Wpisy 1 058 450 – 1 058 549
13 sierpnia 2012 13:13 → 13 sierpnia 2012 13:43, 100 wpisów
Scolls.. .
Zrobię to tak samo, jak zrobił to kiedyś ...David C.. .
Zrobię to tak samo, jak zrobił to kiedyś ...David C.. .
dziewczyny a tak ogolnie jak Wasze samopoczucie?Lila,Żela?dbaja o Was panowie
scols ..ty ty chcesz rur z kremem
wez mąka kolor białyjak równiez bobo
wez mąka kolor białyjak równiez bobo
Lila
Scolls
Scolls
krzysio
krisuu...
Lila...ile dziis akcji kupiłaś?
Lila fajnie tak trzymac i nie za bardzo kaprysic bo panowie tez maja swoja wytrzymalosc
pintol
kriss
pintol
kriss
ja 6/6 7/7 i 9/9 z plusem
lila ..wiem scol tak chcesz dotyka tyłka..pomoze twarda rur
Lila...ty to na 3/3 dzis ostro.jak zwykle
scolls... przestaj myślisz tyle xxx
medea
Dziś mój pierwszy dzień urlopu czyli dzień św. Lenia i braci adorujących
No, ale nie mogłam sobie odmówić wpadnięcia choć na chwilę na losowanie
No, ale nie mogłam sobie odmówić wpadnięcia choć na chwilę na losowanie
medea76 gratki i milego wypoczynku ale wpadnij choc na chwilke do nas
kris
Nie wiem czy zauważyłeś, ale czas zacząć polowanie na zestaw 48,50,51,55,63,78, bo liczby się pojedynczo już pałętają
Nie wiem czy zauważyłeś, ale czas zacząć polowanie na zestaw 48,50,51,55,63,78, bo liczby się pojedynczo już pałętają
Medea.. .
medea...widze. moze dzis na ten zestaw czas...
Lila
Planowałam raczej takie krótkie dwu-trzydniowe wypady do fajnych miejsc na Dolnym Śląsku, ale pożyjemy zobaczymy
Planowałam raczej takie krótkie dwu-trzydniowe wypady do fajnych miejsc na Dolnym Śląsku, ale pożyjemy zobaczymy
cool cat na odsterowanie to najlepszy dobry sexik moze jeszcze zdazysz
Kto dzisiaj losuje ???
scolls
Wiesz zżera mnie ciekawość jak tam Twoje piątkowe losowanie. Co było bliżej wyników moje oboki i te z kosmosu czy plon Twoich snów.
Masyw Ślęży .... fajny pomysł szczególnie, że mam fajną bazę wypadową w Świdnicy gdzie przy okazji odwiedzę krewniaków
Wiesz zżera mnie ciekawość jak tam Twoje piątkowe losowanie. Co było bliżej wyników moje oboki i te z kosmosu czy plon Twoich snów.
Masyw Ślęży .... fajny pomysł szczególnie, że mam fajną bazę wypadową w Świdnicy gdzie przy okazji odwiedzę krewniaków
jak losuje łysy to moge losów nie sprawdzać. z tym łysym coś nie tak
...scolls ale niemam baby kolo siebie ...chyba ze do kibelka i sex na wlasna reke hehe
kris
Ja mam tak samo. Pozytywną zmianą jest to, że jak jest p.Moreno to ostatnio trafiam choc zwrot zakładu.
scolls
Pierwsze koty za płoty i jak mawiali nasi przodkowie do trzech razy sztuka. To na kiedy typujesz w najbliższym czasie ?
Ja mam tak samo. Pozytywną zmianą jest to, że jak jest p.Moreno to ostatnio trafiam choc zwrot zakładu.
scolls
Pierwsze koty za płoty i jak mawiali nasi przodkowie do trzech razy sztuka. To na kiedy typujesz w najbliższym czasie ?
Na stronie Mp reklamują śię ...oszuśći.. . Żaden normalny bank nie da pożyczki ...tylko na dowód.. .
wedrowiec
Ten co przyjmuje zlecenie na publikację reklamy nie odpowiada za jej treść
Ten co przyjmuje zlecenie na publikację reklamy nie odpowiada za jej treść
medea76 no drugie podejscie jutro ale nie mam zadnych typow ostatnia nadzieje dzis w nocy
Scolls wybacz, dzisiaj z doskoku jestem
samopoczucie bardzo dobre ale plecki bolą nadal
a Ty jak się czujesz??
samopoczucie bardzo dobre ale plecki bolą nadal
a Ty jak się czujesz??
Lila
Rzeczywiście losowanko mogłoby się już zacząć bo mam parę fajnych planów na popołudnie
scolls
Jak na coś wpadnę to postaram się wrzucić . Całe szczęście, że mamy XXI wiek i dzięki telefonikowi będę miała możliwość wpadania na chat
Rzeczywiście losowanko mogłoby się już zacząć bo mam parę fajnych planów na popołudnie
scolls
Jak na coś wpadnę to postaram się wrzucić . Całe szczęście, że mamy XXI wiek i dzięki telefonikowi będę miała możliwość wpadania na chat
Żela ja jak zwykle fantastycznie a max sie cos nie spisuje z tym masazem
...ja snilem ale jak na jawie 350 pomykalem drogami i lasami hej
lila ..widzę zelka dobra kobito ..czemu ty wyobrazasz i znikam ide tam
lila
...w imie ojca i syna ...niech ktos inny losuje zamiast tego lysego s k u r w y...
lila ..widzę nic zyczyłaś zelka pół roku
krzysio...nie życzyłam i co teraz zrobimy z tym fantem?a muszę życzyć?