Wpisy 1 057 350 – 1 057 449
12 sierpnia 2012 18:44 → 12 sierpnia 2012 19:24, 100 wpisów
islandorka...ajakie jak mozna wiedziec?
dzis znow wleci 21,22....tak czuje
krecik ale masz z górki na TS wcale sie nie dziwie wiekszość z nas nigdy nie wygra wiecej niz 500 zł taka prawda
kriss na pewno 33 a reszta potem... jak mawia jocia...jak podaje to nie wpadaja...dziś ja tak spróbuję...zobaczymy...
mysle ze ci wleci....bo ja mam 32. heheeh. a mi na złośćzawsze oboki wlatują
trisetum zgadza się ja nie wygrałem więcej w ciągu roku jak 200 zł a wsadziłem 500 śmiechu warte.Taka jest proporcja 90 procent dla totalizatora,10 procent dla ciebie ,tak jest zawsze na wieki
ale mm to normalnie makabra..wygrac 8/10 i 500 zł...zdziercy złodzieje...
a najbardziej mnie rozwala kiedy za 4/6 w lotto jest 70 złotych
Tisetum los jednemu da 5 mln zł drugiemu 2 zł i tak to się kręci
krecik jakbym miała "kupe" kasy to bym ich waliła... ale człowiek ma na dzieje ze dogra do wypłaty coś...
Robią z ludzi baranów od dziesiątek lat i my w to naiwnie wierzymy,ale taka ludzka natura głupia
krecik10 graja miliony wygrywaja jednostki stara zasada ale kazdy ma nadzieje ze akurat jemu przypadnie ten zaszczyt
albo 4 w lotto 91 zł...
No ale każdy z nas ma jakiegoś zajoba ,żeby ktoś na tym zarobił dobrze
mi jak do tej pory wiecej dali niż zabralipunkt widzenia zależy od miejsca siedzenia
niedawno było chyba 350 lib 250 za 5...w lotto to już był szczyt ...chamstwa...
michellex taki fart???
krecik skan widziałam wczoraj michellex
ostatnie foto mam w profilu, a wcześniejsze nie muszę nikomu udowadniać, najważniejsze ze ja wiem jak stoje z
trisetum ale trzeba miec plecy kase i układy bo cię wsadza do paki jak nic...
Hart a co powiesz na x6 podoba ci sie ale takie z silnikiem 3.0d nie M
michellex jak czesto trafiasz w mm???
islandorka a gdzie tam wsadza sie załatwi od doktora karteczke
michellex co to za wygrana 1000 zł a to dopiero zaczynasz na minus
trisetum na karteczke od doktora to nie wiem czy pozwolą załozyc działalnośc chyba ze ci nasi pojeb...urzednicy na nic nie zwracaja uwagi... w biały dzien w białych rekawiczkach ...cham i tyle...
krecik....chcialbys wygrac 1000zl
krecik10 co ty tu komu chcesz udowadniać co? jesteśmy dorośli i to nasze , każdy ma swój rozum, niechcesz nie graj i tyle
ja bym chciała...wygrac tysiaka tak co pare dni...ale bym się odbiła od dna...
krecik10....jest tam w profilu michellex ..kolektur dał karta widzisz prawdziwe płata ..
krecik....uciekaj stąd
to jest czat dla miłosnikow grajacych w MM i lotto.
to jest czat dla miłosnikow grajacych w MM i lotto.
michellex ja się nie pogniewam jak podpowiesz cyferki juterko na wieczorne losowanko...
chcesz narzekać to do ksiedza...
michellez ty do mnie o to 500???
trisetum ja bym spłaciła rate kredytu a nie auto...
islandorka30,5 nieeekret tu płacze ze 200 wygrał, a 500 przegrałale przeciez z czegoś muszą np.mi wypołacić niee
czy paliwo...
trisetum..jak kto nie ma prawka auto.. moze połowe kupi obiadki
michellex ok... w takim razie jestem chętna do współpracy... przy większej wygranej % dla ciebie...
michellex są świadkowie...
islandorka30,5 wiesz jak jest wszyscy probujemy szcześcia nikt nie ma 100% przepisu
że obiecałam ...
michellex na moim profilu znajdziesz @ prosze o cyferki...
czy u Was też tak zimno jak u mnie...masakra jak jesien...
islandorka30,5 na moim profilu mam podane typowania mm, a i czasami typuje jeszcze na pantherax jak wysylam wiecej, na ta godz. nikt nie wie co i jak jest dobrze
@ nie wolno namawiasz o cyferka
tu tu lepiej powiedzieć o cyferka
tu tu lepiej powiedzieć o cyferka
torsanku podobnie
islandorka30,5 ...ty tak chcesz czytać @ o cyferki ..ja tez moge równiez gadam inny osoby @ , mic nie bede opowiadał tu tu moje pewniaki ani słowach i poowwoo
ja mam pytanie:czy ktos wie jak zmienic typy w mm w lidze typerow?czy jesli juz raz sie poda typy to nie ma szans zmienic,bo probuje juz drugi raz to zrobic i nic z tego
krzysio ty fajnie gadasz??? nie polak czy udajesz???