Wpisy 1 058 301 – 1 058 400
13 sierpnia 2012 12:17 → 13 sierpnia 2012 12:53, 100 wpisów
lila...nie wiem jak to jest ale te co Ty masz na nie ja mam na tak
kuzwa co za mechaniki 5 godzin ostanio byl i biegal gora dol gora dol czekalem az sie zrzyga jak w tym kawale
... Lila a ja cos takiego 4,5 , 34,36,37,57,58,65,66,78,79,80...
karwa polak byz robil w godzine ale nie moglem ***a wziasc polaka bo ubezpieczalnia wysyla swojego czlowieka i dupa
mowie Wam jaki czad biegal gora dol zamiast debil zrobic sobie fotki telefonem i widziec co z czym jest polaczonena koniec okazalo sie ze wszystko porozlaczal a wina byla po stronie miernika bo koncowkabyla zepsuta
lila...a biedak się nie domyśla lepiej nich się przed nim nie wypina
nicolla...tak jest,lepiej
niech nie ryzykuje bo mechanikowi się jeszcze rury pomylą
niech nie ryzykuje bo mechanikowi się jeszcze rury pomylą
krzysio max torsan ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bo mnie zbokolki wsadza na rure mechanikowi za chwile
ku..zwa brakuje jeszcze jednej Żeli i malej i bedzie kompletzbokolki w komplecie
scolls....bo moja tyłka nie wytrzyma i głaskanie będzie potrzebne
i to podobno faceci mysla ciagle o otworkachzglaszam VETO to Wy kobity ciagle tylko o rurach myslicie
Lila Ty mloda zonka to powinnas teraz byc jak ogień no i .....jestes
rotsan...wczoraj systemem 9z18 576 zeta na + ale co z tego jak nie wysłąne
a idźcie w cholerę zboczuchy Paskowe ,demoralizujecie mnie normalnie
Lila kto zaczyna o rurkachja napisalem tylko o mechaniku a Wy jak na komende
Lila.. .
Lila.. .
lila...koleżanki znajoma lubiła męża łapać od tyłu za jajka i raz zatkała się rura przy zlewie biedak nie dawał sam rady i wezwał hydraulika przyszła żona przekonana że tam jej mąż naprawa jak nie złapie gościa za jaja ten się przestraszył jak nie piznie w szafkę ąż przytomność stracił i podał kobitę do sądu
lila...ale się uśmiałam a facet ją podał o molestowanie w trakcie wykonywania zlecenia
...za jajka podal do sadu ...a muwia ze facet jest bezpieczny zawsze jajka w torbie nosi
Lila ja Ci dam z paczki!!sam robilem na wedzonych zeberkach i wedzonym boczkiem na zakwasie prosto z pl
Nicolla.. .