Wpisy 1 059 411 – 1 059 510
13 sierpnia 2012 21:35 → 13 sierpnia 2012 22:07, 100 wpisów
lila
lila to zerknij to gdzie jest ostatnich 20 wpisów w kg
lila ja mówię ogólnie oddanych 20 wpisów przez użytkowników wpis nr 2
Witam. Multi,multi.plus. Ładnie podsumowałeś krecika10. Podoba mi się
lila ta osoba mnie nie długo pozna jaki mogę być jak nie ustąpi
marekg
lila i jeszcze o kogoś ale tą drugą osobę zostawię na deser
Lila. Krecik10 dzisiaj ubliżał grajacym. a m.m+ go podsumował w księdze gości
medea76
multi multi..masz rację bo tych klonów się narobiło,nie wiadomo z kim człowiek ma do czynienia Nie wiem po kiego luja ludziska się klonują
marekg tylko szkoda że pasko tego nie widzi ale jak pasko nie zareaguję to ja zareaguję i tyle
lila to prawda
multi multi..może nie ma Pasko na czacie.Przeciez pracuje więc spokojnie,będzie dobrzea kret niech ryje ale niekoniecznie tu na stronce
lila pasko nie jest lepszy ale jeszcze trochę poczekam na rozwój sprawy
emeryt
multimulti plus. Sądzę, że krecik10 to typowy okaz frustrata. Swoją drogą gratuluję Tobie świetnych typowań. Czekałem długo kto mnie zluzuje z liderowania.
lila jeżeli ta osoba zlikwiduję wpis to wpiszę dwa takie same itd
multi multi..prawdopodobnie połowa tych co szukają zadymy to gówniarzeria ale już niedługo się szkoła zaczyna
Emeryt.. .
lila też tak myślę ten nick raczej osoba dorosła nie daję że słowem DOROSŁA
Lila.. .
Medea.. .
marekg albo i tak dorosły dzieciak jak to on określa osoby na tej stronie zobaczymy jeszcze pół miesiąca zostało a ty też jeszcze możesz mieć pierwsze miejsce w końcu w punktacji daleko nie jesteśmy
lila widziałem z telefonu
medea76 {{uścisk}}
jest jeszcze miejsce na campingu z którego wchodzi się na plażę- od płotu campingu do piasku plażowego wejściowego na plażę jest 6-7 metrów
Lila-
jest jeszcze miejsce na campingu z którego wchodzi się na plażę- od płotu campingu do piasku plażowego wejściowego na plażę jest 6-7 metrów
Lila-
Problem z kretami to jest taki, że jak ci już nerwy puszczają i wsadzasz w akcie rozpaczy dynamit w kretowisko to po opadnięciu dymu teren wygląda jak po wojnie nuklearnej a wredne krecisko pokazuje ci na szczycie kretowiska mniej szlachetną część ciała
W tym przypadku pamiętając poprzednie nicki tej osoby będzie podobnie
W tym przypadku pamiętając poprzednie nicki tej osoby będzie podobnie
wędrowca netowy
Multi multi plus. Lila. Uważamm, że Pasko powinien wprowadzić system żółtych kartek za sianie zamętu na czacie. Pierwsza żółta kartka- upomnienie. Druga- ostrzeżenie a czerwona to blokada na czacie.
Kto dzisiaj prowadzi losowanie.. .
xelon
liluś ale ogólnie
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
i uciekam
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
i uciekam
wojtas198721002
Multi.. .
-------------------
-------------------
+ 13.
marekg dokładnie tak jak mówisz do trzech razy sztuka i blokada dożywotnia na danym adresie IP
multi multi
Wędrowca
marek
Wędrowca
marek
emeryt
Dziękuję za namiary spisałam . Jednak mimo mojej miłości do Bałtyku i Sopotu pozostanę przy planie A czyli zwiedzaniu mojej małej ojczyzny w trakcie urlopu. Szczególnie, że po południu okazało się, że w zakładzie gdzie mam takie małe zlecenie niestety o wolnym nie ma mowy i jeden dzień w każdym tygodniu urlopu mam zajęty.
Dziękuję za namiary spisałam . Jednak mimo mojej miłości do Bałtyku i Sopotu pozostanę przy planie A czyli zwiedzaniu mojej małej ojczyzny w trakcie urlopu. Szczególnie, że po południu okazało się, że w zakładzie gdzie mam takie małe zlecenie niestety o wolnym nie ma mowy i jeden dzień w każdym tygodniu urlopu mam zajęty.
Lilcia
medea
Wojtas.. .
lila a może mu tego brak i jest przez to nie zadowolony
Lilka kurde pol roku mnie tu nie bylo heh WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA dobrze ze inni juz nie maja lepiej niz ja PPP
wojtas198721002 dzięki za wpis póżniej odpiszę
Znów jakaś strzelanina w Ameryce.. .
multi multi..a może i mu brakchyba że Tak jak pisał dzisiaj cool cat,kret jedzie w kiblu na własną rękę
lila a to te samo konto?
multi multi..nie,cool cat.tofranek sprzedawca firanek,nie może wejść na starym niku a krecisko to krecisko
lila rozumiem
multi multi-a co to tam się działo??