Wpisy 1 058 750 – 1 058 849
13 sierpnia 2012 14:42 → 13 sierpnia 2012 15:31, 100 wpisów
http://www.e-ogrody.pl/Ogrody/1,113393,6822914,Kret___7_sposobow_jak_sie_go_pozbyc.html
w/g Pasko:
347.168 X 2,5 = 867.920
do wypłaty:
345.664 złote
czyli gorzej niż u PANA GOLD AMBER
bo ON odciąga rzekomo tylko ok. 40 % zamrożonego kapitału
347.168 X 2,5 = 867.920
do wypłaty:
345.664 złote
czyli gorzej niż u PANA GOLD AMBER
bo ON odciąga rzekomo tylko ok. 40 % zamrożonego kapitału
Pasko >>>> 1058756. krecik10 2012-08-13 (14:45)
Dobra idę bo nie mogę patrzeć na matołów którzy grają
Dobra idę bo nie mogę patrzeć na matołów którzy grają
krecik prosze idz juz sobie i nie odbieraj nam juz ostatniej szansy:MY TEZ CHCEMY ZOSTAC MILIONERAMI
krecik ale patrz... dzisiaj ktos podal 5z5 w Multi Multi. Jesli Cie posluchal to kupil babci kwiatka, jesli nie to moze teraz kupic kilka bukietow i jeszcze mu zostanie na inne przyjemnosci
michellex wszystkie mlode ziemniaczki jada sie w lupinach no chyba ze sa smazone to oczywiscie obrane
dzień dobry
I po co sobie nerwy psuć ? - cykl, albo faza taka
306512. krecik10 2011-05-18 (15:13)
po co obstawiać liczby,jak i tak zawsze Totalizator wasze liczby ma w swoim systemie i robi co chce.Rachunek prawdopodobieństwa działa na ich stronę.Szkoda waszego czasu.
306514. Robal_36 2011-05-18 (15:17)
/.../
Nikt nic nie trafił ? Skarbonka lepsza ?
Podasz numer konta, czy masz jakieś inne propozycje ?
Grałeś/aś, czy tylko pouczasz ?
................................
e46
i
I po co sobie nerwy psuć ? - cykl, albo faza taka
306512. krecik10 2011-05-18 (15:13)
po co obstawiać liczby,jak i tak zawsze Totalizator wasze liczby ma w swoim systemie i robi co chce.Rachunek prawdopodobieństwa działa na ich stronę.Szkoda waszego czasu.
306514. Robal_36 2011-05-18 (15:17)
/.../
Nikt nic nie trafił ? Skarbonka lepsza ?
Podasz numer konta, czy masz jakieś inne propozycje ?
Grałeś/aś, czy tylko pouczasz ?
................................
e46
i
krecik10 zaloz fundacje STOP HAZARDOWI ODBIERZEMY WAM NAWET MARZENIA
1058776. krecik10 2012-08-13 (14:52)
michellex ty osle graj dalej
michellex ty osle graj dalej
Pasko pomyśl logicznie jaki jest wynik końcowy u 99% grających .Żenujący czy Minusowy
byłem w sklepie i wróciłem..
panie robalusaiiaa..
panie robalusaiiaa..
krecik10 to jest niewazne ludzie graja bo chca sie poczuc tak:
http://www.youtube.com/watch?v=nafEF6BSksE
http://www.youtube.com/watch?v=nafEF6BSksE
pasko Jak wchodzisz dziesięć razy w gówno to nie wchodzisz jedenasty.Logiczne dla was to czynie
krecik10: całkowicie się zgadzam. No ale jak mówiłem, wytłumacz to temu 1% żeby nie grali. Gdyby dziś Totalizator powiedział, że skończył biznes i że zwróci wszystkim za ostatnie kupony, to 99% by się ucieszyło, ale 1% mogłoby przeżyć prawdziwy dramat. Jesteś samolubny, że nie liczy się dla Ciebie ten 1% społeczeństwa
krecik10...patrz w profilu ona michellex nie osioł
krecik10 99,99% ludzi ktorzy graja w lotto nie ma szans zostac w normalny i uczciwy sposob milionerami wiec graja i temu 0.01% sie udaje tak to dziala i kazdy zdaje sobie z tego sprawe lub prawie kazdy
pasko spójrz ja ci ludzie są uparci na swojm,to jeszcze dzieci albo nie dorośli
pasko...nie przyznawaj krecikowi racjirachunek prawdopodobieństwa nie jest zadną tajemnicą! wszyscy wiedzą jakie są szanse 1:do iluś tam... liczy się szczęście, gra ten co chce i tyleide narazie
robal...zobacz michellex cycka w profilu ładnie trafiła ..dokładnie została 1 tysiaki
krecik10: każdy ma jakąś rozrywkę. No może lepiej poszukaj forum palaczy i wytłumacz im po jaką cholerę puszczać codziennie nawet 10 zł z dymem...
macie statystyki na forum i widzicie jak te 0,1 wygrywa miliony.Ślepi jesteście .Dla mnie jest to hazard połączony z głupotą ,marnotrawstwem,to tak jak alkoholicy
krecik10 w UK dzieki lotto 2800 osob zostało milionerami,ciekawe co by Ci odpowiedzieli gdybys im powiedzial te swoje wywody,kopneli by Cie w tylek bo wiekszosc z nich miala marzenia i w normalny uczciwy spoosb zdecydowana wiekszosc z nich nie mialaby szansy dorobic sie tak ogromnych pieniedzy
a 100 milionów ludzi milionerami co normalnie pracują ,a nie wierzą w mrzonki
krecik10 to moze Ty nalezysz do tych 100 milionow ja nie i raczej Ci co graja tez nie
albo kol. się uda do jakiej mordowni i powie, że kol bywalcy spożywając
gooownem sie raczą
i pooowooooo
gooownem sie raczą
i pooowooooo
Pasko ja niestety jestem osoba palaca, ale wolalbym te pieniadze wtopic w wygrana
Ja się tylko zgodziłem w kwestii, że 99% nie zostanie bogatymi ... co nie zmienia ogólnie mojej postawy, że granie w Lotto jest czymś dającym wiele emocji i każdy może być jutro w tym przysłowiowym 1% krecik10: jesteś na portalu z definicji pasjonatów gier liczbowych i musisz się z tym pogodzić. Hazard jest czymś złym, ale to jest skrajność w przypadku Lotto... równie dobrze można pisać, że sex jest czymś złym
krecik10 tak naprawde tym ludziom sami zazdroscimy, ale oni nie wygrali przez swoja pyche tylko przez szczescie, ewentualnie przez konsekwencje
krecik10 moze dla Ciebie lepszym pomyslem byloby zalozenie kolejnej firmy Amber Sramber i w ten spoosb zarobienie godziwych pieniedzy
krecik10 >>> nie wiem co modzisz, i o co Ci chodzi. Nikt nie każe Ci grać - nam też nie. Wszystko to z własnej woli
scolls ma rację - ja gram z od dawna z maleńką nadzieją że kiedyś trafię większą kwotę - niekoniecznie miliony! Jestem już na emeryturze i zarobić fortunę nie mam szans. A w Lotto? A nuż się coś trafi.Kiedyś trafiłem po parę tysięcy - ale dość dawno !
scolls ma rację - ja gram z od dawna z maleńką nadzieją że kiedyś trafię większą kwotę - niekoniecznie miliony! Jestem już na emeryturze i zarobić fortunę nie mam szans. A w Lotto? A nuż się coś trafi.Kiedyś trafiłem po parę tysięcy - ale dość dawno !
Napiszę krótko -ja już nie gram ,bo grałem przegrywałem,wygrywałem ,ale sumując przez dobre parę lat 90 % przegrywałem i widzę na tym forum się to potwierdza i nie tylko.Chciałem tylko was ustrzec od złego nawyku, a nie umieliście to docenić.Ale jak dojrzejecie to zrozumiecie że miałem racje.Żegnam >przepraszam za obrazy wszystkich.
jak trafiłeś i wygrałeś parę tysięcy to musisz przegrać kilkanaście, bo ci nie odpuści
ludzie niektorzy wygrywaja tyle co zainwestowali, znam kolege co gra juz z 10 lat i mowi ze jest na 0
chyba raczej jest zerem
co ma demokracja do uzależnienia???hhehhhehehhe
co ma demokracja do uzależnienia???hhehhhehehhe
prawda jest taka i nie ma sie co oszukiwac ze z uczciwej pracy nikt z nas nie jest w stanie "dorobic" sie milionow do konca zycia chyba ze jest taką szują jak pan Plichta wiec pozostaje jedyna mozliwosc lotto,dlatego graja miliony zwyklych ludzi na calym swiecie
prawda jest taka:
jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził
na pohybel FRAJERÓW
jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził
na pohybel FRAJERÓW
Robal
Alkocholizm, jak i inne uzaleznienia w tym hazard , to choroba , ktora należy leczyć ..to nie jest głupota..krecik CHOROBA.. Zapewne tez masz nałogi.. nawet jedno piwko dziennie z potrzeby..tez jest nalogiem.
Akoholik nie jest głupi, jest czlowiekiem chorym.. tyle
Alkocholizm, jak i inne uzaleznienia w tym hazard , to choroba , ktora należy leczyć ..to nie jest głupota..krecik CHOROBA.. Zapewne tez masz nałogi.. nawet jedno piwko dziennie z potrzeby..tez jest nalogiem.
Akoholik nie jest głupi, jest czlowiekiem chorym.. tyle
Ci co maja miliony nigdy nie zagraja w totoka bo po co?tacy ludzie inwestuja pieniadze w stokroc pewniejsze interesy a nie lotto gdzie prawdop. wygranej jest 1:14.000.000
tutaj chodzi o cos innego ze lotto zabiera 50% wygranych do kieszeni i dlatego gra jest nieoplacalna, ale z punktu widzenia milionerow nie ma to znaczenia
Z archiwum mp - polecam
http://www.pasko2.republika.pl/10z10.pdf
http://www.pasko2.republika.pl/10z10.pdf
jocia....ja nie pije alkochol co dzienne .tylko na okazji z kim tak moge ....alkochol pomoze oszukują np złe zachowanie
...wszedzie panuje cholizm ...caly swiat jest cholikiem...alkocholik sexocholik komputerocholik albo glupocholik
Robal36 znasz tego co zapodal ten tekst z Twojego linku?a moze to Ty?
dobra znikam..
robal..ty juz straciłeś przytomne w głowie..prawie juz nie chce zyczyć kogo
robal..ty juz straciłeś przytomne w głowie..prawie juz nie chce zyczyć kogo
pij,e dwa razy do roku po lampce wina i więcej nie chce i nie potrzebuję
sami ...holicy a poodbno czlowiek to najmadrzejsza istota we wszechswiecie....czyzby
ide w mapki
Kupowanie butelki alkoholu..uwazam za marnotrastwo pieniędzy ..lepiej zagrac.. bo mozna zagrac i wygrać , wtedy mozna kupić skrzynke butelek --- mysl dnia
Kupowanie butelki alkoholu..uwazam za marnotrastwo pieniędzy ..lepiej zagrac.. bo mozna zagrac i wygrać , wtedy mozna kupić skrzynke butelek --- mysl dnia