Wpisy 1 057 450 – 1 057 549
12 sierpnia 2012 19:26 → 12 sierpnia 2012 20:16, 100 wpisów
islandorka...kzysio jest głuchoniemy, ja tez nie wiedzialem.
jak michellex będzie chciał to prześle@ jak nie to nie...jego decyzja..choć ja bym wolała zeby przysłał...
ja znam migowy...ale tu sie na nic zda....
w srodku odcinasz sie od świata jak tam siedniesz w sumie racja x6 oko cieszy
krzysio jesli to prawda to przepraszam...
Trisetum w sumie to już w tych nowych to tylko seria 5 i x6 pozostał stary styl bmki który mi się podoba
do juterka wieczorkiem praca wzywa...trzymajcie się mocno bo wieje...i ubierajcie się ciepełko bo zimnica...
Nie mozna zmieniac i ma to chronic przed sytuacjami ze np. pofajesz 10 liczb ktos je podpatruje i puszcza w kolekturze po czym nie trafia nic ale jest informacja ze trafiles 9 na 10 bo zmieniles liczby. Moglyby byc potem zarzuty ze cos jest tu nie tak, ze strona manipuluje typowaniami albo cos...
Tisetum nowa 3 już mi sie nie podoba oszpecili ją te kwadratowe reflektory szkoda że bmw odchodzi powoli od okrągłych w sumie pł księżycy które nadawły zadzioru
w tej nowej 3 rura wydechowa w każdej wersji silnikowej jak z matiza
kriss..tak prawda wiesz i juz ciekam..
krzysio
Pasko-a masz w archiwum losowań gdzieś losowanie z 15.06.2009r bo tu na stronce nie ma w video
hart jak cls albo sl stanie na swiatłach to ruch zamarza az nie odjadą stylistyki pikna jak dupsko j-lo z młodszych jej lat
torsan..nie wazne stare wideo TS archiwium ..za duzo pamieci dyski serwery
Trisetum gdzie Ty mieszkasz? weź sobie kup a na drugi dzień nie masz można się wkurzyc
były przypadki kiedy audi warte 70 tys zakosili a BMW obok za 350 zostawili
scolls to fotka na strychu pstryknieta jak szedłem po wino takie coś wyszło
czarne bmw nie gina bo raz to strach je krasc bo nie wiedomo no kogo sie trafi a dwa mafia sama sobie krasc nie bedzie no chyba ze jak juz takie bmw to moze dostac "samozapłonu"
pare lat temu na wlasne oczy widzialem jak jednemu z sasiadow takie bmw 5 sie spalilo a za kilka dni jezdzil juz mietkiem okularnikiem
szwagier ma dwie a4 (b7 b8 ) wszędzie ful ubezpieczenia bez tego z domu nie wyjeżdza
dodam ze bylo to miedzy 2 a 3 w nocy i slyszalem tylko ostry pisk opon a potem to juz tylko była łuna na niebie
w UK czytalem ze polacy kradli porsche i wywozili za wschodnia granice tak samo kradli maszyny budowlane i sprzedwali w pl i na wschodzie
trisetum ten gosciu robil za dilera i konkurencja mu podjechala i spalila bmw
scolls..no tak masz racje kradną BWM i sprzedaje ..czeka kasa za slubu ...
pewnie mial piekna skórzana tapicerka i to ona tak sie fajczyła
trisetum glosne bylo jak z UK znikaly maszyny do budowy drog warte kilkaset tysiecy pln a pozniej pojawialy sie w sprzezady w pl z przebitymi numerami w legalnych firmach,byly trzy grupy jedna kradla maszyny,druga przemycala a trzecia sprzedawala na terenie pl i rosji
tylko wyobraz sobie jak mozna ukrasc z autostrady wielka koparke i przemyc ja do pl
trisetum//no srodku pieknie skórzane i pachnie auto BWM ...ale za duzo płaci OC AC i paliwa
HARTGE no jak czytalem to nie moglem uwierzyc ja oni to zrobili technicznie
potem sprzedawali np.koparki za 350 tys .pln i to byla okazaja,wystawiali nawet faktury vat
HARTGE no dobra ale co na granicy,przeciez jak taka kopara zniknela z placu budowy to bylo to zglaszane na policje i na granicy tez dostawali cynk
scols...skąd wiesz dawaj linkiwww
ootto ukradzone
ootto ukradzone
-----
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/section?Category=TAGI01&Keyword=skradziona_koparka
---------
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/section?Category=TAGI01&Keyword=skradziona_koparka
---------
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091116/POWIAT0206/496020893