Wpisy 1 055 991 – 1 056 090
11 sierpnia 2012 18:34 → 11 sierpnia 2012 19:55, 100 wpisów
gg co wydrapałeś dzis i wczoraj...
na 22 godzine 67,69,77,79, gg36 to idz do kolektury ito szybko bo stracisz 8 dych
zloty
ty masz 69 a ja 68
6,19,36,40,67,68,75,77,78,79+ tak ja gram na 22
ty masz 69 a ja 68
6,19,36,40,67,68,75,77,78,79+ tak ja gram na 22
majwoj
miałem ten zestaw e pukonie z tydz. temu a wlazł dopiero dziś
miałem ten zestaw e pukonie z tydz. temu a wlazł dopiero dziś
narka wszystkim lece wyslac pukoniki za 25 bo potem jakis filmik i kolacyjka pa do 22
majwoj
a ja spróbuję od pon. przez tydzień 2 zakł. 5/5 wysyłać i zobacze co będzie
a ja spróbuję od pon. przez tydzień 2 zakł. 5/5 wysyłać i zobacze co będzie
majwoj
nie rezygnuję ze zdrapek - muszę na iluzję mm zarobić, ale na razie zastój w żb, drapki nie idą, nawet ta pensja się słabo sprzedaje- widać brak kasy u ludzi
nie rezygnuję ze zdrapek - muszę na iluzję mm zarobić, ale na razie zastój w żb, drapki nie idą, nawet ta pensja się słabo sprzedaje- widać brak kasy u ludzi
wczoraj w jednej pobocznej żb w łańcucie, od poprzedniej wizyty m-c temu sprzedano 1 szt. krzyż. xl po 5zł
przyjdzie zima będą grać, teraz remonty, wakacje itp. ogólnie brak czasu.........
no ale miejcowi wyjeżdzają, inni przyjeżdżają- wczoraj tak pytałem i ta pensja nigdzie już tak szybko się nie sprzedaje
jolka w poprzedniej edycji nawet 2 paczki dziennie sprzedawała, a teraz jedną na tydzień
gg
mogli co innego wymyśleć nigdy dwa razy tak samo nie będzie ,T,S powinien tym bardziej o tym wiedzieć
mogli co innego wymyśleć nigdy dwa razy tak samo nie będzie ,T,S powinien tym bardziej o tym wiedzieć
grzesiu twoja liczba imienia to 5 a jola (bo fartowna) to 1
a szybkie 10 kiedy ma wesc???
gg kumam ale ma fartowna reke tak mi się wydaje...
bardzo prosze pozdrów Jolcie odemnie choć się nie znamy i powieez niech mi prześle trochę szczęścia choć namiastkę..
hektor chyba po impresie pory dnia mu się pomyliły...
islandorka, fartowną rękę to może ma, jak kiedyś pisałem facet chciał bylejakiego losa za 1zł- ona dała pierwsze lepsze 4A- i 2000zł gość wygrał,
mnie dośc często 5/6 w keno z cht sprzedawała, ale teraz keno ograniczyłem
mnie dośc często 5/6 w keno z cht sprzedawała, ale teraz keno ograniczyłem
oj sorki slepa jestem hatkor...
hatkor..spałeś ...teraz sprawdz na dwór ..rano czy wieczorem i teraz muszę znika
gg36..
gg36..
grzes a czemu nie grasz w keno szczęscie opuściło cie???
no i widzisz gg jaka fartowna ta Jolcia...ja nie mam takiej...
gg36 ciekawe kiedy w mini ze 4liczby w jednej dziesiątce się zbiorą?
islandorka
wolę przeznaczyć te 2-4zł na mm, czy mm+; keno też czasem puszczam, wczoraj 5/6 na swoje trafiłem; ale jeszcze rok temu to mm rzadko grałem, a teraz keno rzadko a mm codz.
wolę przeznaczyć te 2-4zł na mm, czy mm+; keno też czasem puszczam, wczoraj 5/6 na swoje trafiłem; ale jeszcze rok temu to mm rzadko grałem, a teraz keno rzadko a mm codz.
ja mam dzis ze snu małej 4 cyferki w mini 1-10 ???
gg ale z twoich opisów wynika ze masz więcej szczescia w keno niz w mm...
gg Wędruś dzis dał 39 ze snu...
ja dałam 39 na mini i mm...
majwoj nie daj się tak poniewierac gg...
islandorka może to właśnie dziś w mini 1-10 4liczby a jakie masz te 4?jeśli to nie tajemnica
islandorko masz rację, ale w keno nie dadzą wygrać ci dużej kasy, tylko takie 48-50-60-65zł, w mm trudno trafić, ale jak trafisz to sporo więcej wygrasz
ze snu malutkiej 2 3 4 5 20
majwoj juz wsiadam do swojego odrzutowca...i pędzę ci na pomoc...
gg fakt ze w keno cienizna jesli chodzi o wygrane...
majwoj na mnie jak na zawisze...
buziaczki panowie spadam na wiadomości...jutro będe sie chwalic co wygrałam ale pod wieczór bo do pracy...
torsanku pa
i tu się mylisz islandorko wystarczy 4 małe rzędem plus 1 jakaś z górnej półki i może nawet nie paść5/5
rustu
do jolki przychodzi klient co gra w lotto 1,2,3,4,5,6- myślę ze takich typerów jest sporo w polsce
do jolki przychodzi klient co gra w lotto 1,2,3,4,5,6- myślę ze takich typerów jest sporo w polsce
gg masz racje bo jak była ogromna kumulacja puścili 1,5,6 itp.
w ogóle duzo ludzi gra w lotto na niskie cyferki, dlatego się 4/6 po 36zł zdarzają jak te niskie wpadną
gg-racja,raz mi kolektorka tłumaczyła właśnie jak było takie 4/6 warte 36zl
gg36 masz rację 1,2,3,4,5,6 ale już np.1,2,3,4,5,41 i... Dooopa z 6/6 dla tak typujących
ja w ogóle nie gram mini ..moje zdanie tak myśle ( 11 ) ,21,24,8,37
majwoj