Wpisy 1 058 550 – 1 058 649
13 sierpnia 2012 13:43 → 13 sierpnia 2012 14:10, 100 wpisów
zelaa...
scolls
Pomyślałam o Tobie i eurosach i taki swobodny ciąg liczbowy mi się pojawił : 8,5,7,16,32,9,26,17,35,44,14,23,41,50,34,43,25,18,27,36,45 i tu przerwałam, bo moja podświadomosc jak widac nie ma faworytów
Pomyślałam o Tobie i eurosach i taki swobodny ciąg liczbowy mi się pojawił : 8,5,7,16,32,9,26,17,35,44,14,23,41,50,34,43,25,18,27,36,45 i tu przerwałam, bo moja podświadomosc jak widac nie ma faworytów
scolls , tak nagle przerywać to nie zdrowo , ja znam dwa przypadki gdy ktoś nagle przestał pić alkohol , jeden zakończył się zawałem i lekarz mu powiedział że za raptownie przestał a drugi zakończył się zgonem .
lila...
medea76 troszke za duzo tych cyferek ale mozna sie podeprzec
jackwar no ja ograniczam stopniowo zeszedlem z 5,6 kaw dziennie w ciagu miesiaca do 3 do konca wrzesnia planuje wogole skonczyc z piciem kawy
jackwar no ja ograniczam stopniowo zeszedlem z 5,6 kaw dziennie w ciagu miesiaca do 3 do konca wrzesnia planuje wogole skonczyc z piciem kawy
witam wszystkich
jackwar
W drugą stronę też niezdrowo. Jako 18-letnie dziewczę bez doświadczenia razem z koleżanką bez wcześniejszego treningu rozpiłyśmy dwa litry wina stołowego na nasze nieszczęście jedno białe drugie czerwone i następne co pamiętam to sufit na izbie przyjęc w naszym szpitalu a tak dokładnie takiej małej zimnej kaciapy gdzie zazwyczaj przechowywali nieboszczyków
W drugą stronę też niezdrowo. Jako 18-letnie dziewczę bez doświadczenia razem z koleżanką bez wcześniejszego treningu rozpiłyśmy dwa litry wina stołowego na nasze nieszczęście jedno białe drugie czerwone i następne co pamiętam to sufit na izbie przyjęc w naszym szpitalu a tak dokładnie takiej małej zimnej kaciapy gdzie zazwyczaj przechowywali nieboszczyków
och te skróty myślowe wsadzili nas tam obie bo byłyśmy urżnięte w trupa i myśleli, że szok termiczny nas otrzeźwi
oj ja tez pamietam swoje pierwsze upicie na weslu u kuzyna w wieku 17 lat,bylem chory tydzien bo pilismy wodke literatkami
lila
scollstak problem z wejsciem co znaczy wykryto spam?
scollstak problem z wejsciem co znaczy wykryto spam?
Lila
Dokładnie. Zimno nas otrzeźwiło, ale kociokwik czułam jeszcze przez tydzień. Skutkiem dlugotrwałym jest masakrycznie mała od***śc na alkohol oraz puchnięcie kostek juz po jednym piwie. Cóż ze mną nikt raczej cwartki nie obali
Dokładnie. Zimno nas otrzeźwiło, ale kociokwik czułam jeszcze przez tydzień. Skutkiem dlugotrwałym jest masakrycznie mała od***śc na alkohol oraz puchnięcie kostek juz po jednym piwie. Cóż ze mną nikt raczej cwartki nie obali
nie moge pod michellex wejsc
xxmichellex....opowiadaj pewnie masz cycka ...czemu zarejestyjesz drugiego nicka xmichellex..
madea76
witam wszystkich lila dlaczego wczoraj nie odnotowałaś mi liczby 68 aż tak trudno zobaczyć losowanie o 14.oowczoraj uciekam życze wysokich wygranych wszystkim
Lila jak juz wyjatkowo cos wypije to tylko piwo innych wynalazkow po prostu niecierpie lub wrecz nienawidze np.wodki tfuj
Ten filtr na sprośnoscci i wulgaryzmy jest boski od kiedy to słowo od***ść jest nieprzyzwoite ???
jaroo... ty jeden nr król xxx nic wszyscy
torsan
jak chce pisać pod nickiem michellex-to mi wyskakuje wykryto spam i nie moge
krzys744 konto xmichellex zalożylam tylko do typowania 10min temu
krzys744 konto xmichellex zalożylam tylko do typowania 10min temu
xmichellex..aha ...
Lila.
Ogórki,jaPka,ryby itd.zajęć jest mnóstwo.
Ogórki,jaPka,ryby itd.zajęć jest mnóstwo.
scolls..ja nie jaroo kiedyś tak mówił kobita miała saać rur
zaraz losowanie...
krzysio nie kombinuj jestes jak Michael Jackson wsrod zboczkow MP
nareszcie losowanie troche sie boje xD...
I piękna trójeczka wpadła.
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
08,12,19,36,39,43,44,45,46,48,49,51,55,56,60,63,64,71,72,74
Plusem jest liczba: 56
08,12,19,36,39,43,44,45,46,48,49,51,55,56,60,63,64,71,72,74
Plusem jest liczba: 56
Użytkownik wiktoryna23 trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Lila.Tak.
5/10
ja pintole przez Marysie nie bedzie zdrapek wypintolilo mnie w parkach ponad 400
Lila.Tak,wysłane.
No i było 48,51,55,63 i jakbym się na dziesiątkę nie skusiła to byłoby 4/6 cóż sprobujemy wieczorem Teraz znikam do wieczorka
Było...350.
dobra ide do sklepuu...
scols ..marysia TS juz nie chce ubiera majtek biała i koniec xxx
scols ..marysia TS juz nie chce ubiera majtek biała i koniec xxx
bo Maryska nie mogla przyjsc jak normalna fajna kobitka w miniowce tylko jakies kalesony na nieszczescie zaklada