Wpisy 1 059 511 – 1 059 610
13 sierpnia 2012 22:07 → 13 sierpnia 2012 22:30, 100 wpisów
wedrowiec
Nic nowego pod słońcem Jakby u nas wszyscy kałachy w domach mieli to dopiero byśmy Amerykańcom pokazali a tak co najwyżej szwagier szwagrowi na weselu gębę sztachetą lub tulipanem z flaszki przejedzie. A media mamy teraz takie, że do byle jakiego morderstwa nie przyjadą tylko do takiej ręka, noga, mózg na ścianie Okropne, ale prawdziwe.
Nic nowego pod słońcem Jakby u nas wszyscy kałachy w domach mieli to dopiero byśmy Amerykańcom pokazali a tak co najwyżej szwagier szwagrowi na weselu gębę sztachetą lub tulipanem z flaszki przejedzie. A media mamy teraz takie, że do byle jakiego morderstwa nie przyjadą tylko do takiej ręka, noga, mózg na ścianie Okropne, ale prawdziwe.
emeryt
Ale za to w przyszłym roku postaram się wszystko lepiej zaplanować
Ale za to w przyszłym roku postaram się wszystko lepiej zaplanować
wojtas...no a co krecisko mogło zdziałać? Powyzywał ludzi od matołów i osłów i to wszystko na co było go stac
Lilcia-jakie krecisko??
Lila
A najgorsze, ze ludzie teraz takie nieoczytane. Nawet wyzwiska ubożuchne i takie jakieś oklepane
A najgorsze, ze ludzie teraz takie nieoczytane. Nawet wyzwiska ubożuchne i takie jakieś oklepane
Już jest 220 osob na Multipasko.. . W ubiegłym tygodniu było aż 610 osób.. .
lila krety zawsze robią dużo hałasu
medea76-i tego Ci życzę
tzn.podwójnego urlopu
wiem, że dzięki wypoczynkowi człowiek ma większą chęć i motywację do pracy
tzn.podwójnego urlopu
wiem, że dzięki wypoczynkowi człowiek ma większą chęć i motywację do pracy
medea.....brak słów normalnie.Wejść na czat i wyzywać ludzi ni gruszki ni z pietruszki od matołów i osłówChyba mało oczytany
Lilcia-to trzeba krecisko do kibelka wrzucić,tam jego miejsce
wojras...Pasko chyba już wrzucił ale co tam wrzucać jak to takie małe,na dłoni się mieści i do tego jeszcze ślepe
lila pewnie analfabeta w dodatku
Lilcia-wojras też ładnie
dobra a teraz kuponik trzeba przygotować i losowanie
Lila
1059513. emeryt 2012-08-13 (22:08)
o ja tu czytam > jakaś nowa droga życia ?
o co tu chodzi ?
1059513. emeryt 2012-08-13 (22:08)
o ja tu czytam > jakaś nowa droga życia ?
o co tu chodzi ?
316
Lila
Uwaga musimy byc bardziej poprawni politycznie. Zieloni i inni spece od poprawności politycznej nie śpią. A za takie potraktowanie inwalidy to nam normalnie łańcuchami emotikonki oplączą
Uwaga musimy byc bardziej poprawni politycznie. Zieloni i inni spece od poprawności politycznej nie śpią. A za takie potraktowanie inwalidy to nam normalnie łańcuchami emotikonki oplączą
....lila znuw chumory opadna po losowaniu...ale juz nie przez krecika tylko liczby
pan prowadzi przystojny?
multi multi plus 1984: o co chodzi, że niby ja coś pozwalam? Przecież z kretem była merytoryczna dyskusja i chyba wygraliśmy. Skąd pomysł, że byłem po jego stronie albo coś?
03,36
Pasko...kurde Ty w dupę też dostaniesz jak będzie potrzeba,nie myśl że,nie bo szefem jesteś
557
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
08,10,11,15,16,26,27,37,38,46,47,51,52,54,59,61,68,74,75,77
Plusem jest liczba: 15
08,10,11,15,16,26,27,37,38,46,47,51,52,54,59,61,68,74,75,77
Plusem jest liczba: 15
Użytkownik camelll trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik nianiek_52 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik nianiek_52 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
608
ale dupa zbitaJak babkę w kapcie już więcej nie wysyłam jak ta menda Hiszpańska będzie losować
640 Rekord.. .
No to wracamy to starych "dobrych" czasów gdy Moreno = porażka. Trudno pobawimy się jutro. Teraz znikam
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 23, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 09,17,42,50
Wylosowany Joker to: 23, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 09,17,42,50
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 02,03,05,06,08,11,12,13,15,17,20,21
lila no niedobre to losowanko,czy komuś się powiodło?????????
Lila- wiem, że kwaity na pewno przesłałema życzenia nie pamiętam
ale wybacz - byłem Lila zajęty 4.08 organizowaniem super ślubu dla znajomego kolegi rajdowca terenowego a
jechało 15 samochodów cywilnych
i prowadziło parę młodą jeszcze 12 samochodów obłoconych - na żywca po jeździe terenowej, po błocie, lesie itd. takiego ślubu nikt nie widział, jak miasto istnieje
ale wybacz - byłem Lila zajęty 4.08 organizowaniem super ślubu dla znajomego kolegi rajdowca terenowego a
jechało 15 samochodów cywilnych
i prowadziło parę młodą jeszcze 12 samochodów obłoconych - na żywca po jeździe terenowej, po błocie, lesie itd. takiego ślubu nikt nie widział, jak miasto istnieje
coś sie zaczyna dziać bo mam 6/10 szkoda że nie zaznaczyłam opcji plus
w czwartek wracam do polskiej rzeczywistości ,może coś wykombinuje po niebycie w Ojczyźnie
lila numer wpisu: 1059553
Dzisiaj losowanie na Multipasko oglądało aż...640 osób.. .
multi: no ale o co chodzi? może mnie coś ominęło? przecież stałem za Wami słupem cały czas, specjalnie wszedłem na chat po to...
lila admin u mnie nie chroniony tylko dlatego że jest administratorem strony to dla pasko następnym razem będzie i będzie żle
pasko nie udawaj przecież wiesz o co chodzi
no widzę, że nie chcecie mi napisać o co chodzi, daję 2 minuty i wracam do innych obowiązków.
ale tak z nieco innej beczki dzisiaj będąc w Atherstone-małej angielskiej mieścinie w sklepie typu fundacyjnego nabyłam fajne dżinsy za 3,45 funta!!!!!!!!!!!!!!!18złna nasze!!!!!!!!
Klonują mi śię wpisy w komputerze.. .
pasko jakom admin to już powinieneś tej osobie wpisać ostrzeżenie u niego w księdze gości