Wpisy 1 058 250 – 1 058 349
13 sierpnia 2012 12:02 → 13 sierpnia 2012 12:35, 100 wpisów
nicolla...w sumie nic się nie zmieniło oprócz tego że obrączka na paluchu
lila...bo oni z nami w kulki lecę ciekawe co by było jak by w dany dzień ani jedna osoba by nie nadała kuponików
nicolla...też tak się kiedyś zastanawiałam ale to jest niemożliwe .zawsze ktoś wyśle.
lila...ale mówią że przed jest przyjemność a po obowiązek więc nie ma wykrętu ..głowa mnie boli
Lila kuzwa nawet mi nie mow zeby sie wykapac musze odpalac kaloryfery bo poprzedni mechanik cos s***olil
nicolla...ja się bardzo umiejętnie potrafię wymigać i to nie bólem głowy
scolls.....jednak coś zapchaneCo wt karwa w tej Anglii za mechaników macie
scolls..sam SE idź do wyrkaJa niedawno wstałam i nie jesteś śpiąca
nicolla no wlasnie na dworze upal a u mnie gorace kaloryfery bo musze nagrzac wody do kapania termostat nie wylaczal pieca tylko wszystko chodzilo na maxa
zbokolki ja tu mam powazna awarie a Wy znowu swintuszenie tylko w glowie
Lila
nicolla
Lila
nicolla
nicolla wszystkie okna pootwierane a w domu upał i tak przez dwie godziny zanim sie woda w bojlerze nagrzala
lila....bo jak się zastanie to koniec miękka rura do kitu rura
lila...nie wiem jak to jest ale te co Ty masz na nie ja mam na tak
kuzwa co za mechaniki 5 godzin ostanio byl i biegal gora dol gora dol czekalem az sie zrzyga jak w tym kawale
... Lila a ja cos takiego 4,5 , 34,36,37,57,58,65,66,78,79,80...
karwa polak byz robil w godzine ale nie moglem ***a wziasc polaka bo ubezpieczalnia wysyla swojego czlowieka i dupa
mowie Wam jaki czad biegal gora dol zamiast debil zrobic sobie fotki telefonem i widziec co z czym jest polaczonena koniec okazalo sie ze wszystko porozlaczal a wina byla po stronie miernika bo koncowkabyla zepsuta
lila...a biedak się nie domyśla lepiej nich się przed nim nie wypina
nicolla...tak jest,lepiej
niech nie ryzykuje bo mechanikowi się jeszcze rury pomylą
niech nie ryzykuje bo mechanikowi się jeszcze rury pomylą
krzysio max torsan ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bo mnie zbokolki wsadza na rure mechanikowi za chwile
ku..zwa brakuje jeszcze jednej Żeli i malej i bedzie kompletzbokolki w komplecie
scolls....bo moja tyłka nie wytrzyma i głaskanie będzie potrzebne