Wpisy 1 059 473 – 1 059 572
13 sierpnia 2012 21:57 → 13 sierpnia 2012 22:20, 100 wpisów
Multi multi plus. Lila. Uważamm, że Pasko powinien wprowadzić system żółtych kartek za sianie zamętu na czacie. Pierwsza żółta kartka- upomnienie. Druga- ostrzeżenie a czerwona to blokada na czacie.
Kto dzisiaj prowadzi losowanie.. .
xelon
liluś ale ogólnie
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
i uciekam
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
i uciekam
wojtas198721002
Multi.. .
-------------------
-------------------
+ 13.
marekg dokładnie tak jak mówisz do trzech razy sztuka i blokada dożywotnia na danym adresie IP
multi multi
Wędrowca
marek
Wędrowca
marek
emeryt
Dziękuję za namiary spisałam . Jednak mimo mojej miłości do Bałtyku i Sopotu pozostanę przy planie A czyli zwiedzaniu mojej małej ojczyzny w trakcie urlopu. Szczególnie, że po południu okazało się, że w zakładzie gdzie mam takie małe zlecenie niestety o wolnym nie ma mowy i jeden dzień w każdym tygodniu urlopu mam zajęty.
Dziękuję za namiary spisałam . Jednak mimo mojej miłości do Bałtyku i Sopotu pozostanę przy planie A czyli zwiedzaniu mojej małej ojczyzny w trakcie urlopu. Szczególnie, że po południu okazało się, że w zakładzie gdzie mam takie małe zlecenie niestety o wolnym nie ma mowy i jeden dzień w każdym tygodniu urlopu mam zajęty.
Lilcia
medea
Wojtas.. .
lila a może mu tego brak i jest przez to nie zadowolony
Lilka kurde pol roku mnie tu nie bylo heh WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA dobrze ze inni juz nie maja lepiej niz ja PPP
wojtas198721002 dzięki za wpis póżniej odpiszę
Znów jakaś strzelanina w Ameryce.. .
multi multi..a może i mu brakchyba że Tak jak pisał dzisiaj cool cat,kret jedzie w kiblu na własną rękę
lila a to te samo konto?
multi multi..nie,cool cat.tofranek sprzedawca firanek,nie może wejść na starym niku a krecisko to krecisko
lila rozumiem
multi multi-a co to tam się działo??
multi multi...miałam kiedyś w ogrodzie krecisko.Pies rozkopał mu wszystkie kopce i krecisko się wyniosło.Morał z tego mamy taki że,na MP trzeba Psa napuścić
wedrowiec
Nic nowego pod słońcem Jakby u nas wszyscy kałachy w domach mieli to dopiero byśmy Amerykańcom pokazali a tak co najwyżej szwagier szwagrowi na weselu gębę sztachetą lub tulipanem z flaszki przejedzie. A media mamy teraz takie, że do byle jakiego morderstwa nie przyjadą tylko do takiej ręka, noga, mózg na ścianie Okropne, ale prawdziwe.
Nic nowego pod słońcem Jakby u nas wszyscy kałachy w domach mieli to dopiero byśmy Amerykańcom pokazali a tak co najwyżej szwagier szwagrowi na weselu gębę sztachetą lub tulipanem z flaszki przejedzie. A media mamy teraz takie, że do byle jakiego morderstwa nie przyjadą tylko do takiej ręka, noga, mózg na ścianie Okropne, ale prawdziwe.
emeryt
Ale za to w przyszłym roku postaram się wszystko lepiej zaplanować
Ale za to w przyszłym roku postaram się wszystko lepiej zaplanować
wojtas...no a co krecisko mogło zdziałać? Powyzywał ludzi od matołów i osłów i to wszystko na co było go stac
Lilcia-jakie krecisko??
Lila
A najgorsze, ze ludzie teraz takie nieoczytane. Nawet wyzwiska ubożuchne i takie jakieś oklepane
A najgorsze, ze ludzie teraz takie nieoczytane. Nawet wyzwiska ubożuchne i takie jakieś oklepane
Już jest 220 osob na Multipasko.. . W ubiegłym tygodniu było aż 610 osób.. .
lila krety zawsze robią dużo hałasu
medea76-i tego Ci życzę
tzn.podwójnego urlopu
wiem, że dzięki wypoczynkowi człowiek ma większą chęć i motywację do pracy
tzn.podwójnego urlopu
wiem, że dzięki wypoczynkowi człowiek ma większą chęć i motywację do pracy
medea.....brak słów normalnie.Wejść na czat i wyzywać ludzi ni gruszki ni z pietruszki od matołów i osłówChyba mało oczytany
Lilcia-to trzeba krecisko do kibelka wrzucić,tam jego miejsce
wojras...Pasko chyba już wrzucił ale co tam wrzucać jak to takie małe,na dłoni się mieści i do tego jeszcze ślepe
lila pewnie analfabeta w dodatku
Lilcia-wojras też ładnie
dobra a teraz kuponik trzeba przygotować i losowanie
Lila
1059513. emeryt 2012-08-13 (22:08)
o ja tu czytam > jakaś nowa droga życia ?
o co tu chodzi ?
1059513. emeryt 2012-08-13 (22:08)
o ja tu czytam > jakaś nowa droga życia ?
o co tu chodzi ?
316
Lila
Uwaga musimy byc bardziej poprawni politycznie. Zieloni i inni spece od poprawności politycznej nie śpią. A za takie potraktowanie inwalidy to nam normalnie łańcuchami emotikonki oplączą
Uwaga musimy byc bardziej poprawni politycznie. Zieloni i inni spece od poprawności politycznej nie śpią. A za takie potraktowanie inwalidy to nam normalnie łańcuchami emotikonki oplączą
....lila znuw chumory opadna po losowaniu...ale juz nie przez krecika tylko liczby
pan prowadzi przystojny?
multi multi plus 1984: o co chodzi, że niby ja coś pozwalam? Przecież z kretem była merytoryczna dyskusja i chyba wygraliśmy. Skąd pomysł, że byłem po jego stronie albo coś?
03,36
Pasko...kurde Ty w dupę też dostaniesz jak będzie potrzeba,nie myśl że,nie bo szefem jesteś
557
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
08,10,11,15,16,26,27,37,38,46,47,51,52,54,59,61,68,74,75,77
Plusem jest liczba: 15
08,10,11,15,16,26,27,37,38,46,47,51,52,54,59,61,68,74,75,77
Plusem jest liczba: 15
Użytkownik camelll trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik nianiek_52 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik nianiek_52 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
608
ale dupa zbitaJak babkę w kapcie już więcej nie wysyłam jak ta menda Hiszpańska będzie losować
640 Rekord.. .
No to wracamy to starych "dobrych" czasów gdy Moreno = porażka. Trudno pobawimy się jutro. Teraz znikam
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 23, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 09,17,42,50
Wylosowany Joker to: 23, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 09,17,42,50