Wpisy 1 059 573 – 1 059 672
13 sierpnia 2012 22:20 → 13 sierpnia 2012 22:54, 100 wpisów
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 02,03,05,06,08,11,12,13,15,17,20,21
lila no niedobre to losowanko,czy komuś się powiodło?????????
Lila- wiem, że kwaity na pewno przesłałema życzenia nie pamiętam
ale wybacz - byłem Lila zajęty 4.08 organizowaniem super ślubu dla znajomego kolegi rajdowca terenowego a
jechało 15 samochodów cywilnych
i prowadziło parę młodą jeszcze 12 samochodów obłoconych - na żywca po jeździe terenowej, po błocie, lesie itd. takiego ślubu nikt nie widział, jak miasto istnieje
ale wybacz - byłem Lila zajęty 4.08 organizowaniem super ślubu dla znajomego kolegi rajdowca terenowego a
jechało 15 samochodów cywilnych
i prowadziło parę młodą jeszcze 12 samochodów obłoconych - na żywca po jeździe terenowej, po błocie, lesie itd. takiego ślubu nikt nie widział, jak miasto istnieje
coś sie zaczyna dziać bo mam 6/10 szkoda że nie zaznaczyłam opcji plus
w czwartek wracam do polskiej rzeczywistości ,może coś wykombinuje po niebycie w Ojczyźnie
lila numer wpisu: 1059553
Dzisiaj losowanie na Multipasko oglądało aż...640 osób.. .
multi: no ale o co chodzi? może mnie coś ominęło? przecież stałem za Wami słupem cały czas, specjalnie wszedłem na chat po to...
lila admin u mnie nie chroniony tylko dlatego że jest administratorem strony to dla pasko następnym razem będzie i będzie żle
pasko nie udawaj przecież wiesz o co chodzi
no widzę, że nie chcecie mi napisać o co chodzi, daję 2 minuty i wracam do innych obowiązków.
ale tak z nieco innej beczki dzisiaj będąc w Atherstone-małej angielskiej mieścinie w sklepie typu fundacyjnego nabyłam fajne dżinsy za 3,45 funta!!!!!!!!!!!!!!!18złna nasze!!!!!!!!
Klonują mi śię wpisy w komputerze.. .
pasko jakom admin to już powinieneś tej osobie wpisać ostrzeżenie u niego w księdze gości
mała1438
michellex
reniuszka
michellex
reniuszka
Pasko...chodzi o to że,a więc: Wchodzi sobie takie krecisko i wyzywa ludzi od matołów i osłów.O to chodzi
michellex dorwij Moreno niech zrekompensuje to kawą w najdroższej kawiarence
pasko jak ty nie wiesz co się u ciebie dzieję to co ty za administrator strony jesteś
miałem go od razu zablokować? wiedziałem, że mamy mocniejsze argumenty i nie ma szans....
ja lubię podyskutować z osobami które myślą inaczej. To jest wyzwanie...
multi multi...spokojnie jutro kupimy coś w sklepie na krety.Jakiś odstraszacz albo coś innego
lila dzięki ze napisałaś o co chodzi bo ja nie już sił
multi multi: przecież gość powiedział, że stąd spada i nie zamierza wracać. Dla mnie to wystarczyło.
Liczba dnia.. .
" Na olimpiadę do Londynu pojechało 218 sportowców i .......189 oficjeli.. ."
" Na olimpiadę do Londynu pojechało 218 sportowców i .......189 oficjeli.. ."
pasko z inteligentnymi inaczej nie rozmawiam oczywiście nie chodzi o ciebie tylko o tą osobę
no jeden kret ..tak mówił osłów ..słyszałem dzisiaj
oj oj... faktycznie Wam dał w kość. Przyznam, że jak zaatakował dyskusją byłem w pracy i w sumie i tak rzuciłem obowiązki, żeby kontrolować sytuację. Być może pisał coś jeszcze wcześniej czego już przeoczyłem.
pasko dla mnie niestety nie starczy blokada konta i koniec a nie dziki zachód normalni ludzie chcą tu być a nie matoły inteligentne inaczej
pasko przyznam nieraz też mi się wszystko nie podoba i powiem co myślę ale nie aż tak a z reguły to jestem przeciętnym użytkownikiem tej strony
pasko sprawdż czy dragon a krecik10 to ta sama osoba
mała1438 dzięki
Hura .. .Wiem.. .
Kret to szpieg wynajęty przez totalizatora, aby śiał zamęt na tej stronie.. .
'Precz z kretem.. ."
Kret to szpieg wynajęty przez totalizatora, aby śiał zamęt na tej stronie.. .
'Precz z kretem.. ."
Do jutra ludzieeeeeeeee
mala1438....
michellex...
multi multi...
wojtas...
mala1438....
michellex...
multi multi...
wojtas...
pasko mam nadzieję że chociaż upomnienie się znajdzie na jego koncie w księdze gości bo inaczej mnie tu długo nikt nie zobaczy na tym czacie a i pójdę dalej uwierz mi u mnie "jak konsekwencja to po trupach"
Lila.. .
Lila, nie chcę szukać i wracać do tych kwiatów i życzeń, bo naprawdę byłem zakręcony w te dni, aby wszystko wypadło jak najlepiej, w końcu wbyłem za wszystko odpowiedzialny, a wszystko wypadło SUPEROWO,w takim dniu dla MŁDEJ PARY to przecież coś wielkiego - pamiętam tylko, że dla Ciebie na więcej kwiatów NIEJAKI pasko nie pozwolił
więc przyjmij życzenia jeszcze raz
" Na drodze życia są światła i mroki,
raz szczęście jasne, raz smutek głęboki,
ale gdy razem idzie się we dwoje,
łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje..."
Więc życzę Tobie /Młodej Parze oczywiście/,
by życie dało Wam wszystko,
co w darze dać może:
szczęścia, pogody,
dużo uśmiechów i wiecznej radości
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
więc przyjmij życzenia jeszcze raz
" Na drodze życia są światła i mroki,
raz szczęście jasne, raz smutek głęboki,
ale gdy razem idzie się we dwoje,
łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje..."
Więc życzę Tobie /Młodej Parze oczywiście/,
by życie dało Wam wszystko,
co w darze dać może:
szczęścia, pogody,
dużo uśmiechów i wiecznej radości
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
lila życzę spokojnej nocy a jutro wysokich wygranych dobranoc
reniuszka 8/10 na chybił trafił
lila ..dobranoc
dla ciebie link www
--------
http://www.iv.pl/images/86858805459848919626.jpg
------
dla ciebie link www
--------
http://www.iv.pl/images/86858805459848919626.jpg
------
pasko ok dziękuję
Lila - przepraszam, że spóźnione, pisałem wyżej dlaczego
ale wierz mi
na pewno z całego SERCA
do końca tak naprawdę nie wierzyłem
ale wierz mi
na pewno z całego SERCA
do końca tak naprawdę nie wierzyłem
pasko...
Co jakis czas wybucha afera o kogos... Sluchaj moge zapytac o pewna sytuacje co tu byla i o co wtedy wlasciwie chodzilo ?...
Co jakis czas wybucha afera o kogos... Sluchaj moge zapytac o pewna sytuacje co tu byla i o co wtedy wlasciwie chodzilo ?...
Pasko. To się chwali. Uważam, że krecik10 był po kilku głębszych z niedzieli i pisał te bzdury z pozycji frustrata. A tak w ogóle po pierwszym wpisie powinien dostać zółtą kartkę, po drugim drugą a po trzecim czerwoną i blokadę na czacie. No, ale wymagało by to Twojego śledzenia czatu przez 24 h