Wpisy 1 055 891 – 1 055 990
11 sierpnia 2012 16:32 → 11 sierpnia 2012 18:34, 100 wpisów
tom28 tj. tak że kreśle przed wyjsciem do wysłania, bo jak wczesniej sobie skresle to potem kombinuje i zaraz wysylam wiecej i kasa leci
5/5 i 10/10 i to co mnie najdzie raz 7/7, raz 8/8, 9/9, albo dwie piątki
nie ma reguły na nic, widzisz w czwartek polowalam na 5/5 i wyslalam x6, a trafiłam 8/10x2
tom28 ja ok 17 wychodze to przed wyjsciem dopiero mm skreśle i tyle, nie kombinuje za dużo
20,21,22,25,27,60,63,65,67,69 to są te co mam w profilu dodatkowo 19,21,22,25,27,61,,63,65,67,68 29,30,31,34,36,67,69,72,74,76
ok ja uciekam, jak wróce i odpale kompa to podam co i jakpozdr. wszystkich
gg
a mówiłeś że w lotto nie grasz jak jest kumulacja.
krzys3355
cool cat
a mówiłeś że w lotto nie grasz jak jest kumulacja.
krzys3355
cool cat
majwoj
z m-c lotto nie puszczałem, ale dzis była w pracy kolektorka co mi tą krzyżówkę sprzedała, i ja jej w prezencie jeden zakład lotto dał, ale żeby się jej w głowie od wygranej nie przewróciło, takie same liczby mam ja
z m-c lotto nie puszczałem, ale dzis była w pracy kolektorka co mi tą krzyżówkę sprzedała, i ja jej w prezencie jeden zakład lotto dał, ale żeby się jej w głowie od wygranej nie przewróciło, takie same liczby mam ja
gg , ja mam kolegę który wozi prezesa . Pan prezes na imieniny kupił mu kupon lotto ale powiedział że jak wygra musi się z nim podzielić i przy nim spisał numery
torsan
u mnie w tym tyg. dwa nowe punkty ts otwarł, puściłem 2x 6/6 na 2 los. z cht i na razie 2x 3/6-
u mnie w tym tyg. dwa nowe punkty ts otwarł, puściłem 2x 6/6 na 2 los. z cht i na razie 2x 3/6-
agatka , pan prezes jest skąpy a jeszcze gotów byłby się obrazić
torsan , polityka totka jest taka że niestety z samego punktu nikt się nie utrzyma , rozmawiałem z gościem co ma punkt w wypożyczalni wideo , wcześniej miał w innym miejscu i tam miał na czysto około 2 tyś , teraz ma około 600 złotych , pokazywał mi wydruk
gg , tak ale ton gościu w wypożyczalni ma dużą konkurencję , w promieniu 500 metrów jest 6 punktów
ja czasami puszczam u niego ale nie zawsze , mam jeszcze bliżej , no chyba że idę po 20 ale to też mam jeszcze do wyboru 4 miejsca
jackwar- wiele sklepików/buków itp bierze totka bo zawsze parę stówek prowizji dodatkowo wpadnie na m-c
majwoj , to nie możesz kogoś namówić co posiada jakiś mały biznes i przy okazji by miał totka ?
bo teraz jak nie masz innej działalności to totek nie podpisze z tobą umowy a i tak robi wymagania że musi być długo otwarty a najlepiej jak jeszcze w soboty i niedziele .
jackwar
dlatego gram w 90% tylko u jolki, bo ona z tego żyje i cienko przędzie-- taka prawda niestety
dlatego gram w 90% tylko u jolki, bo ona z tego żyje i cienko przędzie-- taka prawda niestety
złoty w promieniu 5 kilometrów to nie chce mi się liczyć a ile masz w promieniu 500 metrów od domu ?
gg
ja mam tyle roboty że nawet jakbym mógł to w niedziele bym pracował
ja mam tyle roboty że nawet jakbym mógł to w niedziele bym pracował
nr. lottomatu z nowej żb pow. 17000; ze 2lata temu było ok.13000-- a obroty ts nie rosną
ja mam w promieniu 500 metrów 7 , 30 mówisz , nie wierzę , chyba że nie wiesz ile to jest 500 metrów
majwoj
albo pracujesz w perspektywicznej dobrze rozwijającej się firmie, albo jesteś wykorzystywany przez pracodawcę- oszczędza na pracownikach i robotę zwala na tych co już pracują
albo pracujesz w perspektywicznej dobrze rozwijającej się firmie, albo jesteś wykorzystywany przez pracodawcę- oszczędza na pracownikach i robotę zwala na tych co już pracują
monitoring itp.
ale WEEKEND jest
http://www.youtube.com/watch?v=ho_znJDHtFE&feature=endscreen&NR=1
ale WEEKEND jest
http://www.youtube.com/watch?v=ho_znJDHtFE&feature=endscreen&NR=1
zloty- spróbuj, ale portfel wcześniej przygotuj 500 bud po 1 zakł. pow 1tyś zł
gg zdradzisz mi jak masz na imie potrzebuje do szczesliwych cyferek, imiona przekłąda sie na cyfry fartownych ludzi...i jak zdradzisz tajemnice???
ggna szczęście nie ale i tak teraz na rynku pracy jest cienko , i pracodawcy o tym wiedzą
łał jak pieknie grzesiu dzieki
idzie grzes przez wies..worek piasku niesie...albo kasiorki...
idzie grzes przez wies..worek piasku niesie...albo kasiorki...