,ale jak ktoś chce to ma prawo.Po długim rekonesansie po Krakowie musze stwierdzić,że nie słyszałem ani jednej aprobaty co do pochówku Prezydenta w Krakowie na Wawelu,wszystkie opinie były negatywne.Ludzie w dyskusjach mówili że są Powązki,Aleje Zasłużonych i tam jest miejsce dla prezydenta.Reszta moich przemyśleń może ukaże sie na forum,tylko zastanawiam sie po co,to pisać.Pożyjemy zobaczymy.Pozdrawiam
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7770987,kaczorowski_obok_kaczynskich_na_wawelu_.html
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
hosia >>>> na forum,na forum :)
Pzdr :)
Znajdziesz przeważnie w temacie kogucika lub w temacie "49's"
Pzdr :)
Znajdziesz przeważnie w temacie kogucika lub w temacie "49's"
HE HE HOSIU CO TAK NEGATYWNIE PODCHODZISZ DO JOKERA HE TS DAJE LUDZIOM KOLEJNĄ NADZIEJE NA WZBOGACENIE SIĘ...
Witam;)może tam zajrzę;)
Prezydencki pogrzeb na telebimie w Londynie
Pogrzeb prezydenckiej pary zostanie pokazany na telebimie w centrum Londynu - informuje Polskie Radio Londyn.
Brytyjska Polonia we współpracy z ambasadą RP oraz Zjednoczeniem Polskim chce umożliwić mieszkańcom miasta udział w uroczystościach pogrzebowych na krakowskim Wawelu. Transmisję z tego wydarzenia będzie można obejrzeć na ogromnym ekranie stojącym na placu Trafalgar. Pod uwagę brana jest też druga lokalizacja, Park Gunnersbury w zachodnim Londynie.
Prezydencki pogrzeb na telebimie w Londynie
Pogrzeb prezydenckiej pary zostanie pokazany na telebimie w centrum Londynu - informuje Polskie Radio Londyn.
Brytyjska Polonia we współpracy z ambasadą RP oraz Zjednoczeniem Polskim chce umożliwić mieszkańcom miasta udział w uroczystościach pogrzebowych na krakowskim Wawelu. Transmisję z tego wydarzenia będzie można obejrzeć na ogromnym ekranie stojącym na placu Trafalgar. Pod uwagę brana jest też druga lokalizacja, Park Gunnersbury w zachodnim Londynie.
Film o katyniu i prawda o Katyniu zostanie upamiętniona na zawsze! Nawet Usa sie zastanawia i chce pokazac film u sibie.....
czemu tylko taką cene musielismy ponieść za prawde....
czemu tylko taką cene musielismy ponieść za prawde....
mam prośbę do koguta 19 - na czas żałoby zostaw swoje przemyślenia dla siebie,,,,pozdro,,,,,,,,
Egipska plaga dopadła hipcia,grypa,ból gardła,straszny katar i gorączką.I cztery przegrane zdrapki.
Raz jeden ksiądz zdenerwował się na hipcia,po zadaniu pytania dlaczego tak mało osób przyszło na mszę o uzdrowienie,czy ludzie wierzą w to że Jezus ma moc uzdrawiać.
Grzecznie proszę osoby które wiedzą jakie padną liczby wieczorem o podanie ich,żebym zdążył nadać i wysłać kupony.Pozdrawiam.
Pozdrawiam Dzikusa,który nie zapomniał o hipciu,bezbronnym i słabym graczu,któremu wiatr wieje w oczy i muszącym korzystać ze wskazówek bałwana.
Jak piszą o ojcu Pio,był to wyjątkowy zakonnik,bo wiele osób po spotkaniu z nim mówiło,że można było w nim rozpoznać Jezusa,czyli był wewnętrznie przemieniony.
Siostra Maria Antonia Parys miała kiedyś wizję,w której Bóg pokazał jej wszystkie zakony i opłakany stan Kościoła powszechnego,czyli często w kościele nie jest dobrze i muszą się pojawić charyzmatyczni osobnicy dla ratunku,przestrzegający praw ustalonych przez Boga.Przykład św Franciszek z Asyżu.Wydaje mi się,że w niektórych wspólnotach charyzmatycznych ludzie zapomnieli,że Jezus to nie kolega z klasy ale Bóg,który jest miłosierny ale także sprawiedliwy.
W związku,że Hosia,nie podała liczb podbiorę kilka Lily,a Ricardos chyba Hosia,dała Ci kilka klapsów za te 27+.
Witam. Ja oczekuje dzisiaj na skromną dyszkę 4,10,19,22,39,40,48,55,59,68, Pozdro.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,131,title,Radio-ZET-Tuz-po-katastrofie-samolotu-slychac-bylo-strzaly,wid,12171908,wiadomosc.html?ticaid=19fd3
Na 22:00 w MM:
33-43-60--34--42-35--67--58-7--19.
Oj fani Jokera.
Kolejne losowanie przed Wami.
Jak zwykle widać co się święci, a czas upływa.
33-43-60--34--42-35--67--58-7--19.
Oj fani Jokera.
Kolejne losowanie przed Wami.
Jak zwykle widać co się święci, a czas upływa.
Emeryt>>> borowiki mają broń a w czasie katastrofy pojawia się ogień co powoduje wystrzały. Koniec sensacji XXI wieku
Oświadczam uroczyście ze dzisaj wygram w Multi Multi :))))))))))))))))))))
kocio...z okazji wyjścia na plus po wczorajszych losowaniach MM i lotto wysłałam dzis moje 5 jokerków...