Wpisy 1 059 775 – 1 059 874
13 sierpnia 2012 23:42 → 14 sierpnia 2012 00:31, 100 wpisów
a bo co niektórzy juz mi 2 raz nie odpisali na mojepytanko ok.prosić sie nie bede
ja też zaraz pędzę spać ale jeszcze tak 10 minut będę
jeszcze muszę wojtasowi odpisać i za typować na jutrzejsze dwa losowania
cool cat dobranoc
może Pasko by dodac od nowego miesica jeszcze typowania na 6/6 7/7 8/8 9/9
michellex , tyle typów to by się nie zmieściło na stronce ale dostajesz punkty jak trafisz 9/10 i inne co za dużo to nie zdrowo
michellex ja to paskowi pisałem ale odpisał że nie planuję jak na razie żadnych zmian w tym dziale ale nie wiem może zmieni zdanie
Po prostu nie chciałem zbytnio już komplikować strony. Kiedyś było tylko typowania 1,2,3,5. Dodałem później typowanie 10 liczb ekstra... wydaje mi się, że wyczerpuje to apetyty większości. Być może kolejnym krokiem będzie pełna dowolność, ale jak mówię nie wiem czy to nie jest przerost formy nad treścią i dużo linków, opcji, itd. Może typowanie siódemek dodam ...
jackwar...jak zgarne 9/10 czy 10/10 to zdrapek nie potrzebuje
michellex może pasko się pojawi a jak nie to wpisz mu się w formularz kontaktowy albo w kg
kiedyś w TV były tylko 3 programy i się oglądało, potem w kablówce pojawiło się 60 i już nie ma co oglądać
pasko choć na razie siódemki jak by dało radę
pasko jackwar mówi prawdę
pasko...ale fajnie by było typować to co ma się w realu wysłane
pasko rozważ to proszę co piszę michellex bo myślę że to ma sens
pasko sam mam nieraz problem jak mam typować i pewnie bym wrócił do mniejszych liczb od kiedy się zarejestrowałem u ciebie to mam jedną zasadę to co wysyłam to typuję w przypadku multi multi plus oraz jokera choć ostatnio w jokera nie gram
jackwar dobranoc
gonzaga
dobra to ja uciekam życzę wszystkim kolorowych snów i spokojnej nocy a wszystkim grającym wysokich wygranych na jutro o 14:00 oraz 22:15 dobranocdo poklikania
ja teraz typuje tylko 5/5 i 10/10 to co mogę na tej stronce wprowadzić
michellex w środę choć święto jest to u mnie jest czynne ale jutro jeszcze zobaczę czy będzie otwarte na 100%
michellex
multi...okpilnuj tylko kuponika, żeby się gdzieś nie zapodział
michellex mam go w bezpiecznym miejscu jeszcze raz dobranoc wszystkim do poklikania
same dziewczyno juz poszła spać pod kołderem ..a facet łobuzaki jeszcze nadal oglodoć www xxx moze jeden scols nie śpi
Michalinko zapomnialem zapytac jak obiadek,wszyscy zadowolenia ziemniaczki sie ugotowaly
scols ..ty tu gadać z samicą ..ja oglądam na live sexe z zagranicy
krzysio pintolu stracisz cala wygrana kasiore na panienki w tv sciagnela Ci chociaz majtki
scolls..nie strace kasiorka ..jutro pintole gram 3/3 i mała stawka postawie 5 i jeden zakład
michellex..przyjdz do londyna scols ...mozesz siedzie na kolanach scols xxx i znikam...
michellex ..scols ma ładnie pokój i czysto duze wolne miesjce łózko , i pojedzie do scols xxx i znikam.. kiedyś widziałem foto
Michalinka ja to mam tak ze albo nie pracuje wclae i leze bykiem albo pracuje po 16h na dobe i nie mam czasu nawet dobrze sie wyspac
witam witam dzidy
scolls...jak sie zajdzie ta wlaściwa, to sie i czas znajdzie i da się wszystko pogodzić a jak
scolls....prawda mówisz twój wiek
scolls uuu ale buziakow hehehe a wszystko git,po powrocie z francjji jakos leci spokojnie
michellex
czesc pintol xxx krzysio

majorka..